Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát jah, nem árt hozzá egy kisebb házi erőmű...Ronaldinho22 írta:A FEAR grafikája ÁÁÁÁÁÁ, nem lehet szavakat találni, rendesen kéri az erőt!!!
Jujj tényleg, most nézem, hogy hülyeséget írtam, pedig nem most keltem felRonaldinho22 írta:COD rajongóknak üzenem, hogy meg lehet vennia COD2-őt, én is most veszem meg és már alig várom, hogy meglegyen!!!
![]()
Enrique írta:Játékot mindannyian csak veszünk...![]()
![]()
![]()
Nekem már lejött és nagyon nagyot alkottak ezzel a játékkal!!Ronaldinho22 írta:COD rajongóknak üzenem, hogy meg lehet vennia COD2-őt, én is most veszem meg és már alig várom, hogy meglegyen!!!
![]()
Enrique írta:Játékot mindannyian csak veszünk...![]()
![]()
![]()
Ez Fifa Manager 06... nem football manager 2006. Teljesen más a kettő!Morminho írta:FM2006 már megvhetőa boltban..
A Screenshotok alapján nem sok a változás dizájnilag
A Football Manager 2006-ról meg itt egy leírás:
http://www.fifahungary.com/modules.php? ... talom&a=29
A fifa managerre kiváncsi lennék mert,ha jó akkor megveszem. Ha valakki tud valamit az írja le plíz!Ronaldinho22 írta:Na és simán megy? Nagy gépigényű amúgy? Én nem vettem meg, mer nem akartam egy évig idegbajosan várni a gamet!!!Enrique írta:Ütős lesz nagyon, én megvettempár hete, nekem nagyon tetszett, pedig még csak egy x@aros béta..
![]()
![]()
![]()
2006 legjobb játéka lesz a Heroes V !!
De addig is, Fear, Quake, NBA 06, Fifa 06, és majd nov. 18-án NFS !!![]()
Én is ezekkel jáccok FEAR, Fifa 2006, Far Cry, Swat4, Bloodrayne2, mivel ha nem megy az egyik akko beküldöm a másik gamet!!![]()
JAh valaki jáccot már a Fifa Manager 2006-tal? Én holnap kapom meg, és csak annyit tok, hogy rendesen adja a meccseket olyan Fifa 2002 körüli grafikával!!! Tud róla valaki valamit?
Jah Enrique szerintem a Call ofot kihagytad a várt gamek közül nem?![]()
Na és simán megy? Nagy gépigényű amúgy? Én nem veszem meg, mer nem akartam egy évig idegbajosan várni a gamet!!!Enrique írta:Ütős lesz nagyon, én megvettempár hete, nekem nagyon tetszett, pedig még csak egy x@aros béta..
![]()
![]()
![]()
2006 legjobb játéka lesz a Heroes V !!
De addig is, Fear, Quake, NBA 06, Fifa 06, és majd nov. 18-án NFS !!
Télleg most már én is látom!Mondtam, lehet baarmság lesz!Ronaldinho22 írta:Ezt azért kérdeztem mert ami vidit belinkeltél, annak a végén van kiírva, hogy 2006 winter!!!!Nézd meg, azé remélem nem így lesz!!!
Nem hiszem, hogy olyan soká, mert van már elvileg neki demója és nem hiszem, hogy több mint egy évvel a megjelenés előtt adnák ki a demót!De lehet, hogy most baromságot mondtam!Ronaldinho22 írta:Zsír lesz a HeroesV!!!!De jól láttam, hogy 2006 tele?????