Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szánalms? Mégis miért? Olvastál tőlem Vettelre bármit ráverő írásokat folyamatosan? Szerintem Ozsi a megmondója, hogy amióta bizonyított, folyamatosan elismerem.Tocy írta:Nyilván ez is Vettelé...a nyári meleget is rajta kell leverni...LG írta:Persze...hogyne...ez is Vettel hibája.Eazzy írta:Az esős témához:
Teljesen igazatok van!
De ha meg is nézitek, pl Hamilton mindig azt mondja, hogy menjen a futam, mit tökölünk itt. és milyen igaza van. Ha kiesnek kiesnek. De legalább verseny legyen már. Hát atom szárazig várják a pályát. Minek van az esős gumi? Csak ugye Vettel bának nem jön jól, ha kiesik és bukik 25 pontot. Jóhogy nyavajogni fog.Annyira szánalmasok itt néhányan.
Nyilván ez is Vettelé...a nyári meleget is rajta kell leverni...LG írta:Persze...hogyne...ez is Vettel hibája.Eazzy írta:Az esős témához:
Teljesen igazatok van!
De ha meg is nézitek, pl Hamilton mindig azt mondja, hogy menjen a futam, mit tökölünk itt. és milyen igaza van. Ha kiesnek kiesnek. De legalább verseny legyen már. Hát atom szárazig várják a pályát. Minek van az esős gumi? Csak ugye Vettel bának nem jön jól, ha kiesik és bukik 25 pontot. Jóhogy nyavajogni fog.Annyira szánalmasok itt néhányan.
Persze...hogyne...ez is Vettel hibája.Eazzy írta:Az esős témához:
Teljesen igazatok van!
De ha meg is nézitek, pl Hamilton mindig azt mondja, hogy menjen a futam, mit tökölünk itt. és milyen igaza van. Ha kiesnek kiesnek. De legalább verseny legyen már. Hát atom szárazig várják a pályát. Minek van az esős gumi? Csak ugye Vettel bának nem jön jól, ha kiesik és bukik 25 pontot. Jóhogy nyavajogni fog.
Gondolom a 2006-os Brazil versenyre gondol. Én azt kazettára vettem fel sajna..Perrero írta:hol, mikorYaroshi írta:Egy jó ideje keresem már Schumi "utolsó" futamát.Valaki nem tudna linket adni hozzá?Fontos lenne az RTL Klubbos változat.Nagyon hálás lennék.Remélem jó topikba írtam ezzel kapcsolatban.
http://www.youtube.com/watch?v=4cqt0xbG ... re=relatedYaroshi írta:Egy jó ideje keresem már Schumi "utolsó" futamát.Valaki nem tudna linket adni hozzá?Fontos lenne az RTL Klubbos változat.Nagyon hálás lennék.Remélem jó topikba írtam ezzel kapcsolatban.
ott a pont Uram. Pedzegettem már én is.. ha leszakad az ég, megy az sc.. pedig micsoda izgalmak lehetnének.. persze ha felhőszakadás van az más.. vagy trópusi vihar.. de néha elég 1-2 csepp és piros zászló. Azok az évek és 90.-es évek még eredetibbek voltak..Leomessi14 írta: Amugy az esos versenyekre visszaterve,szerintem nagyon emlekezetesek voltak a Brazil nagydijak(2002 pld),amikor az utolso korokben tort ki a kaosz es nyerte meg a semmibol a futamot Fisichella,vagy Spaban azok a jo kis esos futamok.En egyre se emlekszek,amikor eso miatt kuldtek be a Saftey Car-t.
Egyetértek, nem is volt annyi SC.Leomessi14 írta:
Amugy az esos versenyekre visszaterve,szerintem nagyon emlekezetesek voltak a Brazil nagydijak(2002 pld),amikor az utolso korokben tort ki a kaosz es nyerte meg a semmibol a futamot Fisichella,vagy Spaban azok a jo kis esos futamok.En egyre se emlekszek,amikor eso miatt kuldtek be a Saftey Car-t.
Igazat adok neked,amikor leirtam akkor konkretan Massa esetere gondoltam,ahol az a franya rugo megtalalta azt kis helyet,ahol nincs rendesen vedve a pilota feje.Senna utan,Massa is majdnem ugy jart,ezen mindenkepp kell valtoztatni.Ez az UFO modszer ,ha komolyan is gondoljak sok vihart fog kavarni szerintem.L.Messi 10 írta: Azzal a plexivel sokra menne a pilóta, ha 250km/h sebességnél fejbe találná egy kerék... Az meg "kit érdekel" ha úgy néznének ki mint az UFO-k, ha ez kell ahhoz, hogy biztonságban legyenek?
Azzal a plexivel sokra menne a pilóta, ha 250km/h sebességnél fejbe találná egy kerék... Az meg "kit érdekel" ha úgy néznének ki mint az UFO-k, ha ez kell ahhoz, hogy biztonságban legyenek?Leomessi14 írta:Igen,csak olyanok lennenek benne mint valami UFO-k.Nem lehetne a sisakokat megerositeni inkabb ilyen plexi lemezzel?L.Messi 10 írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/plexive ... at-2058687
Hm... Nem hangzik rosszul.
Igen,csak olyanok lennenek benne mint valami UFO-k.Nem lehetne a sisakokat megerositeni inkabb ilyen plexi lemezzel?L.Messi 10 írta:http://www.blikk.hu/blikk_sport/plexive ... at-2058687
Hm... Nem hangzik rosszul.
