lijacska írta:Andy miért húzzod az idegeim??? Tudtam , hogy nincs formában, de így kikapni....sajnálom, de nagyon. Két röviditést elveszítni.Kár, hogy nem volt jobb formában. Így megint nincs kinek szurkoljak, de remélem Lopez kizúg a következő körből csak azért is.
Mi lesz Us Openen? Még egy Gs-t kellene nyerni.
Írtam már neked korábban,hogy én is bírtam/bírom Roddickot, de teljesen elvakultság tőle GS győzelmet várni már. Anno amikor zsinórban játszotta a Wimbi finálékat, lehetett volna esélye, és egyet illett is volna megnyernie, mert benne volt bőven a pakliban. De mostanra már esélye sincs GS-t nyerni, mert ahhoz az kellene,hogy Nadal,Federer,Djoko,és Murray is kiessen,vagy sérült legyen, nem beszélve a többiekről, akik már szintén meggyőzőbbek nála: DelPotro, Söderling, akár Berdych,stb.
szóval számára ennyi volt szerintem.
Nadal-Muller 7-6 az első szett, nagyon jól szervál a Luxemburgi, most esőszünet van...azért érdekes,h Rafa meccsét nem a behúzható tetejű stadionba tették.
szerk: ej de hülyék ezek az angolok...Rafa már több órája vár, Murray meg azóta el is kezdte a behúzható stadionban rég a meccsét, mert ugye ragaszkodnak hozzá,hogy ugyanott kell befejezniük, ahol elkezdték...grt. Nem hogy azt a meccset hozták volna egyből át, hogy fejezzék be még ma...