USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 18:49:39

Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... 96?nocache

Mi történt Ron-Ronnal?Akarom mondani Metta World Peace-szel? :lol: Teljesen be van zombulva, következő hír az lesz elmegy Tibetbe, mert Shaolin pap akar lenni?
Nem igazán veszi komolyan a lehetséges következő idényt! :lol:
Ez kéééész :lol: :lol: Artest mikor volt utoljára orvosnál? :D :D Egyébként a felsorolásomból kihagytam pár embert: Shaq, T-Mac, Tony Allen, Zacsi Randolph, Mayo, Hanga( :lol: )
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Xzibit25
Jugador d'estrella

2011.06.29. 18:01:57

Az én 15 kedvencem:Dwight Howard,JR Smith,Jameer Nelson,Monta Ellis,Rudy Gay,Serge Ibaka,Tony Allen,Russel Westbrook,Kevin Durant,JJ Reddick,Kenyon Martin,Andre Iguodala,Vince Carter,Jason Terry és Brandon Roy

És JR-hoz egy videó :D http://www.youtube.com/watch?v=PHKQDjfEnqs

A kedvenc csapatom pedig a Magic.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.29. 18:00:46

Sorrend nélkül,régiekkel egyben: Michael Jordan, Scottie Pippen, Allen Iverson, Vince Carter, Richard Hamilton, Billups, Ben Wallace, Serge Ibaka, Westbrook, James Harden, Wade, Ben Gordon, Jason Kidd, Andre Iguodala.

Biztos kihagytam embereket,főleg régebbről.

Csapat nekem az örök kedvenc Detroit Pistons, emellett Boston Celtics,és a Bulls amelyekkel szimpatizálok,szimpatizáltam.
Nyugati csapatokat sose szerettem,de most az OKC felkeltette a figyelmemet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.29. 17:52:42

Akkor a jelenlegi mezőnyből 15 játékos, akikkel szimpatizálok:
Dwyane Wade, Kevin Durant, Monta Ellis, Kevin Martin, Dwight Howard, Kevin Love, Stephen Curry, Deron Williams, Brandon Jennings, Gerald Wallace, DeMarcus Cousins, Serge Ibaka, Ben Wallace, Rajon Rondo, Rodrigue Beaubois.

Igazán nagy kedvencem Iverson óta nincs(meg előtte se volt), inkább az irányítók játékát szeretem, de ha egy nevet kellene kiemelnem, akinek drukkolok, az talán Cousins lenne, Wade játékát a legjobb nézni, de ő számomra nem az a kedvenc típus.

Azért, hogy teljes legyen a kép, ne hagyjuk ki az NBA-ből visszavonult játékosokat, így belőlük is legyen egy lista, akik most hirtelen eszembe jutnak:

Iverson(ha csak nem tér vissza), Shaq, Sprewell, Mitch Richmond, Chris Webber, Clyde Drexler, Marbury, Zo Mourning, Kevin Johnson, Rodman, Kemp, Olajuwan, Nick Van Exel, Jimmy Jackson, Glen Rice
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.29. 17:19:03

Eazzy írta:Annyira szomorú ez a video, még mindig nehezen tudom feldolgozni.

http://www.youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g

Ilyen jáékos még egy már soha nem lesz :cry:
Én amíg játszott nem szerettem, mert mindig szívatott minket :lol: De el kell ismerni amit ő adott ennek a sportnak, nagyon kevesen mondhatják el magukról!Megváltoztatta az egész NBA-t, s főleg ami kiemelendő, 183 centi magasan :shock: 8) =D>

Ez a kis mix róla, tényleg szívbe markoló, s sajnálatos, hogy elmúlt a világ dicsősége körülötte!
Egyszer már beszéltük, hogy kiknek járt volna egy gyűrű, ő is pont kikapta azt a Lakerst, melyet Shaq-kel nem lehetett megverni, pedig egyedül megpróbálta, s még előttem is van, hogy tényleg egy picit komolyabb emberke kellett volna, hogy legyen társa, s ,megcsíphették volna a Lakerst, de már Mutombo is lemenőben volt....
Kár a kis tökiért, nem volt egy túl könnyen kezelhető figura, de abban a 48 percben míg pályán volt, megbocsátott neki mindenki!

