Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán.daffy írta:a másodikon viszont miért van gerrard?
Elhádzsidiúúf a hivatásos köpködő, aki a vadnyugaton köpőversenyt is nyert volnasjd írta:
amúgy Diouf mit művelt h ennyire utálják?
nem az a baj, hanem h a kontra kicsit súlytalannak érződik, elvégre ha egyenlő szinten lenne a pro-val, akkor nem a világ egyik legjobb csapatáról beszélnénkInitom írta: próbáltam pro-t és kontrát....ezek szerint nem sikerült![]()
az első listát nem vitatnám,talán shearer hiányzik róla. a másodikon viszont miért van gerrard?Game90 írta:
Talksport-on volt egy szavazás minden idők legjobb PL játékosairól:
10. Klinsmann
9. Vieira
8. Roy Keane
7. Schmeichel
6. di Canio
5. CR
4. Zola
3. Cantona
2. Bergkamp
1. Henry
Meg a legjobban utált játékosokról is volt egy 10-es lista:
10. Drogba
9. Gerrard
8. Bellamy
7. R. Ferdinand
6. Adebayor
5. Rooney
4. Barton
3. Terry
2. A. Cole
1. Diouf
Igazi Arsenal legenda volt, sajnálom, hogy nem jött vissza a Senalhoz dolgozni.MessiFan írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2086014
próbáltam pro-t és kontrát....ezek szerint nem sikerültsjd írta:Ez az esélylatolgatás teli van olyanokkal, hogy "de benne is ott van a a hiba" meg "Rooney-nak bármikor összejöhet egy balhé", "zsákbamacska" stb. stb.Initom írta:
Nekünk is bármikor összejöhet, hogy Xavi vagy Messi kidől fél évre, vagy Villa 11 meccsig nem rúg gólt vagy Abidal májában tumort találnak....
Mégsem ez határozza meg, hogy mennyire jó egy csapat.
Sztem az igazság ott van, ha végigolvassuk a gondolataidat "de"-k nélkül
David Gea?sjd írta:Sztem az igazság ott van, ha végigolvassuk a gondolataidat "de"-k nélkül
Azért csak lassan...MessiFan írta:Brutális ez a MU.. Jövőre megint Barca-Manchester döntő?
Meg szerintem Youngot nem a padra vettékBarcaman14 írta:Inkább Rafael mint Fabio, a jobb oldalon főleg szerintem. Elképesztően jó kis szélsőik vannak, és Sneijdert ha meg tudják szerezni, piszok erős középpályájuk lesz. Mert egy vérbeli osztogató még hiányzik, aki nem akármilyen csatárpárost szolgálhat majd ki. Hernández elképesztően gólerős, Rooney-val kiegészülve életveszélyesek.Tocy írta: De Gea-Fabio,Vidic,Ferdinand,Evra-Nani,Carrick,Sneijder,Giggs-Hernandez,Rooney. Picit támadó, de ez így baromi jó lenne
Az első számú esélyesei a bajnokságnak, aztán meglátjuk mit alkot Villas-Boas a Cheslea élén, vagy a City aki még beleszólhat. Legalábbis most úgy tűnik.
Modric csak annyit mondott,hogy a cselzibe akar menni , meg a sablonduma...erre kaptak a kékek és megy a zaklatás...Érthetően a Spurs meg nem akarja elengedni legjobbjait!messideco írta:Áruló.
Félreértés ne essék, utálom a Spurst, de egy játékos ilyet nem csinálhat szerintem. A padon jó helyen lesz.
Radknapp nem akarja elengedniab1daL írta:Modric átadólistára kérte magát a Spursnél, így megnyílt a lehetőség a Chelsea előtt, akik már próbálták a nyáron megvenni.
