Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.31. 22:37:07

barca99 írta:Kalap, majdnem én voltam az egyetlen, aki nem írta le, hogy "dögöljön meg", aki ezekhez nyúl. Azt írtam, hogy nem tudom sajnálni. Én vagyok a legvisszafogottabb, és engem talál meg mindenki? :D
Bocsánat, nem szó szerint idéztem, egyébként ennek csak az az oka, hogy ma du 2-kor jöttem haza hullafáradtan és kb kétszer öt percet olvastam a fórumot, pechedre pont a tiedet :) Bevallom őszintén nem olvastam végig a beszélgetést. Bocsánat a pontatlanságért!
Initom
Entrenador del Barça

2011.07.31. 22:33:45

TT írta:látom mindenhol ez a téma, ahova felmegyek :D

vonzod a drogokat :D
Abi & Tito
TT
Capitá del Barça

2011.07.31. 22:32:31

látom mindenhol ez a téma, ahova felmegyek :D
Tim
Mezei fórumozó

2011.07.31. 22:21:09

noname írta: A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek.
Csak azért nem tűnnek veszélyesnek,mert a függőség csak lassabban,vagy a fű esetében nem is alakul ki(bár erről eltérőek a vélemények). A heroin tényleg durva,de a crack simán kenterbe veri.Gyakorlatilag egyetlen alkalom elég a függőséghez,és nagyon gyors leépülést okoz. A mi a jó a drogokban kérdéshez,csak annyit jegyeznék meg,hogy ezer oka lehet hogy valaki drogos lesz..Környezet,családi háttér,magánéleti problémák,traumák,vagy csak egy gyenge pillanat amikor egy "barát" unszolására igent mond.
Ráadásul csak az első pár alkalom az ami igazán élvezetet okoz,utána már csak a vágy van meg a következő adagért,amiért nagyjából bármire képes az illető. Ha megnézitek hogy ennek a cuccnak milyen összetevői vannak
(kodein tartalmú tabletták,jód,benzin,sósav,vörös foszfor,vegytisztító folyadék) nem csoda hogy így néznek ki a használói..
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.31. 22:08:15

Sanama írta:AlEXDP,

Nem ezt mondom... Csak pl. 10ből 7ember az alkoholista hajléktalanokra is azt mondja,hogy aljadék,mert iszik, és ,hogy lusta mert kapna munkát, ha keresne...

Felelős a függő is,de nekem azt ne mond,hogy mindenki úgy lesz függő,hogy Én függő akarok lenni, és meg akarok halni.
Ebben a formában megfogalmazva 1et értek veled!!

Viszont ez egy folyamat aminek során újra és újra jönnek pillanatok,amikor igen is TISZTÁN látja, érzi a személy hogy bajban van!

ÉS a legtöbb ilyen személynél fel sem merül hogy megoldja a problémáit, hanem belesüpped, majd ezzel magyarázza.

Ezen felül komoly aggályokat vet föl hogy miért nincs tényleges megoldás ezen emberek számára állami szinten, illetve az alkohol vs könnyüdrog+amfetamin származékok kérdés is, szerintem egy éretlen társadalom problémái ezek, legalábbis ilyen mélységében..

Ahogy alább olvasom is, sokmindenki kijelentő módban véleményez, a "drogrosszÉÉRTED" felfogásban....
Tényszerűen van olyan narkotikum, ami kevésbé káros mint az alkohol, csak az1ik része a hagyományainknak, a másik meg nem..
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.31. 22:06:57

Kalap, majdnem én voltam az egyetlen, aki nem írta le, hogy "dögöljön meg", aki ezekhez nyúl. Azt írtam, hogy nem tudom sajnálni. Én vagyok a legvisszafogottabb, és engem talál meg mindenki? :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.31. 21:57:39

noname írta:Az Univerzumnál csak az emberi hülyeség határtalanabb.
Azért aki ilyen droghoz nyúl, az már tisztában van a következményekkel, de ha nem is, "tiszta" pillanataiban fel kéne fogja az ember h valami nem stimmel, hiszen csak úgy magától nem rohad meg valaki. Nagyon rosszul hangzik ez a mondat, de ez az igazság. Ha nincs is tisztában valaki azzal h milyen veszélyes valami, előbb utóbb feltűnik Pl az a nő a videó végén biztos rájött milyen komoly károkat okoz az a drog, mégse hagyta abba.

