Ilúvatar írta:Bobberto írta:Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
egy az egyben ugyanezt mondta Bojanra is...
Meg Hleb, aki kifejezetten Pep kérésére érkezett. Vagy a leirhatatlan nevű ukrán, aki elején bohóckodott egy kicsit, de aztán már nem nagyon játszott. Ceseres szintén nem nagyon kapott lehetőséget. A kölcsönadott emberekről nem is beszélve.
Szóval nincs garancia, h Thiago fog elég lehetőséget kapni, csak bízhatunk benne, h az ő esetében a mester komolyan gondolja, amit mondott.
d írta:Én se Csecstől, se Keitától nem féltem Thiagot, én önmagától féltem. Tudom, hogy ez nem jól megfogható dolog és erősen vitatható vélemény, de félek, hogy "eldossantososodik". Van valami a viselkedésében, ami engem arra figyelmeztet, hogy komoly gondok lehetnek még mentálisan a sráccal. Ne legyen igazam!
Értem amit mondasz, ebben is van vmi. De én Fabregastól és Keitától féltem elsősorban, mert ha nem kap elég lehetőséget, nem tud bizonyítani. Ha megkapja, akkor ráérünk saját magától félteni. Valóban eddig eléggé hasonló pályát fut be, mint Dos Santos. Csak a mexikói akkor 2 évvel fiatalabb volt, nem tudom, h ennek kell-e jelentőséget tulajdonítani, de talán segithet Thiagonak, h 2 évvel érettebb. Igazából Dos Santoson is látszott, h isten adta tehetség, a válogatottban ezt rendre meg is tudja mutatni, csak a klubcsapataiban nem jött be neki az élet, remélem, most, h visszatér a PD-be visszatér a helyes útra.