Leo Messi
- chonggy
- Capitá del Barça
Én csak egyet nem értek a Messi-Argentina históriában:ha olyan sz*r,annyira utályák,mi a francnak válogattják be? Ülne inkább otthon a seggén,nyugodtan,nyomás nélkül,nekünk nem kellene rettegnünk hogy lesérül,a gauchok pedig szapulhatnának mást mikor nem jutnak tovább a csoportból. 

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azért ne általánosíts légyszíves. Van egy mag, ami így tesz, de megnyugtatlak, hogy a nagy átlag imádja Messit.geridoss írta:Teljesen igaza van! (Tényleg olvassátok el, mielőtt hülyeséget írtok róla)messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/07/14 ... ogatottban
Messi úgy döntött, hogy Argentínáért játszik, és ezt a szurkolóknak értékelniük kellene... Brazil szurkoló mivoltom miatt nem szeretem őket, de a szurkolók most még nagyobbat süllyedtek a szememben. Messi simán mondhatta volna, hogy köszi, maradok a spanyoloknák, miattuk van ott, ahol.

Firefox, én kicsit más szemszögből igyekszem nézni...
Mondjátok, hogy üldözési mániám van, de láttunk már hasonlót.
Van egy srác akit a pályán nem lehet megfogni ( vagy csak nagyon ritkán) szabályos eszközökkel. Van egy srác aki a lelkét kiteszi a klubjában és igyekszik mindent megtenni a válogatottjáért. Szezon közben alig pihen, úgy hogy volt egy VB egy extra erős szezon és most egy Copa...
Most, hogy lenne ideje feltöltődni, kicsit rendbe szednie saját magát és az emberi kapcsolatait, család stb... ( azért ne felejtsük el, hogy a sikerekhez hihetetlen sok lemondás kell a játékosok részéről), szóval amikor kicsit ember lehetne, jön valami f...opó és igyekszik nem hagyni, hogy a játékos nyugodt lehessen és egy ilyen levéllel egy országgal (hazájával) próbálja szembeállítani.
Hátha lelki-válságba kerül és egy ideig fejben nem lesz annyira erős...
Nem tesz ez jót...
UI: HA meg mégis ő írta, akkor már rég baj van. Akkor eszméletlenül maga alatt lehet... De remélem nincs erről szó. (mármint h rossz a hangulata...) MOSOLYGÓS BOLDOG MESSIT!
Mondjátok, hogy üldözési mániám van, de láttunk már hasonlót.
Van egy srác akit a pályán nem lehet megfogni ( vagy csak nagyon ritkán) szabályos eszközökkel. Van egy srác aki a lelkét kiteszi a klubjában és igyekszik mindent megtenni a válogatottjáért. Szezon közben alig pihen, úgy hogy volt egy VB egy extra erős szezon és most egy Copa...
Most, hogy lenne ideje feltöltődni, kicsit rendbe szednie saját magát és az emberi kapcsolatait, család stb... ( azért ne felejtsük el, hogy a sikerekhez hihetetlen sok lemondás kell a játékosok részéről), szóval amikor kicsit ember lehetne, jön valami f...opó és igyekszik nem hagyni, hogy a játékos nyugodt lehessen és egy ilyen levéllel egy országgal (hazájával) próbálja szembeállítani.
Hátha lelki-válságba kerül és egy ideig fejben nem lesz annyira erős...
Nem tesz ez jót...
UI: HA meg mégis ő írta, akkor már rég baj van. Akkor eszméletlenül maga alatt lehet... De remélem nincs erről szó. (mármint h rossz a hangulata...) MOSOLYGÓS BOLDOG MESSIT!
Egyet értek!Galen írta:már vártam h ki teszi be...
1. kizártnak tartom h Leo írta...
2. HA, ismétlem HA mégis... igaza van... Nem kicsit.
OFF: Remélem örülsz neki -ha már annyira vártad

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
már vártam h ki teszi be...
1. kizártnak tartom h Leo írta...
2. HA, ismétlem HA mégis... igaza van... Nem kicsit.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon jó!!! egyetértek vele!!! ha ezek a gyökerek nem tudják megbecsülni, akkor nem érdemlik meg, hogy ott játszon!!! másrészről többet tudna pihenni!!! gondoljátok végig, másfél hónapja pihenhetne, most meg kap 2 hetet, lemarad az alapozásról, aztán elkezdi a szezont!!!messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/07/14 ... ogatottban
1. fáradt lesz!!!
2. nehogy megsérüljön!!!
remélem sanchez érkezésével kicsit tehermentesítik, legalább a szezon elején...
- Capon
- Llegenda del Barça
Minden rosszban van valami jó. Otthon kikezdik így mikor Barcelonába megy értékelni tudja a határtalan szeretetet amit kap. Ez is csak közelebb hozza szerintem Barcelonához.MQuC írta:Szánalmas ,amit művelnek vele odahaza. Még így is ő volt a csapat legjobbja. Ő adta a gólpasszokat, holott neki kellett volna kapnia a labdákat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- El fanático
- Entrenador del Barça
Idén 16 napos szabi jut neki - jelenése lesz néhány karitatív rendezvényen, július 28.-án lesz Chilében egy "Marcelo Salas és barátai" jótékonysági focimeccs, július 31.-én Mexikóban a " Amigos de Messi" jótékonységi focimeccs - ha megkapja Peptől az engedélyt, hogy pályára léphessen ezeken.
Ezen kívül hivatalos Angel di Maria esküvőjére is, ami Buenos Airesben lesz.
Augusztus 3.-án pedig csatlakozik a többiekhez Miamiban.
Forrás: Sport.es
Ezen kívül hivatalos Angel di Maria esküvőjére is, ami Buenos Airesben lesz.
Augusztus 3.-án pedig csatlakozik a többiekhez Miamiban.
Forrás: Sport.es

