2011.07.13. 22:58:27
Egy semleges témával kezdeném: Most mindenki veri a nyálát,hogy Wenger mekkora tolvaj! De arról senki nem mondott egy szót se,hogy mi 12 tinit csencsöltünk el az Espanyoltól! (folyt. a végén)
Mihu teljes mértékben egyet értek veled.Én abba a kategóriába tartozom,aki azt mondja hogy nem kell!A viselkedésünk sem tetszett,ahogyan meg akartunk szerezni!Gondolva a mezhúzásra a folyamatos nyilatkozatokra!Elhiszem,hogy haver,meg hogy jó lenne ha jönne de álljon meg a fáklyásmenet!!
Nekem igazából Cesc el van bajom!Ha anno el akart menni,szerintem most maradjon a seggén,vagy döntse el mit akar!Ott van Sanchez,kiverte a hepajt és lámlám nálunk fog (99%) játszani!
Akkor ez nem stimmel!"Jól érzem magam magam Londonba"-és ehhez hasonló dumák...ugyanmár...velük csesz csak ki!
Itt nincs két oldal szerintem,mind két félnek meg vannak a jogos érdekeik,stb.,pont ezért kéne a játékosnak döntenie...
-Nekünk kell mert Xavi öreg,meg rótáció stb ellenben azzal hogy az Ágyúsok,jogosan minél több pénzt szeretnének látni a játékosból!
Ez üzlet,akinek nem tetszik,az ne irogasson ide!
A huzavona sem jön be igazán ami itt folyik,ennek is elejét lehetett volna venni már réges-rég!
Befejezésül:
Nem kellett volna elmennie...Gondolom az akadémián tanítják azt,hogy fő a klubbhűség,nem a trófea a lényeg,nem a győzelem(mondjuk ezt a tudást alkalmazhatta 7 éven át) az elsőszámú. Nem minden a pénz és stb.
Nem hiszem,hogy anno nem mondták neki,hogy te itt akár kezdő is lehetsz! Ennek ellenére elment...igen emberek nem másért mint a pénzért!
És nem...nem Wengert kell hibáztatni!SENKINEK NEM KÖTELEZŐ ELMENNI!
Ezt jegyezzétek meg...Toral és stb is lelépett,ezt Wenger kihasználta,nem ő a bűnbak.
Kössz hogy elolvastad.-
Abi & Tito