A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek. Valaki írta az előbb h aki ilyenhez nyúl, az tudja h mindennek vége.
Tulajdonképpen sose fogtam fel mi a jó a drogokban. Miért jó, ha nem tudnak magukról egész nap, bármilyen problémájuk van. Az alkohol ugyebár a leegyszerűbb drog, pár sör elég arra h az ember ne foglalkozzon a problémáival, sokan mégis annyit isznak h ne csak a problémákkal nem foglalkozzanak, hanem telejsen öntudatlanok legyenek. Erre még csak azt se lehet mondani h emberi gyengeség, hiszen az agy viszonylagos kikapcsolása még vonzó is lehet, tehát ahhoz tényleg erő kell h ne akarjon az ember visszakerülni ugyanabba az állapotba, azonban a teljes részegségben más semmi kellemes nincs, egyszerűen érthetetlen h egyesek mégis rendszerint síkrészegre isszák magukat. Az oroszoknál is, ekármilyen szegények ezek a drogosok, ha annyira sok a bajuk, igyanak, kikapcsolja őket, ehelyett nekik nem elég ha kikapcsolja őket valamelyest vmi, nekik az kell h teljesen magatehetetlenül, öntudatlanul bámulják egész nap a plafont. Számomra ez teljessen menten a logikától, teljesen értelmetlen.

Mielőtt bárki megkérdi: voltam én is részeg, de csak néhánmy alkalommal, ameddig megtudtam, hol a határ, azóta max annyit iszom h jól érezzem maga, tudom mikortól vélik kellemetlenné számomra a dolog és szerintem ez a normális.
Szerintem is tudni kell hol a határ és ismerni kell a következményeket, mindenesetre nem írnám le azt, mint barca99, hogy dögöljön meg, aki ezt nem képes felfogni. Persze hibás, 99,9 %-ban az ember a hibás az alkoholizmusért és a drogfüggőségért is ( simán a hajléktalanságért nem biztos, de ebbe ne menjünk bele), de felebaráti szeretetből,ha valakin még lehet és tudunk is, azon meg kell próbálni segíteni. Nem könnyű és el is kell ítélni, de ettől még ember ő is, akit Isten a maga képére teremtett ( csak sajnos épp ezért Istennel szemben képes "teremteni", azaz tönkretenni a saját és más életét is )
noname
Llegenda del Barça

2011.07.31. 21:47:16

Az Univerzumnál csak az emberi hülyeség határtalanabb.
Azért aki ilyen droghoz nyúl, az már tisztában van a következményekkel, de ha nem is, "tiszta" pillanataiban fel kéne fogja az ember h valami nem stimmel, hiszen csak úgy magától nem rohad meg valaki. Nagyon rosszul hangzik ez a mondat, de ez az igazság. Ha nincs is tisztában valaki azzal h milyen veszélyes valami, előbb utóbb feltűnik Pl az a nő a videó végén biztos rájött milyen komoly károkat okoz az a drog, mégse hagyta abba.

A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek. Valaki írta az előbb h aki ilyenhez nyúl, az tudja h mindennek vége.
Tulajdonképpen sose fogtam fel mi a jó a drogokban. Miért jó, ha nem tudnak magukról egész nap, bármilyen problémájuk van. Az alkohol ugyebár a leegyszerűbb drog, pár sör elég arra h az ember ne foglalkozzon a problémáival, sokan mégis annyit isznak h ne csak a problémákkal nem foglalkozzanak, hanem telejsen öntudatlanok legyenek. Erre még csak azt se lehet mondani h emberi gyengeség, hiszen az agy viszonylagos kikapcsolása még vonzó is lehet, tehát ahhoz tényleg erő kell h ne akarjon az ember visszakerülni ugyanabba az állapotba, azonban a teljes részegségben más semmi kellemes nincs, egyszerűen érthetetlen h egyesek mégis rendszerint síkrészegre isszák magukat. Az oroszoknál is, ekármilyen szegények ezek a drogosok, ha annyira sok a bajuk, igyanak, kikapcsolja őket, ehelyett nekik nem elég ha kikapcsolja őket valamelyest vmi, nekik az kell h teljesen magatehetetlenül, öntudatlanul bámulják egész nap a plafont. Számomra ez teljessen menten a logikától, teljesen értelmetlen.

