Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elmeletileg fogja adni 20:45-tol.Sztem akkor kezdodik a meccs.Messidona10 írta:Román Digi nem adja? Úgy látom nem nagyon... Én meg várom itt a jószerencsét :O Sopcasten hol tudom befogni?Zibra16 írta:a mai meccshez kérhetnék egy jól működö nem akadozó linket?
Román Digi nem adja? Úgy látom nem nagyon... Én meg várom itt a jószerencsét :O Sopcasten hol tudom befogni?Zibra16 írta:a mai meccshez kérhetnék egy jól működö nem akadozó linket?
Szerintem is a jobb oldalon fog játszani, de nem védőt, hanem kicsit előrébb, bár nyilván visszazár, meg Keita kisegítget oldalra.szajko írta:hivatalos oldalon JdS a jobbhátvéd...
Sztem: Busi-Fontás-Maxwell hátul, Keita vkp, JDS jobb oldal, Maxwell jön fel a balon, helyére Keita lép majd vissza, Thiag-Iniesta irányít, a 3 csatár meg adott, Pedro jobbos, Soriano center, Villa balos. Nem nevezném erősnek a kezdőt, de érdekesnek mindenképplluisllach89 írta:Ez a nyár a tiziké...
Amúgy megvan a kezdő 11, nem tom hogyan állnak fel, úh csak a 11 név: VV, JDS, Fontás, Busi, Maxwell, Keita, Thiago, Iniesta, Pedro, Soriano, Villa.
Lehet h Keita lesz a bal bekk?
Gondolom akkor Maxwell, Fontás, Busi, Keita védelem, JDS vkp, a többi adott.
Arról nem is beszélve, hogy augusztus 10-én barátságos válogatott meccsek.S.Agüero írta:Azt lehet tudni, h a Copások mikor térnek vissza? Messiék?
Amerikába elutaznak már ugye?
![]()
mert ha nem akkor valószínűleg real ellen sem játszanak.
a bronzmeccsen is egyből a tizik jönnek, miután a rendes játékidőnek döntetlen lett a vége?Messi-Ini írta:Internacional-Milan 2:2![]()
![]()
De hülye vagyok! Már mikor letöltöttem ezt a izét, de mindig elfelejtem, hogy a gépen van...Sssantiago írta:A SopCast a No.1...letöltöd, majd feltelepited, és az élő csatornák közt van egy csomó aktiv és akadásmentes élő streamek....Capon írta:Na a mai meccset már nézni fogom feltéve ha lesz valami normális link mert ez: http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4250 akadozik rendesen. Ezen max 3 perc és kiborulok
A SopCast a No.1...letöltöd, majd feltelepited, és az élő csatornák közt van egy csomó aktiv és akadásmentes élő streamek....Capon írta:Na a mai meccset már nézni fogom feltéve ha lesz valami normális link mert ez: http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4250 akadozik rendesen. Ezen max 3 perc és kiborulok
Capon írta:Na a mai meccset már nézni fogom feltéve ha lesz valami normális link mert ez: http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=4250 akadozik rendesen.
mondjuk én egyelőre sanchezt (amíg nem bizonyít, vagy villant itt is) nem tenném egy szintre a villa-pedro duóval, még ha valószínűleg nagyot fog robbantani, akkor is...még a rangsorban hátrébb lesz az elején, az fix.Barcaman1993 írta:Mert nem a La Masián nevelkedett tutiBob_Marley írta:Afellay eddig is ez volt a baj, hogy helyezkedésben nagyon sokat késik, s hiába indulgat el egyedül, mikor pont nem az lenne a játék!De most lesz egy egész éve, s remélhetőleg megszokja a közeget, s a rendszert, illetve spanyollal is megbarátkozik, mert anélkül még nehezebb!Egyébként nekem is úgy tűnt, hogy vmi nem teljesen jó a srácnál, de a sebessége és a robbanékonysága vmi elképesztő. Ha a helyezkedésén és a felpasszokban tud javítani nincs az az ember, aki kiszorítja majd a kezdőből. Azért A Villa-Pedro-Sanchez-Afellay 4-es között hatalmas lesz a harc a kezdőbe kerülésért. Vmi nagyon durva milyen csatársorunk van
Rengeteg helyen 1 hasonló színtű emberke sincsen a csatárposzton, nekünk egyből 5 is van.
Mert nem a La Masián nevelkedett tutiBob_Marley írta:Afellay eddig is ez volt a baj, hogy helyezkedésben nagyon sokat késik, s hiába indulgat el egyedül, mikor pont nem az lenne a játék!De most lesz egy egész éve, s remélhetőleg megszokja a közeget, s a rendszert, illetve spanyollal is megbarátkozik, mert anélkül még nehezebb!