Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hsz-eid több, mint 90 %-a csupán linkekből áll... ennek mi értelme? ráadásul többször van olyan, h megszeged a szabályokat, mert nem szerkeszted a kommented vagy éppen legutóbb antiszemita megjegyzést tettél... nem neked való a fórumozás, meg ne haragudj...messibingyo írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/n ... 18457.html
Végső stádiumban vannak a tárgyalások mind Bojan, mind Sánchez ügyében.messibingyo írta:http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/n ... 18457.html ez mit jelent vajon???
Szerintem ez 1 év múlva lesz esedékes, most semmiképp, max ha távozik valaki a védelemből.barca0417 írta:Ez most nem vág annyira az előttem felvázolt témákhoz, de szerintem kéne egy védőt is igazolni.. Puyol sérülése miatt én nyugodtabb lennék, ha lenne itt még valaki Piqué és Fontás mellett. Abidal se fiatal, meg inkább baloldalon kéne bevetni. Mascherano meg Busi inkább középre valók.
messibingyo írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... naban.html
úgy,de ki fog kiadni 40 milliót,aki utána dobja is el 2 évre? senki sajnos,pedig csak így lehet nagy sztárokat nevelni. a szamárlétra nem véletlenül van,még ronaldo,dinho is végigjárta,aztán neymar köszönőviszonyban sincs velükalbicelesteX írta:Meg nem az,hogy nem megy kis csapathoz,hanem kis csapat meg sem tudná venni.Ha valamelyik nagynak lenne esze megvenné és lepasszolná kölcsönbe gyorsan.
neymar a legkevésbé érdekes a fiatal brazilok közülalbicelesteX írta:Hát Daffy nem tudom Te mit látsz ezekben a gyerekekben,de egyenlőre sehol semmi.Neymar se.Nem hiszem,hogy több van bennük mint egy Elano-ban.Ő is nagy dirrel durral jött Európába aztán szép csendesen visszament.Neymar meg a Santossal csak szeretné megverni a Barcát.
azt nem elfelejteni,hogy ganso és pato az utolsó pillanatban épült fel. hónapokig úgy nézett ki,hogy nem fognak játszani a copán. ganso és neymar a libertadores döntőből esett be,holt fáradtan. neymarra olyan nyomást tettek,amit tizenévesen nem bírt el. a libertedores kupát megnyerették vele,a copát nem tudták. emellett nagyképű is. ganso és pato súlyosan meccshiányos. egy olyan csapatot pedig,ahol ganso 24,neymar 22,pato 24,lucas 21 éves lesz a 2014es vb-n,azt még nem lehet leírni,sőt még talán akkor sem lehet majd. az életkorukból látszik,hogy rutintalanok,forrófejűek és összeszokatlanokbarca99 írta:Ennyire nem csíped a Milant?A Ganso - Neymar - Robinho - Pato a Copán is halvány volt, mi lenne velük a Seria A-ban?
Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy Neymarnak vagy meg kell haladnia a 32 évet, vagy csúnyán be kell buknia ahhoz, hogy odakerüljön (bár az Ibra-v.Bommel-Boateng vonal taplósági szintjét már megüti), ilyen Pato-féle igazolások egyszer vannak egy szökőévben a Milannál.barca99 írta:Ennyire nem csíped a Milant?A Ganso - Neymar - Robinho - Pato a Copán is halvány volt, mi lenne velük a Seria A-ban?
messze van még a jövő év. a real idén szeretné hozni,neymar maradna télig mindenképp,mert a barcát meg akarja verni. nálatok nem sok helye lenne. sanchez,villa,messi,pedro,afellay...nem fog beállni a sorba,ebben biztosak lehetünk. a helyében madridba sem mennék,hanem követném gansot milánóba.Tocy írta: Nagyon remélem...így is már kezd átbilleni a mérleg a sztárok felé...
Nem tudom elképzelni, hogy kinek a helyére jönne. Mert ha jönne akkor egyértelmű, hogy Villa vagy Pedro létszámon felüli lesz. Ezt pedig jelenleg nehezen tudom elképzelni. Persze hosszú a szezon és rengeteg minden megváltozhat.daffy írta:2.Tocy írta:Amúgy ezekből a Neymaros hírekből igaz lehet valami? Tényleg kellene nekünk ő jövőre, vagy csak árfelhúzás?
és te honnan a bánatból tudod h ez csak árfelhúzás?mert olvasod a sok sz.rt? sztem se neked se nekem se másnak itt a fórumon nincs belelátása ezekbe az ügyekbe!!habár te daffy a madridi vagy...akk nem szóltam...daffy írta:2.Tocy írta:Amúgy ezekből a Neymaros hírekből igaz lehet valami? Tényleg kellene nekünk ő jövőre, vagy csak árfelhúzás?
Nagyon remélem...így is már kezd átbilleni a mérleg a sztárok felé...daffy írta:2.Tocy írta:Amúgy ezekből a Neymaros hírekből igaz lehet valami? Tényleg kellene nekünk ő jövőre, vagy csak árfelhúzás?
2.Tocy írta:Amúgy ezekből a Neymaros hírekből igaz lehet valami? Tényleg kellene nekünk ő jövőre, vagy csak árfelhúzás?