Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont tegnap néztem meg!Varatrix írta:
Az elátkozott Leeds United 10/8
Nagyon tetszett ez a film. Brian Clough a kalsszikus értelembe vett zseni volt. Teljesen bolond, ugyanakkor aki Beket nyer a Nottinghammak. Zseniális! Ajánlom mindenkinek.
Ari Gold a a legnagyobb, de am Teknőc, meg Dráma ők így hárman a legjobbak. Vincent néha idegesítő. Eriket meg egyszerűen nem kedelem.Robcsyy írta:Én csak Ari miatt nézem, a legnagyobb tag![]()
![]()
remélem összejön neki egy NFL csapat
Én csak Ari miatt nézem, a legnagyobb tagVaratrix írta:Én anagyon!Robcsyy írta:Na már csak egyet kell aludni, és jön a Törtetők új évada![]()
várja még innen valaki ?
Bár szvsz Happy vége lesz. Vincent leszokik a narkoról, és újra nagy sztár lesz.
Én anagyon!Robcsyy írta:Na már csak egyet kell aludni, és jön a Törtetők új évada![]()
várja még innen valaki ?
Vagyis a múltkor emlegetett Csuja Imre.ozsimiki írta: én megvárom a szinkront.
Nagyon jó (beteg) volt az első 3 rész, remélem ugyanaz lesz a szinkronhangja,mert nagyon passzolt hozzá.
én megvárom a szinkront.sziryboy írta:Nézzétek meg a Torrente 4 – Halálos válság c. filmet. Hatalmas!
(pl. ingyenfilmek.eu -n fentvan. Magyar felirattal)
Többek között felbukkan benne jó néhány spanyol focista. Agüero, Cesc stb.
Én szoktam nézni. Nekem tetszik, bejön. Utána olvasgattam a neten, hogy mi a véleményük az embereknek a sorozatról, és hát eléggé megosztó. Van aki az egekig magasztalja, de nem egy olyat is olvastam, hogy szörnyű, vegyék le a CC-ról. Danny de Vito is adja, de Charlie a legnagyobb forma benne. Nem tudom, hogy melyik részt láttad belőle, az eheti részek nem voltak olyan jók, de a pár héttel ezelőttiek adták.El fanático írta:Amúgy - főleg a Comedy Cental -t nézőket kérdem - a Felhőtlen Philadelphia-ból néztetek már?
Eleninte döcögősen indult és untam, de pár álmatlan éjszakán belenézegettem mégis és szintén őrült beteg dolgok vannak benne - az egyik főszereplő Danny de Vito!
Hát én pl a Family guytól kapok agybajt mert annyira rossz hogy síró görcsöt kapok tőle pedig különböző évadokból néztem össze legalább húsz részt. De nem csak hogy nevetni nem tudtam a 'poénokon' hanem egyenesen idegesítettek engem. Viszont éle-halok a jó barátokért és az így jártam anyátokkalért is mert azok egyszerűen zseniálisak szerintem.matador írta:Valaki tényleg magyarázza el nekem, mi a jó/vicces az Így jártam anyátokkal, a Dokik, a Két pasi meg egy kicsi és hasonló sorozatokban.
Egyszerűen undorodom tőlük. A poénok szinte fizikai fájdalmat okoznak, mocskosul erőltetett, tényleg a hányinger jön rám, ha meglátom bármelyiket is.
Nincs bajom a humoros dolgokkal, számtalan beteg filmet és sorozatot szeretek, péládul a Jóbarátokat, a Family Guyt és hasonlókat, de az említettek nálam a kritikán aluli, majdhogynem ZS-kategóriás sorozatok közé tartoznak...
Érdekes ellentmondásokat írsz le.matador írta:Valaki tényleg magyarázza el nekem, mi a jó/vicces az Így jártam anyátokkal, a Dokik, a Két pasi meg egy kicsi és hasonló sorozatokban.
Egyszerűen undorodom tőlük. A poénok szinte fizikai fájdalmat okoznak, mocskosul erőltetett, tényleg a hányinger jön rám, ha meglátom bármelyiket is.
Nincs bajom a humoros dolgokkal, számtalan beteg filmet és sorozatot szeretek, péládul a Jóbarátokat, a Family Guyt és hasonlókat, de az említettek nálam a kritikán aluli, majdhogynem ZS-kategóriás sorozatok közé tartoznak...
nem ehhez hasonlít, de nem olyan régen írtam az Azok a 70-es évek show-rólKatalán88 írta:Most fejeztem be az Így jártam anyátokkal-t, tudnátok mondani valami ehhez hasonló szuper vicces sorozatot?
AgymenőkKatalán88 írta:Most fejeztem be az Így jártam anyátokkal-t, tudnátok mondani valami ehhez hasonló szuper vicces sorozatot?