Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Nils Holgersson(így írják?)-t néztem mindig. Annyira gagyi mese volt, de épp ezért szerettem ...AndrésGerardHernandez írta:Én nem tudom ki hogy van vele de a mesék a 90-es években voltak a legkirályabbak! Minden szereplő menő volt, kemény, meg valahogy több értelme volt az egésznek (bár ez könnyen lehet, hogy a fiatal kor miatt lehetett így), most meg ilyen pokamonok, meg édibédinek kinéző mégis ijesztően ostoba figurák, esküszöm, a mai meséktől a hideg futkos a hátamon! Én vagyok menyus? Bár nem vagyok benne biztos benne hogy 90-es, boci és pipi? Atomzsírkirályság!
Ez meg a másik.AndrésGerardHernandez írta:Én nem tudom ki hogy van vele de a mesék a 90-es években voltak a legkirályabbak! Minden szereplő menő volt, kemény, meg valahogy több értelme volt az egésznek (bár ez könnyen lehet, hogy a fiatal kor miatt lehetett így), most meg ilyen pokamonok, meg édibédinek kinéző mégis ijesztően ostoba figurák, esküszöm, a mai meséktől a hideg futkos a hátamon! Én vagyok menyus? Bár nem vagyok benne biztos benne hogy 90-es, boci és pipi? Atomzsírkirályság!
bizony, értem,és átérzem még mindig azt a fílinget, jobb volt a mostani kornál.AndrésGerardHernandez írta:90-es évek rulez! Mortal Kombat, kosaras kártya*,DRAGON BALL (óh istenem!), sárga kazis videójáték túlmelegedős, vagy feketefehér, vagy öszzeugrós képű TV-n ami szó szerint egy CSAPÁSRA meggyógyult, csak a kemény gyerekek cigiztek, Csillagok Háborúja...
Holnap neki is fekszek DragonBall-t nézni.
Tépőzáras védőszövet a BMX vázon?bali 15 írta:Pont most találtam rá erre. Én majdnem sírva fakadtam. Megöregedtem![]()
http://90es.blog.hu/
Neked ajánom
Pont most találtam rá erre. Én majdnem sírva fakadtam. MegöregedtemAndrésGerardHernandez
Hát akkor jó neked, nekem ezzel tönkretették a gyerekkoromat!AndrésGerardHernandez írta: Én nem is hallottam ilyen női micimackóról, sem malackáról.
AndrésGerardHernandez írta:90-es évek rulez! Mortal Kombat, kosaras kártya*,DRAGON BALL (óh istenem!), sárga kazis videójáték túlmelegedős, vagy feketefehér, vagy öszzeugrós képű TV-n ami szó szerint egy CSAPÁSRA meggyógyult, csak a kemény gyerekek cigiztek, Csillagok Háborúja...
Holnap neki is fekszek DragonBall-t nézni.
*Egyébként tudja valaki, azok a kártyák tulajdonképpen mire is jók, mert csak csereberéltük őket, de sose tudtam meg hogy mi a lényeg, valakinek kijött a gyűjteménye és ő megvilágosodott, vagy szintet lépett, esetleg a jegyet váltott a mennyekbe és neki már nem is kell jól viselkednie?
A hírközlés szempontjából én sem hiányolom a régi időket.Milyen jó volt MINDEN régen!!!! Lófasst! ----> Esélyem nem volt Barca meccsre menni, meg interneten 1 perc alatt megtudni mindent. Nem a mai világot védem, hanem minden kornak a maga szépségét.
Jah, 1975-ben születtem. ha nosztalgia: 90es évek forevör. Very Happy De csak abban a 10 évben, most már más időpont van.
azt HALLOTTAM, h fűtől megszomjazik az ember, úgyhogy tényleg kisegítetted, first aidFecooo írta:egy rövid sztori tegnapról...
"sajnos" olyan vagyok, aki szokott néha adni a kéregetőnek, ha hihető a történet, de legutóbb megbántam...
állok az 1-es villamos megállójában, odajön hozzám egy 30 körüli srác, h 100 ft-ot adjak már neki, hadd vegyen ásványvizet, mert kisírta már a szemét, annyira szomjas. odaadom neki a 100-ast, erre előbukkant a markából a füvescigi...
(ééérted, még meg is mutatja a rohadék!!!![]()
![]()
)
így legyen jószándékú az ember...
