Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abidal posztja már középső védő, így ha Pique megsérül, marad egy Abidal, egy Puyol, egy Fontas és/vagy Botia, azonkívül vészmegoldásnak ott van Maschearno. Nem látom hol itt a probléma...barca0417 írta:Nem ér rá jövőre a védelem... mi van ha Piqué megsérül?..
marad egy ki tudja milyen térdű Puyol, és egy Fontás valamint a többi posztról Abidal vagy Mascherano. jöjjön csak idén valaki oda is, egy fiatal tehetséges védő, aki majd szép lassan beépül Piqué mellé hosszútávon. Addig meg tanul Puyoltól..és a többiektől és beilleszkedik.
ez fontosabb minthogy Maxwellt lecseréljük, vele nincs gond, de a távozó Militot inkább pótolni kéne.
Nekem a személyes favoritom Botía lenne, 55 PD meccsel és U20 vb címmel a háta mögött a kellő tapasztalat is megvan, de még csak 22 éves, bagóért van rá visszavásárlási opció és saját nevelés.barca0417 írta:Nem ér rá jövőre a védelem... mi van ha Piqué megsérül?..
marad egy ki tudja milyen térdű Puyol, és egy Fontás valamint a többi posztról Abidal vagy Mascherano. jöjjön csak idén valaki oda is, egy fiatal tehetséges védő, aki majd szép lassan beépül Piqué mellé hosszútávon. Addig meg tanul Puyoltól..és a többiektől és beilleszkedik
az ráér jövőre. ha fabregas érkezik,akkor arra kell figyelni,hogy thiago minél többet játsszon,Messithebest írta:Na ha érkezik Sánchez és Fabregas is, akkor már csak hátul kell megerősíteni a keretet és kész.
Azt nem értem, hogy ha a vezetőség tényleg ennyire presztízs kérdést csinál a Fabregas-ügyből, akkor miért nem képesek már kicsit jobban a zsebükbe nyúlni? Csak kiröhögtetik magukat a 35 milliós ajánlatokkal, ahelyett, hogy komolyabb összegért elhoznák, és vége lenne az egésznek egyszer s mindenkorra.d írta:Igazoljuk csak le Fabregast, nem kell jövőre is ez a cirkusz, meg azután és azután....
Én is remélem, hogy hamarosan lezárulnak az ügyek, de csak Sánchez igazoljon ide, Fabregas felesleges.Messithebest írta:
ON: Remélem a héten lezárulnak az ügyek, és Sánchez meg Fabregas a Barcába igazolnak.
Fabregas már az is lehet, hogy a miénk. A már említett sport ugye egy elég terjedelmes cikket adott le a Fabregas ügyről. Sanchez pedig sztem pár nap, vagy le lehet róla mondani, mert ugye ma kezdődik a Copa. Közben pedig nem valószínű, hogy ezzel akar foglalkozni.Messithebest írta:ON: Remélem a héten lezárulnak az ügyek, és Sánchez meg Fabregas a Barcába igazolnak.
nem tudom ezt valahogy nem tudom komolyan venni..mármint nem elhinni a hírt csak nem értem mi szükség van rá.... szerintem nem kell ő ide. Fiatal középpályás... Ha a B-be megy Thiago helyére akkor jó, de ezt valahogy nehezen tudom elképzelni.Varatrix írta:A Mundo viszont Kiko Femeniaról írja, hogy szinte biztos. Elméletileg ma van/volt az orvosi vizsgálat.
Meg még Cét is hozzuk el, mert csak 100 millával kerülne többe..... az ilyenek miatt fogják bezárni a topikot......kovimi01 írta:Sanchez helyett jöhetne Neymar , sztem jobb és csak kb 10 millával
kerülne többe.
Neymar egyelőre a cipőfűzőjét sem kötheti Sancheznek. Az meg, h. drágább is, csak röhejessé teszi az egészet. Neymar-arcmérete alapján-amúgy is más csapatba való...kovimi01 írta:Sanchez helyett jöhetne Neymar , sztem jobb és csak kb 10 millával
kerülne többe.
Na, zsír! Csak 10 milla a különbség, akkor simán kipótolhatod..kovimi01 írta:Sanchez helyett jöhetne Neymar , sztem jobb és csak kb 10 millával
kerülne többe.
kovimi01 írta:Sanchez helyett jöhetne Neymar , sztem jobb és csak kb 10 millával
kerülne többe.
http://translate.googleusercontent.com/ ... tV8N4Cfr8wSanama írta:Azt írák,hogy akkor jelentik be a 2 szerzeményt,amikor Rosell visszatér Argentínából... Na hát erre elég kíváncsi leszek.