Ponttyal, ponttyal #-o Megjegyzem :lol:
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.29. 16:55:55

Annyira szomorú ez a video, még mindig nehezen tudom feldolgozni.

http://www.youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g

Ilyen jáékos még egy már soha nem lesz :cry:
PCsabi
aka Game90

2011.06.29. 16:12:55

Artestnél valami nagyon elszakadt... :lol:

VC zsákja azért egy kicsivel komolyabb volt, mint JR Smith-é :) Nagyon nagy zsákolás volt az, kár, hogy utána nem vágta pofán KG-t... :lol: Carternek is nagyobb pályafutást jósoltak, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, kár érte.
Bob_Marley írta: Akiket "utálok" Varejao+Noah

Mekkora gyöngyszemre találtam te jó ég:
http://www.youtube.com/watch?v=9gFpo0hT ... re=related
2 ember egyszerre akit ahogy game fogalmaz péklapáttal fejbe kellene csapni, Usher fekete létére picit atletikusabb is lehetne :lol:
Varejao-t és Noah-t én is utálom, mellettük K. Love, Garnett, PP, Nate és Dirk nem szimpatikus.

Ponttyal! Nem péklapáttal, ponttyal! :D De csak Biebert, Usher nem érdemli meg, bár ha továbbra is így folytatja a zenei pályafutását...
Biebernek egy ilyet kéne adni :twisted: :D :
http://www.youtube.com/watch?v=AQgd_vYPgPk
fcbarca0827 írta:McGrady
Kalap1988 írta:Mcgrady
Nem hittem volna, hogy ennyi T-Mac fan van itt a fórumon :) :
http://www.youtube.com/watch?v=nUvGIYJeurg

Ezt meg szerintem mindenki ismeri tőle, én is megnéztem már egy csomószor:
http://www.youtube.com/watch?v=nfurCV1FDpM
Vége a legjobb, hogy nem hosszabbításra akarta menteni a meccset, hanem meg akarta nyerni :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.29. 08:28:45

Nekem a kedvencek: Chalmers, Nash, Rose, CP3, Jordan, Evans, Wade, James, Durant, Nowitzki, Stoudemire, Griffin, Love, Josh Smith, D12, Cousins :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.29. 07:56:56

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... 96?nocache

Mi történt Ron-Ronnal?Akarom mondani Metta World Peace-szel? :lol: Teljesen be van zombulva, következő hír az lesz elmegy Tibetbe, mert Shaolin pap akar lenni?
Nem igazán veszi komolyan a lehetséges következő idényt! :lol:

Ma megint találkozó lockout ügyben, de az NBA.com-on sem túl bíztató:Preparing for the worst főcím, de meglássuk

kis nosztalgiázás:
http://www.youtube.com/watch?v=AUmJ56Gj6F0
és az előző szezonból a kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdmsNA6yhXY

szerk: dupla hsz, sorry
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.28. 21:41:10

Aláírnám én is, de mint ha a fogamat húznák :lol:
Amíg nem tudni lesz-e szezon csak pletykák mennek, mindenki kivár, Rondo a mi kutyánk kölke, felépítettük már a vére is zöld!
Cp3 jobb mint Rondo, de valami szentimentális okból mégiscsak maradnék R9nél :lol: Persze amiatt, hogy benne van Okafor is, ááááááááááááá
Nagyon nehéz kérdés!
Would you trade Rajon Rondo (and filler) for Chris Paul?
57%
Yes
2235 votes
42%
No
1624 votes

10-15 kedvenc huh:
Oké én is kapásból Boston-i BIG4 ez alap :lol: Nash, Wade,Josh Smith (őt is szóba hozták velünk, de ő cáfol), Bogut, Grant Hill (nála ugyanaz mint T-Macnél, azok a fránya sérülések), Duncan(általában őt nem sokan szeretik, pedig aranyos a nagy bamba melák), Deron Williams, Kevin Love, és Tony Allen, Roy

Akiket "utálok" Varejao+Noah :mrgreen: 2 agyhalott aki állandóan odaszúr, s pattog le fel minden lepattanóért, ez a dolguk, de általában ellenünk még jobban kiütközik ez (mondjuk pattanózásban ritka gyenge a C's), s hát nem felejtek :lol: Van még 1 két delikvens, akiket nem utálok, de riválisként nem nagyon csípek !
Suns+Knicks :mrgreen: kompletten persze Nash nélkül, 2 rohangálós csapat, nem csípem a 8 mp-s kosárlabdát, a Knicks meg szintén a múlt miatt is :lol: és Joey Crawford, s a haverja bajszos Crawford játékvezetők :lol:

szerk: kedvencem Joey Crawfordtól:
http://www.youtube.com/watch?v=vaZIAXJJDKQ

Mekkora gyöngyszemre találtam te jó ég:
http://www.youtube.com/watch?v=9gFpo0hT ... re=related
2 ember egyszerre akit ahogy game fogalmaz péklapáttal fejbe kellene csapni, Usher fekete létére picit atletikusabb is lehetne :lol:
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.06.28. 21:22:08

