Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azt hiszem arról volt szó, hogy 6 milliót keres most, és itt meg 3at keresne. Plusz még ugye 5 milliót kifizetne...ha ez így megvalósulna, azt hiszem bekerülne a pirospont neki. Más kérdés, hogy az elvakult Fabregas-gyűlölők akkor is utálnák, ha kifizetné az egész átigazolási összeget...gerzsakov írta:Sokan azzal dobáloztak itt, hogy Cesc pénzéhes mert hosszabított anno! Na nekik itt a legnagyobb válasz! Lehet nagyon sok pénzt keresett/keres de akkor is 5 milla az kb. itt egy éves fizuja! Magyarul egy évig ingyen fog focizni meg utánna is kevesebbért, mint az Arsenalba. Ennyit a pénzéheségről!!!
Így van, egyetértek. Különben ha tényleg így lesz, és 5 millát kifizet azért, hogy itt játsszon...hát, azért az nem semmi. Masch is kifizetett tavaly 3 milliót, azért is nagy respect, és ha így lesz, ezért Cescnek is megjár.SuperMessi írta:Kezd összeállni a kép, bár én korábban is ezt tippeltem. Wenger tavaly megígérte Cesc-nek hogy idén elengedi, ahogy anno SAF Ronaldonak. Azért nyilatkozott a nyár elején úgy ahogy, mert Wenger ezt kérte tőle, és megígérte neki hogy távozhat, csak megpróbálják kiszedni a lehető legtöbbet belőlünk. Miután látta Cesc hogy még mindig 5-8 millió euroért megy a kötélhúzás, felajánlotta hogy kipótolja ezt, pedig az rengeteg pénz. Nem tudom mennyit keres, de ez az összeg legalább egy évi fizetése gyanítom. Közben a felkészülési meccseken való játékot is megtagadta, és az Arsenal vezetőire is nyomást gyakorol(épp tegnap). Szerintem ezek után senkinek egy szava sem lehet rá. Ami a Thiago kérdést illeti: Nekem is ő a kedvencem, és nagyon várom hogy beépüljön a csapatba, de én úgy gondolom hogy Cesc-re szükség van. Így négyen lesznek a két kreatív középpályás helyére, nagy lesz a versengés, és ne felejtsük hogy ha akár Xavi akár Iniesta megsérül, akkor gyakorlatilag nem leszünk meglőve és talán ez a lehető legfontosabb. Ugyanez elől Sánchez érkeztével valószínűsíthető, bár Messi csak egy van, de remélhetőleg ezzel a 2 igazolással eléggé bebiztosítjuk magunkat egy jó időre. Thiago pedig így is megfogja kapni a 20 meccsét a szezonban és csak rajta áll, hogy tud -e vele élni. Szerintem fog. Jöjjön Cesc és jöjjenek az asszisztjai és a góljai is.
Én is olvastam. Ha ez valóban így van, akkor legalább már nem csak ráncigálja, hanem tépkedi az oroszlán bajszát. Ez már olyan lépés, aminél már indokolt a váltás, hiszen a szurkolók sem úgy néznének rá.Zsoma írta:Már nem csak pletyka, Cesc közölte Wengerrel, hogy lemond a fizetése egy részéről, hogy áthidalja az ajánlat és az ára közti különbséget, ami cirka 5m euró (mint Mascherano tavaly):
http://www.sport.es/es/noticias/mercado ... 8660.shtml
Éppen ezaz a játékosok Vakáción voltak és onnan kellett most belezökkeniük újra a futball világába a munkába nem tudom, hogy ti hogy éreznétek magatokat ilyen esetbenLM10 írta:Ha Sánchez meg nemtud beilleszkedni, akkor lehet nem mindig fog kezdeniStalkyard írta:Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint tavaszzal, akkor szintén.pitta19 írta:
Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint az Audi kupán, akkor Alexis rengetegszer lesz kezdő.![]()
Nemtudom, hogy 3 felkészülési meccsből, minek kell kiindulni?
Ha Sánchez meg nemtud beilleszkedni, akkor lehet nem mindig fog kezdeniStalkyard írta:Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint tavaszzal, akkor szintén.pitta19 írta:
Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint az Audi kupán, akkor Alexis rengetegszer lesz kezdő.
Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint tavaszzal, akkor szintén.pitta19 írta:
Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint az Audi kupán, akkor Alexis rengetegszer lesz kezdő.
inkább felejtsük akkor el.SuperMessi írta:AW dobott egy mélt nekünk hogy Augusztus 5-ig tegyünk le 40 millió fontot(45millió ajró) Cescért vagy felejtsük el.
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 78223.html
Idézet egy Arsenal rajongói oldalról:
"Fabregas leaves? It doesn't MATA!"
Akit még nem is láttunk játszani.....pitta19 írta: Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint az Audi kupán, akkor Alexis rengetegszer lesz kezdő.
Ha Pedro és Villa úgy fog játszani, mint az Audi kupán, akkor Alexis rengetegszer lesz kezdő.visca el barca írta:gondolom akkor alexisnek sem örülsz. mert nem hinném h a pedro-messi-villa kárára kezdő leszSubinho írta:2., csere lesz, akkor meg kicsit drága mulatság
1. Soriano sérülése szerintem nem változtatja azt a tényt, hogy ő el akar menni és a Barca is el akarja adni. 2 hónapos sérülés miatt nem hinném, hogy nem kéne senkinek a másodosztály gólkirálya. Maximum veszt az értékéből saccperkábe 1 misit. Így is el lehet adni még bőven 3-4 millióért szerintem.Meridiane írta:OFF: s az nyílván fel sem merül, hogy marad a B csapatban és rugdossa a gólokat...sura írta:Soriano a sérülése miatt itt fog ragadni. Ha meggyógyul, vele is számolni kell a támadók között, akkor is, ha télen eladjuk. Ha nem játszik, nem kel el.
ON: mindenki azzal jön, hogy nem kell a középpályára senki, pláne nem Cesc, én meg azt mondom, hogy kell, mert Xavi helyén ő lehet alternatíva, Ini helyén Thiago, vkp helyére meg vannak 3-an: Busi, Masch és Keita (aki hiába szidjátok sokan, engem mindig meggyőz, hogy fontos tag ő), akik közül bármelyik hátha is tud menni, ha ég a ház... vagyis pont Cesc hiányzik, senki más (esetleg jövőre lehet elgondolkodni a hátsó alakzaton: Puyol 33, Abidal 32... Viszont Pep nem véletlenül akarja Fontást és a kicsiket szoktatni a hátsó régióban)...
Most olvastam én is. Vigye a Milan, nem érdekel.Nemhogy elhoznánk Nasrit.Szerintem olcsóbb és gólérzékenyebb is, mint a spanyol ...neobarca írta:Állítólag a Milan is bejelentkezett Fabregas-ért...
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... rt-2088068
gondolom akkor alexisnek sem örülsz. mert nem hinném h a pedro-messi-villa kárára kezdő leszSubinho írta:2., csere lesz, akkor meg kicsit drága mulatság
OFF: s az nyílván fel sem merül, hogy marad a B csapatban és rugdossa a gólokat...sura írta:Soriano a sérülése miatt itt fog ragadni. Ha meggyógyul, vele is számolni kell a támadók között, akkor is, ha télen eladjuk. Ha nem játszik, nem kel el.