Inkább Rafael mint Fabio, a jobb oldalon főleg szerintem. Elképesztően jó kis szélsőik vannak, és Sneijdert ha meg tudják szerezni, piszok erős középpályájuk lesz. Mert egy vérbeli osztogató még hiányzik, aki nem akármilyen csatárpárost szolgálhat majd ki. Hernández elképesztően gólerős, Rooney-val kiegészülve életveszélyesek.Tocy írta: De Gea-Fabio,Vidic,Ferdinand,Evra-Nani,Carrick,Sneijder,Giggs-Hernandez,Rooney. Picit támadó, de ez így baromi jó lenne
Igen ,erre próbáltam, kösziFecooo írta:más példa: szted Péreznek álmatlan éjszakái vannak?Szerintem meg a vezetőség jobban örülne neki, ha kupákat nyernének és nem nyereségesek lennének már nem is tudom hány éve... Rolling Eyes
itt nem arról van szó, h vannak vezetőségek, akik CSAK pénzre, vagy CSAK kupákra hajtanak, hanem a prioritások különböznek, Dani erre céloz...
egy klubnak vannak elsődleges és másodlagos céljai is, a különbséget a sorrend adja a csapatok vezetősége között...
más példa: szted Péreznek álmatlan éjszakái vannak?Szerintem meg a vezetőség jobban örülne neki, ha kupákat nyernének és nem nyereségesek lennének már nem is tudom hány éve... Rolling Eyes
Mind2 ugyanolyan fontos. Ugyanolyan fontosak a kupák, mint a gazdaság. Jelenleg ebből a szempontból a követendő példa a Barca, esetleg a Real, akiknek erős csapatuk van, tartozások ugyan vannak, de nálunk ez hamar ledolgozódik, Rosell érti a dolgát, míg a Realnak akkora a profitja h a végtelenségig is görgetheti az adósságát maga előtt, előbb-utóbb biztos ledolgozódik. Az Arsenal jelenlegi modellje minimális növekedést biztosít. minden évben 3-4 millióval több a profit, ezzel egy nagy probléma van: Ha beüt a baj(nincs BL kvalifikáció)akkor hatalmas visszaesés lehet belőle. A mi gazdasági modellünk ugyan hullámzóbb, de az Arsenal nagy stabilitása könnyen a visszájára fordulhat.bence-barca írta:Szerintem meg a vezetőség jobban örülne neki, ha kupákat nyernének és nem nyereségesek lennének már nem is tudom hány éve...Sanama írta:Wengert miért rúgnák ki? A foci ma már leginkább a pénzről szól, nem tudom,hogy az Arsenalnak ki vagy kik a tulajdonosai, de ameddig ilye átigazolási-politikája van Wengernek, addig bőven nyereséges az egész... Ha meg jön a pénz, mi a baj? Szerintem a vezetőséget kevésbé érdekli,hogy legyen egy BL győzelem vagy PL kupa, de lehet, hogy csak én látom így.![]()
Egy Arsenalos haverom mondta és egyet értek vele, Wengert az ificsapathoz kéne letenni, oda igazolhatná a tinédzsereket, a nagy csapathoz felnőtt játékosok kellenének...
Szerintem meg a vezetőség jobban örülne neki, ha kupákat nyernének és nem nyereségesek lennének már nem is tudom hány éve...Sanama írta:Wengert miért rúgnák ki? A foci ma már leginkább a pénzről szól, nem tudom,hogy az Arsenalnak ki vagy kik a tulajdonosai, de ameddig ilye átigazolási-politikája van Wengernek, addig bőven nyereséges az egész... Ha meg jön a pénz, mi a baj? Szerintem a vezetőséget kevésbé érdekli,hogy legyen egy BL győzelem vagy PL kupa, de lehet, hogy csak én látom így.
Miért, simán mondhatja Wenger, hogy eladtam Clichy-t, de van helyette egy angol válogatott balhátvédünk...scott neal írta:Már megint mit csinál Wenger?Clichy-t eladja, és helyette gibbs lesz a pótlás,nem értem Wengert, állítólag bajnok csapatot akar összerakni, de ha gibbsekkel, meg bartokkal áll ki az arsenal akk nem lesz nagy esélye.
(remélem azért gibbs rám cáfol, és ő lesz az új, N. Winterburn)
és nasriról meg annyit, hogy most elmegy ázsiába, tehát szerintem marad is
A vezetőség tuti, hogy nem fogja kirúgni, talán csak akkor gondolkodnának el a leváltásán, ha nem lenne meg a BL-hely. Ő meg hülye lenne lemondani, mert ezzel csak bevallaná, hogy az elmúlt 6 év semmit sem ért és a fiatalítás megbukott.Capon írta:Átolvasva a mai híreket az igazolásainkról felvetődött bennem, hogy lehetséges ez lesz Wenger utolsó éve az Arsenalban.