Na, hát ehhez muszáj hozzászólni. :D

Kedvenc 4-es: Bryant, Wade, Westbrook, Nowitzki
És a többi összevissza: McGrady, Kidd, Nash, Durant, Fisher, Howard, Rondo, Garnett, Love
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.06.28. 21:18:48

rondo, jr. smith, ellis, stoudemire, love, kobe, dirk, mayo, nash, gasol család,
Hanga :D
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.28. 21:11:10

Nash, Stoudemire, Pau Gasol, Marc Gasol, Rondo, Howard, Bryant, Bynum, Wade, Ricky Rubio :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
messideco
Presidente del Barça

2011.06.28. 20:50:51

Akkor a Miamiból:
Wade- no1, James, Bosh, Haslem, Ilga,Jones,
Mások: Rose,Stoudemire,Garnett, Pierce,Kobe,Bynum,Fisher,
Kép
"And my heart will leave you never."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.28. 20:49:43

A Rondo ügyhöz nem szólnék hozzá, mert elfogult vagyok, de el is ismerem CP3 tudását....
A 10-15 kedvenc játékos ( nincs sorrend és azért a tudást is figyelembe veszem): Rondo-Allen-Pierce-Garnett ( mily meglepő :D )-Wade-Deng-Kidd-Durant-Westbrook-Perkins-Kobe-Mcgrady-Nash-Ginobili-CP3-Randolph,Duncan
A végén már igyekeztem, hogy magas emberek is legyenek a sorban, mert ebben rosszul áll a liga sajnos :D
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.28. 20:42:05

Game90 írta: És hogy ne legyen pangás a topikban, mindenki leírhatná, hogy a JELENLEGI NBA-ből ki a 10-15 kedvenc játékosa.
E
Kobe, Wade, Odom, S. Brown,Rondo, Ginobili, Artest :lol: , Westbrook, kicsi Gasol, Griffin, Garnett, Anthony.

Akikek nagyon nem bírok: James, Pierce, és persze Bosh. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2011.06.28. 20:29:49

Messithebest írta: Jaja, de én azt olvastam hogy Eddy Curry-t nézegessük mostanság.... Dalembertet be kéne húzni, csak kicsit nehéz lesz...
Jajj, csak Curry-t ne...

Dalembert viszont nagyon jó lenne, brutális keret jönne akkor össze Miamiban: Chalmers/Cole - Wade/Miller/House - LBJ/Jones - Bosh/Haslem - Dalembert/Anthony/Ilga.

Már csak szezon kéne... :roll:
Bob_Marley írta: Közben velünk kapcsolatban vannak hírek, Okafor-Paul for Rondo-Green+pick.
Boston helyében ezt azonnal aláírnám. Te? :)

Lehet, hogy Rondoért fájna a Celtics fanok szíve, de azért mégiscsak egy CP-t kaptok érte, és CP3 > Rondo. Green-ért pedig kaptok egy 10/10-re bármikor képes magasembert.

Gyerek nem semmi :shock: :
http://www.youtube.com/watch?v=GHYzhXjj9kc

És hogy ne legyen pangás a topikban, mindenki leírhatná, hogy a JELENLEGI NBA-ből ki a 10-15 kedvenc játékosa.
Enyém, sorrend nélkül: Kobe, Wade, LBJ, DHoward, DeRozan, CPaul, Gallinari, JCrawford, Bosh, McGrady (de kár azokért a sérülésekért... :? ), SCurry, Mayo, Jennings, Morrow, Durant.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.06.28. 20:52:12-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.28. 19:15:23

Bob_Marley írta:
Legyen bizony szezon, MTB azt írják Cole nagyon jó kis csere PG lesz, centernek meg behúzzátok Dalembertet, s még én is azt mondom ijesztő a Miami :lol:
Jaja, de én azt olvastam hogy Eddy Curry-t nézegessük mostanság.... Dalembertet be kéne húzni, csak kicsit nehéz lesz...
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.06.28. 19:12:47

