Egyéb Barça meccsek
Hátez... és megint ugyanonnan 

Aztarohadtbüdöskummaéletbe Thiago

TEJÓISTEN!!! NEM KELL CESC!
- SuperMessi
- Capitá del Barça
Ki ez az ember?
3 meccs 4 gól, és milyenek!

- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
nem semmi ez a pali
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szégyellje magát. Felébresztett
(Vicceltem.) Hatalmas megint... hihetetlen
Az év igazolása!

Thiago vazze...
gyönyörűűű!

gyönyörűűű!
Mekkora játék volt, még a MU szurkolók is megtapsolták 

Inkább egy fiatal Kluivertnek jobban örülnék ha a csapatba lenne:Dfcbarca0827 írta:Hanem valaki.Barca1988 írta:affelay nem valami:(
Amúgy, Afellay.
Messi a király!!!:)
- shutterisland
- Director del Fútbol
a legjobb 5 játékosunkból csak 1 van a pályán, mégis legalább az x-et megérdemelné a csapat így is.
az mu sem a legerősebb csapatával van, de szerintem cicharito, fletcher meg valencia nem olyan nagy hiányzók, mint mondjuk alves, xavi, messi, mert náluk vannak azonos képességű játékosok a pótlásukra, nálunk meg nagyobb a minőségi romlás.
ennek ellenére nem rossz ez, végül is azon az egy kontrán kívül mi irányítjuk (még ha impotensen is) a meccset.
(amúgy már megkaptam a "na ennyit ér messi nélkül a barca" szövegeket fb cseten )
az mu sem a legerősebb csapatával van, de szerintem cicharito, fletcher meg valencia nem olyan nagy hiányzók, mint mondjuk alves, xavi, messi, mert náluk vannak azonos képességű játékosok a pótlásukra, nálunk meg nagyobb a minőségi romlás.
ennek ellenére nem rossz ez, végül is azon az egy kontrán kívül mi irányítjuk (még ha impotensen is) a meccset.
(amúgy már megkaptam a "na ennyit ér messi nélkül a barca" szövegeket fb cseten )

ej de kéne a májsztró a pályára...
egyelőre nagyon féloldalasan játszunk, jobboldalon Jonathan érthető okokból nem mer úgy felmenni, mint Dani, viszont a másik oldalon az Abidal-Pedro duó alig kap labdát, így azért elég nehéz
amit viszont ki kell emelni, h eltekintve attól az egy beragadástól, a védelmünk nagyszerűen szűr! Fontás a pofátlan cseleivel eteti a MU támadóit, Busi és Abidal a levegőben lopják el a labdát, Dos Santosnak is volt néhány szép labdaszerzése
röviden: egészen korrekt a csere-védelmünk!
egyelőre nagyon féloldalasan játszunk, jobboldalon Jonathan érthető okokból nem mer úgy felmenni, mint Dani, viszont a másik oldalon az Abidal-Pedro duó alig kap labdát, így azért elég nehéz

amit viszont ki kell emelni, h eltekintve attól az egy beragadástól, a védelmünk nagyszerűen szűr! Fontás a pofátlan cseleivel eteti a MU támadóit, Busi és Abidal a levegőben lopják el a labdát, Dos Santosnak is volt néhány szép labdaszerzése

röviden: egészen korrekt a csere-védelmünk!

azon kívül, hogy nem lőttünk kapura nagy baj nem törént. reméljük affelay sérülése nem komoly.
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
forradalmasítottuk a labdarúgást -> beállóssal játszunk

- ab1daL
- Director del Fútbol
Reméljük csak meghúzódott. 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Meg is sérült 

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Hanem valaki.Barca1988 írta:affelay nem valami:(
Amúgy, Afellay.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
affelay nem valami:(
végülis nem az előbb írtam le...Messidona10 írta:Linket légyszíves, ahonnan elérted.soadroli írta:Channel - 115715Messidona10 írta:SopCasten aki nézi, egy linket kérek szépen. Román digi nagyon rossz minőségű volt. Köszi.
Ez pedig a román digi, és idáig tökéletes
Az egy dolog, hogy les-e vagy nem les, de miért nem megyünk utána?

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
jobbak vagyunk b csapattal is,de ez a gol
valdes szoknyát vegyél fel máskor 
jobbak vagyunk b csapattal is,de ez a gol

- SuperMessi
- Capitá del Barça
Lecsíráztad Európa második legjobb csapatátTdavid írta:Csírák.

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sportsMessidona10 írta:Linket légyszíves, ahonnan elérted.
Az egy dolog, hogy les-e vagy nem les, de miért nem megyünk utána?

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
http://www.stopstream.tv/ch1.html Pörfekt. Egyszer fél percre még a meccs elején átváltott valami oknál fogva magyarra. Nem tudtam értelmezni, fura volt. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.07.31. 01:36:09-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!