- geridoss
- Director del Fútbol
Teljesen igaza van! (Tényleg olvassátok el, mielőtt hülyeséget írtok róla)messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/07/14 ... ogatottban
Messi úgy döntött, hogy Argentínáért játszik, és ezt a szurkolóknak értékelniük kellene... Brazil szurkoló mivoltom miatt nem szeretem őket, de a szurkolók most még nagyobbat süllyedtek a szememben. Messi simán mondhatta volna, hogy köszi, maradok a spanyoloknák, miattuk van ott, ahol.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Szerintem igaza van Grondona-nak. Szó szerint. A River Plate sokkalta a heti 900 dolláros hormonkezelést. A Barca nem. Így jártak.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Most már pihenhet, a tervek szerint augusztusban tér vissza az edzésekhez a Barcelonában. Végre megérdemli a vakációt!sura írta:Még szerencse, hogy Teve hagyta ki a 11-est, nem ő. Csak engedjék el pihenni!

Még szerencse, hogy Teve hagyta ki a 11-est, nem ő. Csak engedjék el pihenni!
Grondona egy hülye nemiszerv, de ezúttal megvédte Messit és teljesen igaza van! (ne a címből ítéljetek!)Tocy írta:Erre már tényleg nem lehet mit írni...messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/07/14 ... ogatottban
Erre már tényleg nem lehet mit írni...messibingyo írta:http://barcanoticias.blog.hu/2011/07/14 ... ogatottban
-
- Jugador del Barça
- El fanático
- Entrenador del Barça
Nem kötelező olvasni, amit írok - nem kötelező reagálni semmire de kioktatni neked ugyanúgy nincs jogod senkit, mint ahogy nekem sem - szerintem én nem is tettem, ha te úgy érezted, akkor sorry...Tocy írta: Te pedig ne fórumozz, ha nem bírod elviselni, hogy a másiknak más véleménye is lehet.
Amúgy mindannyiunkat vígasztaljon a tudat, hogy Argentina megnyerte a meccset és továbbjutott!
Leo jól játszott, osztotta a gólpasszokat, abszolút MoM, minden argentin fórumon és a válogatott végül 4-4-1-1 felállással lépett a pályára, tehát már csak ezért is / meg amúgy is / feleslegesen osztottuk egymást, szóval részemről bűnbánatot gyakorolok, mindenkivel megesik, hogy kiosztja a másikat, senki sem vethet rám követ a fórumról az alábbiakért.

-------------Romero----------
Zabaleta--Masch--Milito--Zanetti
------------Cambiasso------------
-------Banega--------Pastore----
----------------Messi--------------
-------Aguero----------Di Maria--
Nincs az argentinoknal epkezlab kozepsovedo, ezert sztem az egyik vkp-jukat boven odatehetnek, igy a kp-n nem lenne ket defenziv felfogasu jatekosuk, s tobb szerep juthatna a szervezoknek, mint pl Pastore.
Zabaleta--Masch--Milito--Zanetti
------------Cambiasso------------
-------Banega--------Pastore----
----------------Messi--------------
-------Aguero----------Di Maria--
Nincs az argentinoknal epkezlab kozepsovedo, ezert sztem az egyik vkp-jukat boven odatehetnek, igy a kp-n nem lenne ket defenziv felfogasu jatekosuk, s tobb szerep juthatna a szervezoknek, mint pl Pastore.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- shutterisland
- Director del Fútbol
ennyi az egész...felszabadultság+minőségi társak = szintekkel jobb messi.
annyi forintos labdát osztogatott, hogy xavi is megirigyelné.
ami kissé negatívum, hogy kapura direktben nem túl veszélyes, de végre láttunk tőle egy olyan szereplést, ami után büszkék lehetünk újra rá.
annyi forintos labdát osztogatott, hogy xavi is megirigyelné.

ami kissé negatívum, hogy kapura direktben nem túl veszélyes, de végre láttunk tőle egy olyan szereplést, ami után büszkék lehetünk újra rá.