Bob_Marley írta:21 évesnek volt feltüntetve 26 évesen nem is jelentkezhet a draftra 22 év a korhatár!Amúgy se lett volna sok perce az NBA-ben de sajnos tudjuk a Közép-afrikai helyzetet, anyakönyveztetést nem használnak, emlékezzünk Eribertora pl fociból, 21 vagy 26 nem nagyon érdekli őket :lol:
De ott van Dikembe Mutambo is, aki még talán maga se tudja hány éves. :D
(Természetesen nem az értelmi képességeire céloztam, mert több nyelvet beszél, mint amennyit én össze tudok számolni. 8) )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.28. 17:49:46

21 évesnek volt feltüntetve 26 évesen nem is jelentkezhet a draftra 22 év a korhatár!Amúgy se lett volna sok perce az NBA-ben de sajnos tudjuk a Közép-afrikai helyzetet, anyakönyveztetést nem használnak, emlékezzünk Eribertora pl fociból, 21 vagy 26 nem nagyon érdekli őket :lol:

http://www.celticslife.com/2011/06/afte ... te-in.html
Ezt meg érdemes megnézni szokásos Celticslife-os "hülyeség"

Legyen bizony szezon, MTB azt írják Cole nagyon jó kis csere PG lesz, centernek meg behúzzátok Dalembertet, s még én is azt mondom ijesztő a Miami :lol:

Ibaka meg spanyol állampolgárságot kapott!2 Gasol+Ibaka lesz blokkparádé aki a spanyolok ellen játszik az Olimpián :lol:
Kép
Kép
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.28. 17:41:19

Remélem lesz szezon, de ha nem, picit több idő lesz csapatot építeni, legalább találunk centert is....
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.28. 16:31:28

Bob_Marley írta: 2/57. Portland Trail Blazers: Tanguy Ngombo kiscsatár, Al-Rayyan (Katar)

Hogy ki és honnan? Ízlelgessük: kongói születésű kiscsatár, aki a katari bajnokságban játszik, és mint utólag kiderült, 26 éves. Ide nagyon illik a kifejezés: no comment. Nem véletlen, hogy ellentmondásos hírek érkeztek, hogy végül a Blazersé vagy a Mavericksé lesz-e a draftjoga. Szó mi szó, mi se kapkodnánk utána.

Ezen is jót röhögtem :lol:
Tényleg! 1984-ben született. Nem kértek tőle semmi papírt amikor jelentkezett a draftra? Egyébként tavaly a katari válogatottban az Ázsia-bajnokságon 19.6 volt a pontátlaga. Van egy olyan érzésem, az NBA-ben ha egyáltalán pályára lép valaha nem lesz hasonló mutatója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.28. 12:04:22

Mindenki várakozik mi van, de val. nem lesz szezon nagyon ellentétesek az álláspontok!
Picit haldoklik is most a topik!Artestet meg nem akarom elhinni, tényleg ekkora hülye? :lol:
Közben velünk kapcsolatban vannak hírek, Okafor-Paul for Rondo-Green+pick.

2/57. Portland Trail Blazers: Tanguy Ngombo kiscsatár, Al-Rayyan (Katar)

Hogy ki és honnan? Ízlelgessük: kongói születésű kiscsatár, aki a katari bajnokságban játszik, és mint utólag kiderült, 26 éves. Ide nagyon illik a kifejezés: no comment. Nem véletlen, hogy ellentmondásos hírek érkeztek, hogy végül a Blazersé vagy a Mavericksé lesz-e a draftjoga. Szó mi szó, mi se kapkodnánk utána.

Ezen is jót röhögtem :lol:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.06.24. 20:15:28

Vártam, hogy Hangát draftolják, de talán még előbb is elkelhetett volna nézve az előtte lévőket, nem egynél jobb játékos. Például a már említett Chukwudiebere Maduabum játszott tavaly a D-League-ben 3 meccset, és összehozott 0.7-es átlagot... Ebben a szezonban nem követtem annyira az NCAA-t, de én is Irvinget választottam volna. Irving mellett még szimpatikus a Williams-Knight-Walker hármas. Néhány játékost az Euroligában láttam játszani, mint Motiejunas, Vesely, Valancianus, ők elég jók. Látom Kanter is játszott az Euroligában, de valahogy nem rémlik a neve se. Visszatérve Ádámra mindenképp az lenne a legjobb, ha legalább egy, de inkább két szezont lehúzna a spanyoloknál, és csak utána NBA.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.06.24. 18:49:41

levproff írta:Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi ez a draft? Gondolom hosszú, de ha valakinek ideje engedi.. :) :oops:
Egyébként bocs, hogy ilyen sutaparaszt vagyok.
Nem hosszú. :)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Draft
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Válasz küldése