Na az általad említett 2 ember a nagyon rossz példa. Azért 2005/2006-os szezonban azért Messi nélkül is bőven futott a szekér. Meg Messit ne hasonlítsuk össze más emberekkel, mert Messi egy zseni. Ilyen ember nem mindennap születik. Ő teljesen más kategória.LG írta:Anno 2005/2006-s szezont gyengébben kezdte a csapat, és mindenki egy 17-s éves gyerektől várta a csodát. És lett is csoda, mikor végre a sok huzavona után játszhatott, jelentősen feljavult a csapat. Csak aztán sajna a Chelsea ellen lesérült, de látszott, h most bátran lehet rá számítani.Barcaman1993 írta: Ne egy 20 éves sráctól -aki pár meccsen játszott az évben- várjunk csodát.
Anno Bojan szintén 17 évesen lett bedobva a mélyvízbe, és ő is nagyon jól állta a sarat, csak aztán Pep mesternél kegyvesztett lett.
A Bojan és Giovanni dos Santos esete meg egy poén volt Rijkaard ideje alatt. Azért az nem normális, hogy két 17 éves gyerek rohangál a Barcelona csatársorában. De ennek is 2 dolog tudható be. Ronaldinho novembertől nem játszott, Eto pedig ha jól emlékszem fél szezonon keresztül sérült volt. Nekem pedig ne mesélje be senki, hogy ő Bojan akkora húzója volt a csapatnak. Szép, hogy 17 évesen 11 gólt lőtt, de attól még semmi extra nem volt a srác. Most ezzel biztos sok mindenkit megbántok, de engem Bojan egyáltalán nem győzött meg. Mikor Ibrát pótolta na az igen, az teljesítmény volt a javából. De azon az 1-2 hónapon kívül semmi olyat nem mutatott ami miatt sztem érdemes lett volna húzóemberként rá számítani. Egy idény pedig nem 1-2 hónapból áll.