Ne felejstük el, hogy ha tényleg ez a tény, h Alexis Argentínában ír alá, akkor gondolom a bejelntés ezután lesz csak.. namármost Argentínában 10 :35 van msot szóval még bőven aludhatnak is akárMessithebest írta:
Ez jó lenne, de mikor jelentik be??? Mert már délután fél4 van...
Szerintem klasszis védő leigazolása-amennyiben Cesc, és Alexis meglesz-jövőre lehet realitás. No persze csak abban az esetben lesz szükséges, ha mondjuk Fontás nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.sura írta:Thiago Silva leigazolásáról már nincs szó? Nem lehet az Ibra - eladás része?
Ez jó lenne, de mikor jelentik be??? Mert már délután fél4 van...Alberto10 írta:Egy kis esti lapszemlével jelentkeznék:
A Goal.com internetes portál a spanyol Ona FM-re hivatkozva közli, hogy a Barcelona pénteken, azaz holnap szándékozik bejelenteni Alexis Sanchez és Cesc Fabregas leigazolását. Az oldal szerint a Barcelona első, 30 millió eurós ajánlatát ugyan elutasította az Arsenal, de mivel ezek után a katalánok egy 5 millióval nagyobb összeget tettek le Wengerék asztalára, a felek megállapodásra jutottak.
A Sanchez sagáról azt írják, nagy harc volt a City és a Barca között a chilei játékos játékjogáért, de mivel a City tudtára adta Sanchez, hogy Barcelonába kíván igazolni, a gazdag angol klub kiszállt a versenyfutásból és így egyenes útja volt Alexisnek Barcelonába. Ugyanis Rosell végső ajánlatát elfogadta az Udinese, így Cesckel együtt érkezhetnek elsőként a BL címvédőhöz.
forrás: http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... c-fabregas
Ezek után ugyancsak a Goal.com adta hírül a nagyvilágnak, hogy Sandro Rosell Barcelona elnök holnap (pénteken) Argentínába utazik, mivel meghívást kapott a Copa America nyitó ceremóniájára és nyitómeccsére (amin mellesleg csapatának sztárja Messi is pályára lép), de nem csak ezért szeli át az Atlanti-óceánt, hanem azért, hogy lezárja a hosszúra nyúló tárgyalássorozatot Alexis Sanchezért. Ugyanis a chilei szövetségi kapitány az elmúlt nap kijelentette, hogy vasárnap volt a határidő, amíg Sanchez elutazhatott volna Barcelonába lezárni a tranzakciót, mivel ettől fogva a Copa America miatt nem engedheti el játékosát - érthető okokból. Ezért aki le szeretné szerződtetni, innentől Argentinába kell utaznia a tehetség aláírásáért. Ezt teszi meg Rosell holnap sajtóértesülések szerint, így pont kerülhet a végeláthatatlan huzavona végére.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... seal-deal-
A Daily Telegraph is közeli megállapodásról számol be a Barca és az Arsenal között Cesc Fabregas sorsáról, az angol újság ellenben 35 millió fontos, vagyis kb. 40 millió eurós árról ír. A lap tudomásai szerint a Barcelona első ajánlatát visszautasította az angol klub a csapatkapitányukért, ám a második 35 millió fontról szóló összeget elfogják fogadni. A lap azt is döntő tényként említi, hogy míg tavaly az Arsenal nem volt hajlandó tárgyalni Cesc eladásáról, a játékos vágyának ellenére, idén hajlandóak elengedni vezérüket egy jó ajánlat esetén. A szavahihető brit újság Nasri és Clichy távozását is tudni véli az Emirates stadionból. Samirért a MU, vagy a City lehet a befutó, míg Clichy is inkább a Citybe tart.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... elona.html
És végül egy kis személyes véleményformálás a hírekről:
Szerintem Sanchez esetében reális a holnapi bejelentés, és valószínűnek is tartom, az argentin Rosell-túrával együtt, ám Cesc esetében inkább azt tartom valószínűleg, hogy az Arsenal elutasítja a 35 millió eurót is és 45-öt kér, és végül egy 39+5 millió euróban fognak megállapodni a felek, hétfő-kedd táján.
De ne legyen igazam és holnap záruljon le minden, de szerintem így várhatóak az események.