2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem voltam betojva. Mind2 játékos azt hozta, amit vártam tőle. C. ahogy a MU-ban itt is ontja a gólokat, és még annyi pénzért is jó igazolás volt. Kakáról viszont lehetett tudni, h már túl van a csúcson, főleg a sérülései végett.Totoka írta:
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...
Viszont meg van benne a potenciál, h nagyon nagy játékos lehessen, és egy kis joga bonitot is vigyen a játékunkba, ami nekem R10 óta nagy hiányzik. Én látom benne a lehetőséget, h akár Fabragasnál is jobb legyen, de ha nem kapja meg a lehetőséget sosem derül majd ki. pedig eddig nem kapta meg, és nem biztos, h Fabregas érkezése nem ront még inkább a helyzetén.d írta:Én gyanítom Thiago akkor is ki fogja verni a hisztit, ha nem jön Fabregas. Xavi az a fajta játékos, akiben még simán benne van 5 év, nem túlzottan sérülékeny, nem a gyorsaságára épít, sokáig lehet húzóembere ennek a csapatnak és Thiago nem annak a fajtának tűnik, aki sokáig tűrni fogja a padozást. Ne legyen igazam, de nem fogok nagyon meglepődni, amikor eladjuk jó pénzért egy-két éven belül.
a mi középső kp-nkon nincs olyan ember,aki olyan jelentős játékerőt képviselne...Totoka írta:
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...daffy írta:mert nem kell nektek cesc. a fizetése magas,már így sem bírjátok önerőből. elégedetlenség lesz,mert sem ő,sem thiago nem lesz a kezdő közelében. keitát el kellene adni,de pep nem fogja,ez újabb problémákat szülhet. ilyenekalbicelesteX írta:És mik ezek a szempontok illetve miért fontos ez a madridnak?daffy írta:én több szempontból is örülnék,ha hozzátok igazolna,de mindegyik szempont csak a real miatt fontos:)
mert nem kell nektek cesc. a fizetése magas,már így sem bírjátok önerőből. elégedetlenség lesz,mert sem ő,sem thiago nem lesz a kezdő közelében. keitát el kellene adni,de pep nem fogja,ez újabb problémákat szülhet. ilyenekalbicelesteX írta:És mik ezek a szempontok illetve miért fontos ez a madridnak?daffy írta:én több szempontból is örülnék,ha hozzátok igazolna,de mindegyik szempont csak a real miatt fontos:)
Inkább ez, mint a napi 5 kamuhírMessithebest írta:Na valami friss hír az igazolások körül? Vihar előtti csend van?
Messithebest írta:Meg még Cét is hozzuk el, mert csak 100 millával kerülne többe..... az ilyenek miatt fogják bezárni a topikot......kovimi01 írta:Sanchez helyett jöhetne Neymar , sztem jobb és csak kb 10 millával
kerülne többe.
Hmmm... nem is rossz ötlet!!!
ON: Remélem a héten lezárulnak az ügyek, és Sánchez meg Fabregas a Barcába igazolnak.
Abidal,Masch olyan szezont futott amelyet nem igazán múlt felül senki a poszjukon.Tocy írta: Plusz Abidal, Mascherano, Pedro, Busquets, Valdés, akiket nemzetközi szinten nem tartanak a világ legjobbjai közt számon, de tökéletes munkát végeznek.
Náluk volt 6-7 sztár, ők voltak bezsúfolva a kezdőbe. Nálunk most van ugyanúgy 6-7 sztár, csak mindenkinek megvan a helye a gépezetben, plusz a padon is lenne 1-2, beugrásra készen. Akkor volt Casillas-Roberto Carlos-Beckham-Zidane-Guti-Figo-Raúl-Ronaldo, bár Guti főleg a padon volt. Nekünk van Alves-Piqué-Puyol-Xavi-Iniesta-Messi-Villa és lenne Fabregas-Sanchez. Plusz Abidal, Mascherano, Pedro, Busquets, Valdés, akiket nemzetközi szinten nem tartanak a világ legjobbjai közt számon, de tökéletes munkát végeznek.S.Agüero írta:Na-na. Real is így volt mikor "bevásároltak". Nekik sem ki keretük volt/van. Aztán mégis...Ha jönne Sánchez is meg Fabregas is idén, akkor valami brutális csapatunk lenne, el nem tudnám képzelni hogy bárki megállítson minket.![]()
Na-na. Real is így volt mikor "bevásároltak". Nekik sem ki keretük volt/van. Aztán mégis...Ha jönne Sánchez is meg Fabregas is idén, akkor valami brutális csapatunk lenne, el nem tudnám képzelni hogy bárki megállítson minket.