Ez most OFF, mert nem F1 annyira, de ott pl nekem sem az egy előzés dolog a vonzó, hanem amikor sorra odavissza előzik egymást körökön keresztül, és az utolsó kanyarig, sőt azután sem feltétlenül tudod, melyik megy át először a célvonalon. Nekem ott ez tetszik.barca99 írta:
A MotoGP a másik véglet, ott meg annyi az előzés, hogy elveszik az élmény. Legalábbis F1-en szocializálódott embernek mindenképpen.Jó dolog a motorverseny is, de teljesen más élményt ad nekem ott egy előzés, mint a Forma-1-ben.
Számomra halálosan unalmas, ami ebben a topicban megy, nem is tudom mikor szóltam hozzá valamihez, de ezzel a gondolattal nagyon egyetértek. Igen, mű dolog az ez a fajta előzés, de inkább ez legyen, mint a semmi. Eddig csak a taktikán lehetett izgulni, bejöttél kereket cserélni, akkor most ha nem vagy forgalomban kell egy-két jó kör, és így előzhetsz. Ennek is megvan a maga szépsége, de amikor kizárólag ennyit kapsz, az (nekem) kevés.Eazzy írta:A másik dolog amit méh ki akarok egy kulturált helyen fejteni, mint ez, az az előzéskkel kapcsolatos dolgok. Sok helyen olvasom a hozzászólásokat, és az jön le, hogy mennyien rinyálnak, hogy oké, hogy van előzés, de hát mennyire lebutított és könnyű.
Erre én azt mondom, korábban az volt a baj, hogy nem lehet előzni, és csak vonatozás van. Most végre lehet. Mi itt a gond? Korábban csak akkor volt előzés, ha legalább 1 mp-el gyorsabb volt valaki, sőt inkább 2 kellett. Ráadásul most is láttam idén rengeteg előzést a DRS zónán kívül is. Én pl az idei évet kifejezetten szeretem, annak ellenére, hogy Vettel nagyon elment, mert mögötte viszont élet-halál harc van.
Példaként a MotoGP-t hoznám fel. Ott is pl azért imádja annyira nagyon sok ember, mert folyton előzgetnek. Igen könnyebb a dolguk, mert nagy helyen "kis" motorok. És? Izgalmas? Igen.
Ti ezekről hogyan vélekedtek?
Én csak 93tól láttam, mikor meghalt számomra ott meg is halt a sportág!Most Hamiltonban látom ugyanazokat a vonásokat mint Sennában anno!Emlékszem a szomszédunk pl utálta Sennát, s ugyanazok az érvek hangoztak el, pökhendi, agresszív, nem tud veszíteni....Mondjuk nagy Manssel rajongó volt!A film iszonyat jó, s hiába majd 3 óra, nagy élmény!Ronaldinho&Barca írta:Valami elképesztő ez a Senna film, csodálatos ahogy megcsinálták.. Aki csak teheti nézze meg, le vagyok nyűgözve.. Micsoda egy pilóta, soha se lesz nála nagyobb, igazi Bajnok!
Én is ezt gondolom-érzem, mióta megnéztemRonaldinho&Barca írta:Valami elképesztő ez a Senna film, csodálatos ahogy megcsinálták.. Aki csak teheti nézze meg, le vagyok nyűgözve.. Micsoda egy pilóta, soha se lesz nála nagyobb, igazi Bajnok!
Szerintem ennyi kihagyás után kéne neki ismét jópár verseny, mire meg tudná közelíteni hajdani formáját...és ő nem éppen olyan, hogy hajszolja a jó eredményt. Vagy az első helyért megy, vagy tök8 neki. Nekem óriási, abszolút kedvencem volt, soha nem szurkoltam még senkinek sem úgy, mint neki, és a 2007es Brazil Nagydíj vége óta nem is volt igazi örömöm a Forma 1-ben. A 2005ös elfüstölős, meg utsó körben kerékleszakadós év óta pedig nem volt olyan idegesítő, annyira stresszes év. De sztem jelenleg körönként fél mp minimum, amit megkapna Vetteltől...Ronaldinho&Barca írta:Ismét felvetődött Kimi RB-hez való szerződése.
Több oka is lehet: Webber szerződése lejár hamarosan, továbbá a brit nagydíjon való konfliktusa.
Bár nekem abszolút nem volt nagy kedvencem a finn, de drukkoltam neki mint ferrari pilótának. Viszont nagyon kíváncsi lennék, hogy egy ilyen él kocsival mire lenne képes, gyula szavaival, mit tud? Illetve ez a pár év helyre tette e a fejében a dolgokat, vissza jött-e a tűz az egészhez neki.
Nekem nem változott az a véleményem, hogy leszálló ágában volt, amikor a ferrari szerződtette és azokban az években Felipe is lehetett volna simán vb(2007,2008) csak sokkal pechesebb volt, rengeteg műszaki hiba, és csapat hiba is hátráltatta. Viszont így egy kis szusz után, kíváncsi lennék a finnre, tehetséges pilóta, és fénykorában nagyon nagy versenyző volt, de ferraris évei messze azok a parádés évek alatt voltak nagyon, a tűz elveszett belőle.
Aztán ez az egész lehet pletyka és majd egy váll vonással elintézi, de jó lenne újra látni versenyezni. Ebben a mezőnyben simán elférne.
Tuti Newey babrált valamit a kocsival, hiszen még Baumgartner (bocsi Zsoltiozsimiki írta:Mint lelkes Top Gear néző, figyeltem fel erre a hírre:
http://www.f1hirek.hu/f1/20110713-vette ... video.html
Grt Seb!![]()
![]()
gondolom még sokan követik ezt a műsort, vannak tök érdekes kísérletezős részek. meg formák a műsorvezetők is.