Mielőtt bárki megkérdi: voltam én is részeg, de csak néhánmy alkalommal, ameddig megtudtam, hol a határ, azóta max annyit iszom h jól érezzem maga, tudom mikortól vélik kellemetlenné számomra a dolog és szerintem ez a normális.
A Fifa egy szégyen
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.31. 21:18:33

A videó szörnyű és elképesztő!
Még ha ironikus is, de az, hogy "aki hülye haljon meg" kijelentés nagyon erős, s helytelen!A kábítószer egy komplett társadalmi probléma, nem jelenthető ki, hogy csak a fogyasztók, vagy a terjesztők hibásak!Mert nagy részben ezek a kemény kábítószerek, a kevésbé iskolázott, szegényebb emberek "cikkei"!
Maga a drog borzasztóan elítélendő, de elgondolkodtató, hogy ezek az emberek, aki valószínűleg nem akarnak függők lenni (de a drog nem kérdez...), miért jutnak el odáig, hogy ilyen szerekhez nyúljanak!
Már ha csak beszélünk is róla, valamilyen szinten segítünk, viszont a megvetés, s a dögöljön meg korántsem a járható út!
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.31. 20:56:14

Sanama írta:
Felelős a függő is,de nekem azt ne mond,hogy mindenki úgy lesz függő,hogy Én függő akarok lenni, és meg akarok halni.
SEnki sem "akar" függő lenni, de az lesz mindenki és aki ezzel nem számol, mert erősnek hiszi magát az magára vessen, h egyáltalán hozzányúlt a szerhez...
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.31. 20:50:39

Nem tudom. Ritkán ítélkezek alkoholista vagy hajléktalan felett, de a kemény drog nem érint meg. Nem tudom elképzelni, hogy valaki úgy vágjon bele, hogy ne tudja, mivel jár. Ezekután tényleg nem tudom sajnálni.

Egy pü-ben írhatnál a sok antipatikus dologról, amiket tőlem olvastál, tényleg érdekel.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.07.31. 20:41:31

Lionel85 írta:
Game90 írta:Nagyon kemény :shock:

http://www.gepnarancs.hu/2011/06/krokod ... kat-eszik/

Videót csak erős idegzetűeknek...
Csak a szokásos mondatom, ami ilyenkor elhangzik: aki hülye, haljon meg...
+1
Én hagynám a pcsába. Had öljék meg magukat. Ők, csak elrettentő példának jók, én soha a büdös életbe nem akarok kábítószerhez nyúlni a képsorok után. Teljesen lerohadt a kezéről minden... Mit éreznek ha belövik magukat? Mi olyan jó benne?
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.07.31. 20:22:02

barca99 írta:Aki heroinhoz nyúl, az kábé tisztában van vele, hogy ennyi volt. Szerintem kevés embernek adják be erőszakkal, hogy függővé váljon. :) Innentől kezdve az emberi gyengeségen múlik, szóval nem, nem érzek empátiát.

Az mondjuk durva, hogy ez a krokodil mit művel, a csajnak a karján alig volt bőr, a singcsontja teljesen látszott.
Mostanában sok antipatikus dolgot olvastam Tőled, na de ez... Közhelyes dolog. Sok ember nem tudja mivel jár, nem tudja mit vállal. Veled is volt már ilyen nem? Szerencséd, hogy nem pont ezzel vagy hasonlóval történt a dolog. Ráadásul rengetegen ámítják magukat, hogy rájuk nem hat, ők erősek, meg tudják állni. Aztán persze nem.

