Tocy írta:Amúgy Fabregassal szerintem is sokan lennének előtte, akkor Keitának egyszerűen nincs létjogosultsága...más kérdés, hogy tapasztalatban, rutinban, szerénységben Keita a legjobb

De egyszerűen, ha jön Cesc, neki nincs helye a csapatban. Illetve van, Thiago kárára...mert abban egyébként szinte biztos vagyok, hogy Pep nem fogja Keitát kevesebbet játszatni. De jelenleg tökéletes a középpályánk, és Fabregas nincs itt

Látod Tocy, ezért mondom én azt, hogy Fabregast el kellene nekünk felejteni.. A középpályánk tökéletes, csak rontani lehet rajta...
Persze most mondják sokan, de mi van ha a sérülések....
Xavi mester, Iniesta tanár úr, Thiago ( ahogy ő is mondta itt az ideje élesben bizonyítani), AFFelay ( sokan elfelejtkeznek róla, pedig ő is tud Iniesta helyén játszani nem is rosszul, kíváncsi vagyok mit hoz Ibi a következőkben, Barca alapozással).
Ott van még Busi ( tudom h vkp), Keita, Masche ( eredetileg nem középhátvéd, és Abidal esete nem átlagos, szóval nem kell ilyesmire számítani ( legalábbis adja a jóisten) ) szóval vannak a középpályán rendesen. Ide betolni egy Fabregast...
Egyrészt nem tudom, hogy valóban erősítés lenne e...
Másrészt, úgy néz ki jön Sanchéz, felért Thiago...
Xavi, Ini, Keita, Thiago, Affelay, Busi, Masche. ez hetes darab ember a 3 fős középpályára.. Oké, hozzuk ide Fabregast... aki irányító...
Tehát marad előtte mint alap Xavi-Ini... csere, sérülés, rotálás esetén Jönne Fabregas és Xavi/Ini? vagy Fabregas és Thiago vagy....
Fabregas nélkül.. Xavi-Ini rotáláshoz Xavi/Ini- Tihago/Affelay/ Keita
Plusz a VKP. ( néha 2 vkp is játszhatna, az OLYAN meccseken...)
Mindenesetre, érdekes lesz, hogy oldják meg a srácok, ha jön Fabregas, mert értem én hogy nonstop, de akkor is csak 11 ember lehet csapatonként a pályán..