Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, tökéletesen igazad van, de mindez nem Messi hibája. Ő nem jókedvében megy irányítani, vagy úri passzióból. Ezt kérik tőle, mert csak ő képes rá ( esetleg Pastore, de benne meg nem volt bizodalom)MessiFan írta:Én úgy gondolom, hogyha lenne most egy Riquelme vagy Aimar a csapatban, biztosan más lenne a helyzet. Szerintem nem Messinek kéne irányítania. Elismerem, remek irányító, meg alapból 2 embert állítanak rá, de ha nem ő adja a remek passzokat hanem kapja, biztosan más lenne a helyzet.Kalap1988 írta: Ezt az utolsó mondatot komolyan gondolod? Csak Messi nyújtott kis túlzással értékelhető teljesítményt.... A spanyoloknál ki szorítaná ki? Azért Villa és Pedro mellé befér, az impotens Torressel és a többiekkel pedig ne viccelődjünk, nem az ő szintje jelenleg.... Inkább Teveznek és a többi csatárnak kellene elgondolkodnia, Messi forintos labdákat adott, mert ez volt a feladata ( nem a góllövés, hiába várja mindenki azt tőle) mégsem szereztek elegendő gólt....
És igazad van, hiába vannak olyan nevek mint pl Agüero, Tevez, Higuain, Lavezzi és Diego Milito, ha nem rúgják be a helyzeteket.
Én úgy gondolom, hogyha lenne most egy Riquelme vagy Aimar a csapatban, biztosan más lenne a helyzet. Szerintem nem Messinek kéne irányítania. Elismerem, remek irányító, meg alapból 2 embert állítanak rá, de ha nem ő adja a remek passzokat hanem kapja, biztosan más lenne a helyzet.Kalap1988 írta: Ezt az utolsó mondatot komolyan gondolod? Csak Messi nyújtott kis túlzással értékelhető teljesítményt.... A spanyoloknál ki szorítaná ki? Azért Villa és Pedro mellé befér, az impotens Torressel és a többiekkel pedig ne viccelődjünk, nem az ő szintje jelenleg.... Inkább Teveznek és a többi csatárnak kellene elgondolkodnia, Messi forintos labdákat adott, mert ez volt a feladata ( nem a góllövés, hiába várja mindenki azt tőle) mégsem szereztek elegendő gólt....
Ezt az utolsó mondatot komolyan gondolod? Csak Messi nyújtott kis túlzással értékelhető teljesítményt.... A spanyoloknál ki szorítaná ki? Azért Villa és Pedro mellé befér, az impotens Torressel és a többiekkel pedig ne viccelődjünk, nem az ő szintje jelenleg.... Inkább Teveznek és a többi csatárnak kellene elgondolkodnia, Messi forintos labdákat adott, mert ez volt a feladata ( nem a góllövés, hiába várja mindenki azt tőle) mégsem szereztek elegendő gólt....MessiFan írta:Hát ez szánalmas. Messi jobban tette volna, ha inkább spanyol válogatott lett volna mert így soha a büdös életbe nem nyer semmit válogatott szinten. Bár ha ott is így játszana, kétlem hogy kezdő lenne.
ja, valamikor kora este a sport1 lenyomja mégegyszerTT írta:jó estét srácok, lemaradtam a meccsről, valahol, valamikor ismétlik majd?
Mondjuk ebben mi volt a sárga lap?bence-barca írta:Na Mascherano is kipontozódott!
10-10 ember mindkettő csapatnál!
Uramisten Muslera mi(ke)t véd!