Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én a már említett power proteint használom, ár/érték arányban kiváló, főleg kezdőknek.Hunter91 írta:Szóval köszi a tippeket
A sulis dolog nagyban érint,mert minden napom más-más.(egyetem miatt sokfelé kell cikázni a gyakorlatok,előadások miatt)
Hobbi szinten csinálnám a dolgot, tehát nem akarok világbajnok lenni. De érdekelne az ilyen turmixos dolog ki mit használ stb. Mit ajánlotok?
A suli miatt nehéz lenne betartani az étrendet,de valamit akkor is enni kell,ha nincs idő rá. Ezért gondoltam a tumixokra.
persze, nem kell véresen komolyan venni, de kiindulva az emberekből, ha valami le van írva, hogy ÍGY KELL CSINÁLNI, úgy sem tartják be, szóval így is megy a félrekajálás, meg a szemét kaja...socio66 írta:egyébként ez a kajálás dolog kicsit túl van értékelve szerintem.
én például nem nagyon figyelek rá,mert egyelőre anyám 'etet' és nem értené meg hogy miért kell drasztikusan megváltoztatni az étrendem,miért kell nekem külön kaját enni mindig,stb ez gondolom nektek is ismerős.
amikor először mentem egy profibb terembe,pár idősebb tag ellátott hasznos tanácsokkal és ők azt mondták,fiatalon az a lényeg hogy minél többet egyél és eddzél rendesen mellette. most ez persze nem azt jelenti hogy töméntelen sz.r kaját kell bevinni,de nem muszáj minden nap a csirke-rizs kombót zabálni.
én nagyon szeretem a hasam,imádom az édességeket és hétvégenként pár sör is lecsúszik,ezeket nem fogom megvonni magamtól és nem érzem hogy hátráltatna a fejlődésben.
egyedül ami nem maradhat el,az az edzés utáni minőségi kaja,olyankor mindig húst eszek hússal.
de még visszatérve a napi étkezésre,ugye a legtöbben suliban vagyunk reggel 8tól 2-3ig,itt meg is bukik a helyes táplálkozás,mert gondolom senki nem húst,meg főételeket visz magával,hanem gagyi szalámis szendvicseket.
a fehérjék az izom építőkövei (képzeld el úgy, hogy minden egyes pici fehérje molekula egy apró tégla, ami egy hatalmas kastélyt épít fel) és nagyon fontos a megfelelő (kb. 2 gramm/test kilogramm) bevitele.ultrasur írta:Nem vettem kioktatásnak minden tanácsot szívesen fogadom.
Fontos nagyon a fehérje és sokat kell kajálni de szerintem az inkább a szálkásításnál dominál.
Míg tömegnövelésnél a szénhidrát.
Én megfogattam, hogy az első évet mindenféle legál és illeegál, kiegészítő nélkül csapom.
Ha úgy fejlődök ahogy elterveztem:-1 év alatt 5-6 plusz kiló és út a Brad Pitt trójás testéhezakkor továbbra se eszem de ha nem fejlődök eléggé akkor esetleg valami tényleg minőségi, nem szintetikus fehérjét csapatok.
Majd februárban megírom!
Talán én valamennyi segíthetek neked. Én is hasonló problémával küszködöm, de tavaly szeptemberben 62 kg voltam, most pedig már 69-70 kiló vagyok.Hunter91 írta:...
ha úgy írtad volna, hogy az illegális cuccokat, adom, így viszont szerintem túl konzervatív.de HAGYD APICSÁBA A KIEGÉSZÍTŐ SZAROKAT!!!
Ha nem vagyok indiszkrét meg tudod mondani a magasságod?Hunter91 írta:Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
Na hát nekem 4perc 40másodperc volt kb, amikor elkezdett ott körözni én akkor meghaltam...Eazzy írta: Pl Manny Pacquiao féle hasedzés 10 perc, és mindent megmozgat.
175 vagyok, hogy néznék ki én 100 kilósan?gergo9 írta: 100kg alatt nincs férfi csak fiú![]()
100kg alatt nincs férfi csak fiúmessi4ever írta:Sziasztok 17 eves vagyok 190cm es 65kg
Nem piramis, így van értelme: Dettó, én is kb 3-4 percig bírtam és letettem. Ettől függetlenül elhiszem hogy végig tudod nyomni, mert láttuk PacMantől is, hogy nem lehetetlen, és 1 hét mindennapos ilyenfajta edzés után már jóval könnyebben ment.daffy írta:én bevallom férfiasan,4 perc után letettem a lábam és majdnem sírtamSlither írta:És azt rendesen végig tudod nyomni?Eazzy írta: Pl Manny Pacquiao féle hasedzés 10 perc, és mindent megmozgat.
Végig tudom igen.Slither írta:És azt rendesen végig tudod nyomni?Eazzy írta: Pl Manny Pacquiao féle hasedzés 10 perc, és mindent megmozgat.
Hát ahogy én elnézem, ő is szenved közbe rendesen... Figyeld az arcát, én akkor szoktam ilyen képeket vágni, ha már megérzem azt amit csinálok... De tetszik amúgy a program, belekezdek, max kevesebb ismétléssel még az elején.MQuC írta:Szerintem tuti nem. Ehhez kell egy pár év folyamatos hasazás mire így megy. Látszik rajta, hogy nem is fárad, már megszokásból csinálja.
én bevallom férfiasan,4 perc után letettem a lábam és majdnem sírtamSlither írta:És azt rendesen végig tudod nyomni?Eazzy írta: Pl Manny Pacquiao féle hasedzés 10 perc, és mindent megmozgat.