Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a meséket gyakran elkapják. Pl. a Shrek is szerintem jóval jobb magyarul, de nekem is vannak kedvenc filmjeim, amit szigorúan csak eredeti nyelven nézek meg.gergo9 írta:Nekem Ted(lehet nem így kell írni) hangja nem tetszik főleg, erőltetettnek érzem.ozsimiki írta:....
Mondjuk én mindent szeretek eredeti hangal nézni. Két mesét nézek csak magyarul a Simpsons-t meg a Family Guy-t.
http://www.youtube.com/watch?v=WBy8OInAgcg
Thad-é épp ezért jó szerintem, mert amekkora nagy db állat, annyira tud visítani is, a kényes szitukban.gergo9 írta:Nekem Ted(lehet nem így kell írni) hangja nem tetszik főleg, erőltetettnek érzem.ozsimiki írta:....
Mondjuk én mindent szeretek eredeti hangal nézni. Két mesét nézek csak magyarul a Simpsons-t meg a Family Guy-t.
Simpsonék magyar hangja fenomenális. Bűn volna angolul nézni.gergo9 írta:Nekem Ted(lehet nem így kell írni) hangja nem tetszik főleg, erőltetettnek érzem.ozsimiki írta:....
Páros mellékhatást választottapalesz77 írta:Páros mellékhatás(nem idei, de nekem bejött nagyon)gygerike írta:Az a baj hogy ezeket már látta az asszony :/ De azért köszönöm az eddigi válaszokat !
Kellékfeleség
When in Rome
remélem még egyiket se mondta senki...
Nekem Ted(lehet nem így kell írni) hangja nem tetszik főleg, erőltetettnek érzem.ozsimiki írta:....
szedd le piratebayrőlgergo9 írta:Hát magyarul csak hdtv.xvid-s van fennt meg a 720p verziók.
Nem lenne gond ha a magon fönnt lenne a hdtv.xvides verzió.
De én nem látom.
mi a borzalmas az BMS szinkronjában?gergo9 írta:Én is elkezdtem nézni.
3rész ment le eddig közepes szinkronnal sanszos hogy félbehagynám mert borzalmas.
Viszont angolul adok neki még egy esélyt. TBBT után megvan a remény. Az a gond hogy az első évadhoz nem találok az xvid-ingot verzióhoz magyar feliratot.
Van vki aki felirattal nézte az első évadot is?
én mind2őt azzal néztem. hosszupuskán van feliratgergo9 írta:Én is elkezdtem nézni.
3rész ment le eddig közepes szinkronnal sanszos hogy félbehagynám mert borzalmas.
Viszont angolul adok neki még egy esélyt. TBBT után megvan a remény. Az a gond hogy az első évadhoz nem találok az xvid-ingot verzióhoz magyar feliratot.
Van vki aki felirattal nézte az első évadot is?
"where is my pocket pussy?! "Bob_Marley írta:Visszaolvastam, Robcsy-rinku páros kezdte el terjeszteni ezt a „őrületet”!Nekem is az egyik kedvenc részem a kéznélküli csaj!Mikor dobja neki kétszer is a sört Sammy!De a kis fekete futó és a csaja is alkot rendesen, főleg a nő!Mikor éppen kimagyarázza, hogy a srác szerződését segíti!Ja meg a zsebpunci, Istenem mennyi baromság van benne
Jó ez a sárga topik, mindenki sárgázik, vietkongok foreva
Páros mellékhatás(nem idei, de nekem bejött nagyon)gygerike írta:Az a baj hogy ezeket már látta az asszony :/ De azért köszönöm az eddigi válaszokat !
Hétmérföldes szerelem (Going the distance)gygerike írta:Az a baj hogy ezeket már látta az asszony :/ De azért köszönöm az eddigi válaszokat !
Farkasok völgye, Taken, Szállító 1-2-3palesz77 írta:Valaki nem tudna ajánlani nekem valami agykikapcsolós akciófilmet ami nemrégiben készült és jó is + le lehet szedni az isohunt-piratebay kettősről? Most csak durrogtatás puffogás kell, túl sok komoly filmet láttam az utóbbi időben, kell a változatosság...
Igen, Rinkué az érdem, már végeztem is az első évaddal, 2.ból csak 5rész van szinkronosan eddig, azt hamar ledarálom.Bob_Marley írta:
A nagy darab MLB 54es csávó (Thad talán, aki meleg, de csak semmi buzulás) fura egy figura!De Sammy is hatalmas(talán rinku?)!