2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Beszólt egy 13 éves,anyémnak meg nincs is szoknyájaMorminho írta:izom szag vanRobinho_10 írta:No comment![]()
![]()
Inkább bújj el az anyuci szoknyája alá,és ne szólj bele a nagyok dolgába.
Asse lesz nagyonjó a margitnak, ha akkor fog felépülni Ronaldo meg Pista meg mittomén ki, hiszen az első meccsen úgyse tudnak még 100%-os teljesítményt nyújtani. Szoa ha addigra nem fognak lesérülni nálunk a fontos emberek, akkor előnyben leszünk ebben a tekintetben...Vito írta:ütni kell őket így is! Ronaldora rá kell állítani Puyol-tMental_Theo írta:És ellenünk mindenki felépül,és játszhat nov. 20-án valószinűleg.
és a nem hagyni, hogy beívelgessenek (Bekem, Zidán, Carlos).
egy JÓL felépített taktikával ennél a margitnál erősebb a Barca!
(persze, ha mindenki a tudásat legjavát tudja nyújtani)
Morminho írta:izom szag vanRobinho_10 írta:No comment![]()
![]()
Na jaVito írta:a Milan-Juve-t is ott adták!BlackPriest írta:hm érdekes, az el classicot máár megint a sport2-őn adják![]()
![]()
szted miért???
természetesen üzlet ez is!
izom szag vanRobinho_10 írta:No comment![]()
![]()
No commentSaviola írta:ezzel a fenyegetéssel még egy ovodás is az arcodba röhögRobinho_10 írta:Megyek is.
Songa,nem fogom többször elmondani,ha azt a 'mit is' ? holnapra nem veszed ki a profilodból,megkeresem a képedet ezen az oldalon,és ugyanígy eljátszogatok vele,de szerintem az téged egy kicsit kellemetlenebbül fog érinteni.![]()
Kussoljál már babám,mert senkit sem érdekelsz..ezzel a fenyegetéssel még egy ovodás is az arcodba röhögRobinho_10 írta:Megyek is.
Songa,nem fogom többször elmondani,ha azt a 'mit is' ? holnapra nem veszed ki a profilodból,megkeresem a képedet ezen az oldalon,és ugyanígy eljátszogatok vele,de szerintem az téged egy kicsit kellemetlenebbül fog érinteni.
ütni kell őket így is! Ronaldora rá kell állítani Puyol-tMental_Theo írta:És ellenünk mindenki felépül,és játszhat nov. 20-án valószinűleg.
Portrék első 5oldalában van vhol...Állj neki,keresd,és játssz vele!Robinho_10 írta:Megyek is.
Songa,nem fogom többször elmondani,ha azt a 'mit is' ? holnapra nem veszed ki a profilodból,megkeresem a képedet ezen az oldalon,és ugyanígy eljátszogatok vele,de szerintem az téged egy kicsit kellemetlenebbül fog érinteni.
Azér hihetetlen h mekkora örömünnepet tudnak csapni ilyen apró dolgokon nem baj hadd örüljenek.Charlie írta:Huhhhhúúú,kár hogy mindenki tudja(mivel odaát "felfedtem" magam),na de ebből látszódik hogy Robinho tud olvasni,ami nagyon dícséretes!!!
C.