2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
az ő kérésére hozták el a rivetől... (pedig mekkora szukseg lenne ott most rá...Taibi írta: Tuti, hogy nem azért hagyja ki, mert hogy argentín...
Egyetértek....redlions írta:Mi ez itt????? Fradi oldal???? Valaki játszik néhány meccset a Barçában és sztároljuk???? Talán oka van Rijkaardnak, hogy nem őt küldi pályára, hanem Larssont! Senki nem tud semmi személyeset a játékosokról! Rijkaard ott van, az ő keze alatt dolgoznak a játékosok, ővé a felelőség!
Kösz Red, már mindent értünk!redlions írta:Mi ez itt????? Fradi oldal???? Valaki játszik néhány meccset a Barçában és sztároljuk???? Talán oka van Rijkaardnak, hogy nem őt küldi pályára, hanem Larssont! Senki nem tud semmi személyeset a játékosokról! Rijkaard ott van, az ő keze alatt dolgoznak a játékosok, ővé a felelőség!
Ott van hogy nem kivánság de mind1.Barcaboy!!! írta:Azért eto'o ne sérüljön le...De akkor is nemértem ezt...így tuti hogy elfog menni...mindenki továbbál ha nemkap lehetőséget...barcakiraly írta:A sors még közbeszólhat, vagyis Eto'o bármikor lesérülhet! (nem kívánság!!!!!)
Így Maxi is bármikor játéklehetőséget kaphat.
NEM ÍGY KELL LEHETŐSÉGHEZ JUTNIA....
Azért eto'o ne sérüljön le...De akkor is nemértem ezt...így tuti hogy elfog menni...mindenki továbbál ha nemkap lehetőséget...barcakiraly írta:A sors még közbeszólhat, vagyis Eto'o bármikor lesérülhet! (nem kívánság!!!!!)
Így Maxi is bármikor játéklehetőséget kaphat.
De ez akkor is szomorú...Ha eto'onak nincs afrika kupa akkor maxi nem jáccik az egész szezonban egy percet se???Melkor írta:Most majd mikor Eto'o az Afrika kupán lesz, biztos vagyok benne, hogy Maxinak is több lehetőség fog jutni!
Mondjuk valószínűleg Larsson lesz a kezdő, de legalább csereként beállhat majd
Nemtudni hogy mért hanyagolja az argentint...Pedig nagyon szimpatikus játékos és nem is rossz...azért az hogy 10 forduló alatt jáccon 15 percet úgy hogy nem is sérült az valamit jelent...Ebben az a legszomorúbb hogy amikor arra a 15 perce is beállt bízonyította hogy ott a helye...Én akkor nagyon örültem és azt hittem hogy utána végre állandó csapattag lesz ,de hát...Nemértem Rijkaardot...Szakacs írta:erre en is igy emlexekDrigo írta:Jah csak akkor meg minek hozta a csapathoz m az ő kérésére szrződtették ha jól tudom, nem?
Úgy látszik(vagy ez így is van) Rijkaard Larssont jobban preferálja maxinál...Sajnos...Silvanus írta:Most mondja meg nekem valaki, hogy 4:0-nál miért nem Maxi jött be, és miért Larsson??? EZ HIHETETLEN!!!
De ha nem kap lehetőséget előbb utóbb az lesz a vége,hogy elmegy....Ezt mindenki tudja...Richi írta:nem örülnék neki ha elmenne végülis egy nagyon jó alkatú tehetséges fiatal játékosról van szó és rá is lehetne építeni a jövő nagy barcáját