A Real Madrid vezetősége csak azt szeretné hogy Cesc ne álljon Thiago fejlődésének útjába.levproff írta:Ennyi, és ezt ők is jól tudják. Ha hozzánk ilyen nehezen jön, akkor az ősi riválishoz majd csak úgy elmegy, nem?S.Agüero írta:Csak Fab nem lesz hajlandó a Reallal tárgyalniFirefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Párszor nyilatkozta már, h nem megy a Realhoz, és ha eligazol az Arsenálból akkor csak hozzánk jön.![]()
Csak felakarják verni az árát, semmimás. Mert már látják, hogy sinen vagyunk.
Real Madrid, én így szeretlek.
Pedig jogos ha megjegyzik, olyan infókat nem kell megjegyezni, amiről tudod pontosan,hogy kb lehetetlen. Csak azt éred el vele, hogy a hülyeségről fog szólni innentől kb 1 oldalon át a topik. Mert Fabregas Madridba való igazolása nevezhető hülyeségnek,és hozzá nem értésnek, aki kicsit is komolyan veszi.Firefox írta:Nem kell nekem esni, csak leírtam az "infókat".Galen írta:
Ja, aztán Fabregas gép amint Panyolország felé ér érthetetlen módon rakétatalálatot kap.. Azé, ha madridi mezt húz magára az a hazaárulás egy igen súlyos fajtája lenne.. Szóval kizártnak tartom...
Ennyi, és ezt ők is jól tudják. Ha hozzánk ilyen nehezen jön, akkor az ősi riválishoz majd csak úgy elmegy, nem?S.Agüero írta:Csak Fab nem lesz hajlandó a Reallal tárgyalniFirefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Párszor nyilatkozta már, h nem megy a Realhoz, és ha eligazol az Arsenálból akkor csak hozzánk jön.
Nem kell nekem esni, csak leírtam az "infókat".Galen írta:Ja, aztán Fabregas gép amint Panyolország felé ér érthetetlen módon rakétatalálatot kap.. Azé, ha madridi mezt húz magára az a hazaárulás egy igen súlyos fajtája lenne.. Szóval kizártnak tartom...Firefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Ja, aztán Fabregas gép amint Panyolország felé ér érthetetlen módon rakétatalálatot kap.. Azé, ha madridi mezt húz magára az a hazaárulás egy igen súlyos fajtája lenne.. Szóval kizártnak tartom...Firefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
Csak Fab nem lesz hajlandó a Reallal tárgyalniFirefox írta:A Real is bejelentkezett Fabregasért.Nem akarok linkelgetni, amíg nem biztos hír, bár elég hihetőnek tűnik, egyik kommentben az volt, hogy madridistán fent van.A hírek szerint az Arsenal hajlandó lenne tárgyalni a Madriddal, ami jóval nagyobb összeget kínál a játékosért.![]()
![]()
jaja, egyre többet segíti a támadásokat, de Fabregas szerintem képtelen annyit ütközni, szerelni meg támadást megállítani, mint Busi vagy Masche.matyi25 írta:Igazság szerint Busi se tisztán védekező felfogású játékos, inkább tamadóbb vkpnek nevezném, és iylen szerepben mehetne Fabregasnak is. Persze ez csak feltételezés, hogy működne-e élőben nem tudom, meg hogy megpróbálják-e Pepék így használni. Persze ha hatrébb játszana kénének szerelések is tőle rendesen.Galen írta: Szerintem kizárt, hogy a középpályán egyszerre három támadó felfogású játékos legyen. Egyszerűen kell egy vérbeli védekező középpályás a két labdatartó osztogató mesterember mellé. Kizártnak tartom h Fabregas (már ha jön..) Busi helyén játsszon..