Én azt gondolom, hogy soha ne mondd, hogy soha, és el lehet felejteni a közhelyeket ilyen dolgokat illetően. Mert lehet, hogy hamar olyan helyzetben találja magát akárki. Nem feltétlenül kell neki beleesnie, elég, ha egy osztálytárs, ismerős jár így. Minden eset mögött ott van egy egyedi dráma. Nyilván maga is hibás, de senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni.
Initom
Entrenador del Barça

2011.07.31. 20:15:44

barca99 írta:Aki heroinhoz nyúl, az kábé tisztában van vele, hogy ennyi volt. Szerintem kevés embernek adják be erőszakkal, hogy függővé váljon. :) Innentől kezdve az emberi gyengeségen múlik, szóval nem, nem érzek empátiát.

Az mondjuk durva, hogy ez a krokodil mit művel, a csajnak a karján alig volt bőr, a singcsontja teljesen látszott.
Neked tudok igazat adni,senkit nem kényszerítenek arra,hogy beadja magának!
Mindenki tudja mivel jár a szer,ha nem akkor meg ..." aki hülye,haljon meg".
Abi & Tito
kanty
Llegenda del Barça

2011.07.31. 20:10:24

Hát ez a videó sokkolt. :shock: :!:
Nem azt mondom, h nem hibásak ők, de azért a gép elől könnyű megmondani, h mi a helyes. Nyilvánvaló, h ők sem ezt akarták, de egy ilyen szituációból nem egyszerű kikeveredni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.31. 20:06:54

Aki heroinhoz nyúl, az kábé tisztában van vele, hogy ennyi volt. Szerintem kevés embernek adják be erőszakkal, hogy függővé váljon. :) Innentől kezdve az emberi gyengeségen múlik, szóval nem, nem érzek empátiát.

Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.31. 19:42:16

AlEXDP,

Nem ezt mondom... Csak pl. 10ből 7ember az alkoholista hajléktalanokra is azt mondja,hogy aljadék,mert iszik, és ,hogy lusta mert kapna munkát, ha keresne...

socio66

2011.07.31. 19:38:23

a videó nagyon durva,főleg az a nő a végén.
hogy a p.csába lehet idáig eljutni,elképzelni nem tudom.
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.31. 18:54:35

Sanama írta:
Lionel85 írta:

Mert gondolom mindenki,direkt lett kábítószerfüggő,ugye?!
Nem!!

Vagy kényszerítették, vagy a körülmények áldozata!!

A beteg sosem felelős.... 8)
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.31. 18:14:30

Emberek, valaki nem tudja véletlen, hogy a Hajduk Split oldalán hol találom meg a jegyárakat? Mert holnaptól egy hétre megyünk Horvátba, és ha sikerül összehozni, bemennénk a Hajduk Split - Stoke City meccsre. Előre is köszönöm.
Kép
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.30. 12:52:39

Fecooo írta:van itt, aki tud latinul?
google translate :arrow: igazság becsület bátorság :arrow: Verum decus in virtute

ha ezt a mondatot visszafordíttatod :arrow: De a dicsőség a hatalom

ez tényleg így van, vagy csak poén? :D (gyanús, h utóbbi :D )
Itt most mi a konkrét kérdés? :D
Én eü-ben használt szavakat tudom latinul, de gondolom a musculus sternocleidomastoideus-nak nem sok hasznát vesszük ebben a mondatban. :lol: De van egy pöpec kis latin tanárom. Szóval ha fordítani kell, akkor esetleg megkérdezhetem. ;)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.30. 12:36:58

Lionel85 írta:

Mert gondolom mindenki,direkt lett kábítószerfüggő,ugye?!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.30. 11:53:34

Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.30. 11:36:47

van itt, aki tud latinul?
google translate :arrow: igazság becsület bátorság :arrow: Verum decus in virtute

ha ezt a mondatot visszafordíttatod :arrow: De a dicsőség a hatalom

ez tényleg így van, vagy csak poén? :D (gyanús, h utóbbi :D )
PCsabi
aka Game90

2011.07.29. 20:21:30

Nagyon kemény :shock:

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése