A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Ezen szakadok.Robcsyy írta:valószínű ő arra fogadott, hogy nem lesz 11es az első félidőben

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Valami ilyesmi:kakasugynok007 írta:Letudod fordítani??Messidona10 írta:Aki tud németül, az velem együtt nevessen rajta egy marha jót.
2 hétre nálunk vannak az unokatesóim Németországból. 8 és 10 évesek a srácok, de kegyetlenül képben vannak fociügyben. Ma is éppen egy Mini-WM-et rendeztünk, és éppen azon vitáztak, hogy melyik német játékos szerepét töltsék be. A következő rigmust sorolták el csak úgy mellékesen:
"Kevin Kuranyi stinkt nach Salami,
Seine verwandten sind Elefanten,
Keiner vermisst dich, *also verpiss dich!"
Most utánanéztem, youtube-on is elérhető valami ilyesmi, de én most hallottam először, és úgy gondoltam, meg kell osztanom itt.

Letudod fordítani??Messidona10 írta:Aki tud németül, az velem együtt nevessen rajta egy marha jót.
2 hétre nálunk vannak az unokatesóim Németországból. 8 és 10 évesek a srácok, de kegyetlenül képben vannak fociügyben. Ma is éppen egy Mini-WM-et rendeztünk, és éppen azon vitáztak, hogy melyik német játékos szerepét töltsék be. A következő rigmust sorolták el csak úgy mellékesen:
"Kevin Kuranyi stinkt nach Salami,
Seine verwandten sind Elefanten,
Keiner vermisst dich, also verpiss dich!"
Most utánanéztem, youtube-on is elérhető valami ilyesmi, de én most hallottam először, és úgy gondoltam, meg kell osztanom itt.