Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudtad megállni mi?:mrgreen: Akkor 20Fecooo írta:nem rossz érvelés, kivéve, h 20 éves a gyerek
Teljesen igazad van. Végre van aki messziről is mer lőni és tud is!FCB_gábor írta:Bob_Marley írta:...azért elpasszolt jó pár labdát....Pont azért szeretem Thiagot és szerettem anno Decot is, mert nem az Iniesta és Xavi féle pontos alibi passzos játékot képviselik. Mernek kockáztatni. Ez néha valóban eladott labdákat eredményez, de nekem ez a fajta stílus sokkal jobban bejön. Mindig lehet valami váratlan szép megoldásra számítani, és sokszor pont ezek a megoldások döntik el a meccseket és ezektől nem lesz majd unalmas gurigázás az egész mérkőzés. Az elmúlt években ez nekem nagyon hiányzott a csapatból.Sanama írta:A 2 gólt láttam csak, a meccset viszont nem.
Annyit akarok mondani,hogy én bírom a srácot egyébként, de azért ahogy olvastam, írtátok,hogy jópár labdát elszórt, és azért a mezőnyből nem tűnt ki.
Persze 2 góllal ki nem tűnik ki... de értitek mire gondolok.(vagyis remélem)
Én sokkal jobban örültem volna,ha 2 nagy zsugát ad valakinek,aki bevágja 100%os ziccerből, mert azon a poszton elsősorban ez a feladata egy játékosnak. Ezzel nem akarom a gólszerzés érdemét elvenni tőle, de 2góltól ne legyen már Isten , meg hasonlók. Még rengeteget kell tanulnia.
Korábban sose fordult elő velem, de az utóbbi időkben bealudtam egy pár meccsünkön.
Visszatérve még az eladott labdákra: Thiago ugyan többet elpasszol, mint Xaviék, de jobban is szűr az "öregeknél". Decohoz hasonlóan nem rest taktikai szabálytalanságokkal megállítani az ellent.
A gól vs gólpasszról meg az a véleményem, hogy asszisztot sokan tudnak adni, kapura veszélyesen viszont nagyon kevesen játszanak a csapatból.
Fog még ő gólpasszokat adni, ne aggódjon senki. Az Iniesta féle statisztikát(6-8 gólpassz/szezon) simán hozni fogja.
Persze, csak itt "Istenezik" stb, azért messze van még tőleFCB_gábor írta:Ini is adott el labdát félpályánál ezen a tornán, Busquets is sok eladott labdával kezdte karrierjét a nagy csapatban.Tocy írta: de egy félpályás labdaelszórás, amiből akadt azért, szintén dönthet el meccset, csak az ellenfél javára. Iniesta pedig lehet hogy csak 8 gólpasszt ad, de ez mellett kialakít még rengeteg helyzetet, amihez vagy kell még egy passz, vagy elrontják...
Majd amikor összhangba kerül a csapattársakkal, amikor érzi ki hova mozog, és a többiek is érzik hova mozogjanak, mert ez a srác odateszi a labdát, akkor százalékoson is jobbak lesznek a passzok.
Ini is adott el labdát félpályánál ezen a tornán, Busquets is sok eladott labdával kezdte karrierjét a nagy csapatban.Tocy írta: de egy félpályás labdaelszórás, amiből akadt azért, szintén dönthet el meccset, csak az ellenfél javára. Iniesta pedig lehet hogy csak 8 gólpasszt ad, de ez mellett kialakít még rengeteg helyzetet, amihez vagy kell még egy passz, vagy elrontják...
offTocy írta:Ugyanazért, amiért elment...MQuC írta:De ha már elment, akkor miért nem tud alázatosan edzeni és akkor világsztár lehetett volna belőle a Tottenhamnél is akár.
Remélem Thiago jobb pályát fut majd be. NÁLUNK
Persze szépek a váratlanok, és meccseket dönthetnek el, de egy félpályás labdaelszórás, amiből akadt azért, szintén dönthet el meccset, csak az ellenfél javára. Iniesta pedig lehet hogy csak 8 gólpasszt ad, de ez mellett kialakít még rengeteg helyzetet, amihez vagy kell még egy passz, vagy elrontják...FCB_gábor írta:Bob_Marley írta:...azért elpasszolt jó pár labdát....Pont azért szeretem Thiagot és szerettem anno Decot is, mert nem az Iniesta és Xavi féle pontos alibi passzos játékot képviselik. Mernek kockáztatni. Ez néha valóban eladott labdákat eredményez, de nekem ez a fajta stílus sokkal jobban bejön. Mindig lehet valami váratlan szép megoldásra számítani, és sokszor pont ezek a megoldások döntik el a meccseket és ezektől nem lesz majd unalmas gurigázás az egész mérkőzés. Az elmúlt években ez nekem nagyon hiányzott a csapatból.Sanama írta:A 2 gólt láttam csak, a meccset viszont nem.