(ritkán járok Pesten, Szegeden nem találkoztam ennyire pofátlan kéregetővel)
TECHNIKA NEM TEKNIKA, nem rég, hanem nemrégBob_Marley írta:Megdöbbentő![]()
Hihetetlen módon változnak meg körülöttünk a dolgok!Én azt tapasztalom, hogy a helyesírás is romlik a fiatalabbaknál!
Az a baj, hogy annyira modernizálódik a világ, s midnent úgy terveznek, hogy könnyebb legyen, s véleményem szerint ezért"butábbak" lesznek az emberek, s nem annyira kitartóak!
1 példa erre, kolléganőm 32 éves, s nem tud főzni, nála annyi berakja a mirelit izét a mikróba, s kész!Persze, mert egyszerűbb, de ha mindent úgy csinálunk, hogy egyszerűbb legyen besorvad az agyunk![]()
Illetve nem rég pont volt egy beszélgetés reggel a rádióban, hogy csak az elmúlt 20-30 évben mennyire változott a teknika, s eltűntek dolgok, tárgyak!
VHS kazetta, vagy a jó öreg klasszikus kazettás magnó, ehhez kapcsolódóan "ceruzázás", kávédaráló, s a jellegzetes hangja a közértben!Turbó rágókosaras kártya, stb stb!Ezek mind élmények voltak, s értékek!
Na de elkalandoztam
szerintem ha valaki hülye lesz 14 évesen,oda nem elég az,hogy ha napi 20 órát gépezik. kell lennie valami más féle problémának,alapvető butaságnak,mert én is "laktam" a gép előtt,mikor új dolgok jöttek ki. vagy a réten fociztam vagy a gép előtt. ezt túlzás nélkül mondom,napi 12-14 órát csináltam. ha 1 hétig esett,akkor 1 hétig fifáztam. ember lettem,nem a gépen múlt. van bennem természetes érdeklődés és tudásszomj,ami úgy veszem észre mára kimarad a fiataloknál. "koravének" lesznek. 12 évesen ott tartanak,mint én 18 évesen.Tocy írta:Félelmetes de tényleg így van...én sem vagyok idős 19 évesen, de tényleg még mi is indiánosdit toltunk, meg fociztunk kölyökként...a mostani 14 évesek meg ugatnak mindenkinek, ülnek a gép előtt, egy virtuális világban élnek...haverom öccse annyira elvadult, hogy lassan a galambra is azt hiszi, hogy gránát, a sok számítógépes játék miatt...
írj egy adminnak,hátha...vuvu írta:nevet hogy kell változtatni itt a fórumon?
Azért vannak kivételek, pl énTocy írta:a mostani 14 évesek meg ugatnak mindenkinek, ülnek a gép előtt, egy virtuális világban élnek...
Persze, hogy rosszabb lesz a helyesírásuk, mert nem olvasnak, csak ilyen elég kevés szóval dolgozó internetes oldalakat....Bob_Marley írta:Megdöbbentő![]()
Hihetetlen módon változnak meg körülöttünk a dolgok!Én azt tapasztalom, hogy a helyesírás is romlik a fiatalabbaknál!
Az a baj, hogy annyira modernizálódik a világ, s midnent úgy terveznek, hogy könnyebb legyen, s véleményem szerint ezért"butábbak" lesznek az emberek, s nem annyira kitartóak!
1 példa erre, kolléganőm 32 éves, s nem tud főzni, nála annyi berakja a mirelit izét a mikróba, s kész!Persze, mert egyszerűbb, de ha mindent úgy csinálunk, hogy egyszerűbb legyen besorvad az agyunk![]()
Illetve nem rég pont volt egy beszélgetés reggel a rádióban, hogy csak az elmúlt 20-30 évben mennyire változott a teknika, s eltűntek dolgok, tárgyak!
VHS kazetta, vagy a jó öreg klasszikus kazettás magnó, ehhez kapcsolódóan "ceruzázás", kávédaráló, s a jellegzetes hangja a közértben!Turbó rágókosaras kártya, stb stb!Ezek mind élmények voltak, s értékek!
Na de elkalandoztam
Az igen
Néhány fiatal szerintem már azt se tudja, hogy mi az a VHS, magnó vagy vezetékes telefon... Én meg emlékszem arra az időre, amikor VHS-en néztem a Kacsameséket meg a Gumimacikat vagy magnón nyomattam az Eminem meg a Ganxsta Zolee kazettákatBob_Marley írta: Illetve nem rég pont volt egy beszélgetés reggel a rádióban, hogy csak az elmúlt 20-30 évben mennyire változott a teknika, s eltűntek dolgok, tárgyak!
Na de elkalandoztam