Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben bízok már mióta Fabregassal "ijesztgetnek", hogy végre Thiago felhúzza a mezét, megharagszik, és mégsem jönNorton írta:Thiago a 4-es mezben...
Nos remélem ezzel véglegesen eldőlt a Fabregas kérdés.
Pont én is ezen gondolkodtam...Norton írta:Thiago a 4-es mezben...
Nos remélem ezzel véglegesen eldőlt a Fabregas kérdés.
Villa passzolt Carmonának többször is, aki totál fogalmatlan, és mindig oda lett a lehetőség. Szerintem David barátunk nem önző, jól csinálja a feladatátMessidona10 írta:A középpályán Thiago egyértelműen kiemelkedő, a félidő végén megeresztett lövése figyelemre méltó. Dos Santos is remekül végzi a feladatát szerintem, nem vállal be semmi kockázatot, mindig csak a biztosat. A passzai pontosak, nem sokszor veszít labdát. Szerintem nem szabadna őt elengedni.
Villát én önzőnek találom, ha kell, 10 méterrel visszavezeti a labdát, de nála legyen. Több olyan szituáció is volt, ha passzol, gólhelyzetbe kerülhetett volna a társ.
Valdés remekül véd, magabiztos, ahogy illik.A védelemből egyedül Dalmau nyújt elfogadható teljesítményt, Lobatora már most haragszom.
Szerintem nem. Az első percekben jónak tűnt, de azóta nem csinál semmi említésre méltót, és volt egy-két érthetetlen labdája is. Nem játszik rosszul mindent egybevéve, de nem is emelkedik ki.szajko írta:JdS-t senki se említi,pedig szerintem őt is ki lehet emelni.
Carmona-s dolog már nekem is szembetűnt. Nem igazán érzi a ritmust. Eddig szinte mindig mást kellett volna tennie a szituációkban.Messa írta:Ez a Carmona gyerek engem nagyon kiborít. Hihetetlen mennyire nincs esze a játékhoz. Megcsinál egy biciklicselt, közbe majd hasraesik, és belevágja a védőbe, huszonkilencedszer is.![]()
Ami pozitívum, az Thiago és Villa játéka, illetve Valdés is magabiztos eddig, mikor szükség van rá.
Jobb oldalunk elég gyenge, Dalmau és Carmona picit kilógnak szerintem. Montoya ott van a padon?
A kapusmez pedig tényleg hányinger.