Annyit akarok mondani,hogy én bírom a srácot egyébként, de azért ahogy olvastam, írtátok,hogy jópár labdát elszórt, és azért a mezőnyből nem tűnt ki.
Én sokkal jobban örültem volna,ha 2 nagy zsugát ad valakinek,aki bevágja 100%os ziccerből, mert azon a poszton elsősorban ez a feladata egy játékosnak. Ezzel nem akarom a gólszerzés érdemét elvenni tőle, de 2góltól ne legyen már Isten , meg hasonlók. Még rengeteget kell tanulnia.
Korábban sose fordult elő velem, de az utóbbi időkben bealudtam egy pár meccsünkön.
Visszatérve még az eladott labdákra: Thiago ugyan többet elpasszol, mint Xaviék, de jobban is szűr az "öregeknél". Decohoz hasonlóan nem rest taktikai szabálytalanságokkal megállítani az ellent.
A gól vs gólpasszról meg az a véleményem, hogy asszisztot sokan tudnak adni, kapura veszélyesen viszont nagyon kevesen játszanak a csapatból.
Fog még ő gólpasszokat adni, ne aggódjon senki. Az Iniesta féle statisztikát(6-8 gólpassz/szezon) simán hozni fogja.
Bob_Marley írta:...azért elpasszolt jó pár labdát....
Pont azért szeretem Thiagot és szerettem anno Decot is, mert nem az Iniesta és Xavi féle pontos alibi passzos játékot képviselik. Mernek kockáztatni. Ez néha valóban eladott labdákat eredményez, de nekem ez a fajta stílus sokkal jobban bejön. Mindig lehet valami váratlan szép megoldásra számítani, és sokszor pont ezek a megoldások döntik el a meccseket és ezektől nem lesz majd unalmas gurigázás az egész mérkőzés. Az elmúlt években ez nekem nagyon hiányzott a csapatból.Sanama írta:A 2 gólt láttam csak, a meccset viszont nem.
Ugyanazért, amiért elment...MQuC írta:De ha már elment, akkor miért nem tud alázatosan edzeni és akkor világsztár lehetett volna belőle a Tottenhamnél is akár.
Remélem Thiago jobb pályát fut majd be. NÁLUNK
Giovanniért azóta is fáj a szívem, mert elképesztő tehetség, és így elherdálni...noname írta:Egyelőre Thiago felemelkedése kísértetiesen hasonlít Giovanni dos Santoséra:
1. sikeres korosztályos turnékon
2. sikeres a B csapatban
3. többször biztató teljesítményt nyújt az első csapatban
4. a legjobb ember a csapatból a felkészülési meccseken
Remélem az 5. pont(elszáll magától és a világ legjobb játékosai helyett akar kezdő lenni) már nem lesz érvényes Thiagora. El kell majd fogadnia h kezdő nem lesz túl gyakran, csereként annál gyakrabban fog pályára lépni. Van esélye 1-2 éven belül a stabil kezdőtagságra, hiszen ha folytatja a fejlődését, rövidesen lehet olyan hasznos mint Xavi(akin azért már kezd látszani az öregedés elsősorban sérülések formájában)
És nem lehet, hogy egy játékos úgy legyen már végre valaki, hogy ne egy új akárki legyen?sura írta:Nem lehet, hogy Thiagoban nem az új Xavit, hanem az új Iniestat kell üdvözölni? És akkor még nyitott marad a kérdés, hogy ki lesz Xavi dublőre?
Hát köszi:) nem értettem a lényegedet de mindegy:)shutterisland írta:küldtem egy privátot...rufolde írta:Barátom hogy mi erős mi nem azt az élet eldönti,de ha valakire mondok valami ostoba jelzőt azt elismerem és fökép a nevem is adom hozzá:)
Szerintem ezt így illik.Várom a nevét ,de még egyszer mondom előbb hajlandó vagyok leülni vele aztán jesus könyörüljön neki:)))))))))))))))))))))))))
küldtem egy privátot...rufolde írta:Barátom hogy mi erős mi nem azt az élet eldönti,de ha valakire mondok valami ostoba jelzőt azt elismerem és fökép a nevem is adom hozzá:)
Szerintem ezt így illik.Várom a nevét ,de még egyszer mondom előbb hajlandó vagyok leülni vele aztán jesus könyörüljön neki:)))))))))))))))))))))))))
Engem abszolút nem érdekel ki nyerte a kupát...shutterisland írta:off : rufolde, szerintem ez kicsit erős kezdésnek..
on : az a könnyedség,elegancia...azok a finom passzok,labdaérintések...a két kezemen meg tudnám számolni, hány játékosnál láttam ilyet, úgyhogy szerintem amellett, hogy hatékonynak tűnik az előszezon alapján is, külön öröm az, hogy nem izzadtságszagú,görcsös,erőltetett a játéka, hanem igazi ösztönös...zidane és ronaldinho ugrik be erről könnyed játékról, amit ő képvisel.
úgy érzem, ez a szezon lesz az, ahol a kedvenceim közé emelkedhet.