Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsánat, nem szó szerint idéztem, egyébként ennek csak az az oka, hogy ma du 2-kor jöttem haza hullafáradtan és kb kétszer öt percet olvastam a fórumot, pechedre pont a tiedetbarca99 írta:Kalap, majdnem én voltam az egyetlen, aki nem írta le, hogy "dögöljön meg", aki ezekhez nyúl. Azt írtam, hogy nem tudom sajnálni. Én vagyok a legvisszafogottabb, és engem talál meg mindenki?
TT írta:látom mindenhol ez a téma, ahova felmegyek
Csak azért nem tűnnek veszélyesnek,mert a függőség csak lassabban,vagy a fű esetében nem is alakul ki(bár erről eltérőek a vélemények). A heroin tényleg durva,de a crack simán kenterbe veri.Gyakorlatilag egyetlen alkalom elég a függőséghez,és nagyon gyors leépülést okoz. A mi a jó a drogokban kérdéshez,csak annyit jegyeznék meg,hogy ezer oka lehet hogy valaki drogos lesz..Környezet,családi háttér,magánéleti problémák,traumák,vagy csak egy gyenge pillanat amikor egy "barát" unszolására igent mond.noname írta: A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek.
Ebben a formában megfogalmazva 1et értek veled!!Sanama írta:AlEXDP,
Nem ezt mondom... Csak pl. 10ből 7ember az alkoholista hajléktalanokra is azt mondja,hogy aljadék,mert iszik, és ,hogy lusta mert kapna munkát, ha keresne...
Felelős a függő is,de nekem azt ne mond,hogy mindenki úgy lesz függő,hogy Én függő akarok lenni, és meg akarok halni.
Szerintem is tudni kell hol a határ és ismerni kell a következményeket, mindenesetre nem írnám le azt, mint barca99, hogy dögöljön meg, aki ezt nem képes felfogni. Persze hibás, 99,9 %-ban az ember a hibás az alkoholizmusért és a drogfüggőségért is ( simán a hajléktalanságért nem biztos, de ebbe ne menjünk bele), de felebaráti szeretetből,ha valakin még lehet és tudunk is, azon meg kell próbálni segíteni. Nem könnyű és el is kell ítélni, de ettől még ember ő is, akit Isten a maga képére teremtett ( csak sajnos épp ezért Istennel szemben képes "teremteni", azaz tönkretenni a saját és más életét is )noname írta:Az Univerzumnál csak az emberi hülyeség határtalanabb.
Azért aki ilyen droghoz nyúl, az már tisztában van a következményekkel, de ha nem is, "tiszta" pillanataiban fel kéne fogja az ember h valami nem stimmel, hiszen csak úgy magától nem rohad meg valaki. Nagyon rosszul hangzik ez a mondat, de ez az igazság. Ha nincs is tisztában valaki azzal h milyen veszélyes valami, előbb utóbb feltűnik Pl az a nő a videó végén biztos rájött milyen komoly károkat okoz az a drog, mégse hagyta abba.
A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek. Valaki írta az előbb h aki ilyenhez nyúl, az tudja h mindennek vége.
Tulajdonképpen sose fogtam fel mi a jó a drogokban. Miért jó, ha nem tudnak magukról egész nap, bármilyen problémájuk van. Az alkohol ugyebár a leegyszerűbb drog, pár sör elég arra h az ember ne foglalkozzon a problémáival, sokan mégis annyit isznak h ne csak a problémákkal nem foglalkozzanak, hanem telejsen öntudatlanok legyenek. Erre még csak azt se lehet mondani h emberi gyengeség, hiszen az agy viszonylagos kikapcsolása még vonzó is lehet, tehát ahhoz tényleg erő kell h ne akarjon az ember visszakerülni ugyanabba az állapotba, azonban a teljes részegségben más semmi kellemes nincs, egyszerűen érthetetlen h egyesek mégis rendszerint síkrészegre isszák magukat. Az oroszoknál is, ekármilyen szegények ezek a drogosok, ha annyira sok a bajuk, igyanak, kikapcsolja őket, ehelyett nekik nem elég ha kikapcsolja őket valamelyest vmi, nekik az kell h teljesen magatehetetlenül, öntudatlanul bámulják egész nap a plafont. Számomra ez teljessen menten a logikától, teljesen értelmetlen.
Mielőtt bárki megkérdi: voltam én is részeg, de csak néhánmy alkalommal, ameddig megtudtam, hol a határ, azóta max annyit iszom h jól érezzem maga, tudom mikortól vélik kellemetlenné számomra a dolog és szerintem ez a normális.
SEnki sem "akar" függő lenni, de az lesz mindenki és aki ezzel nem számol, mert erősnek hiszi magát az magára vessen, h egyáltalán hozzányúlt a szerhez...Sanama írta:
Felelős a függő is,de nekem azt ne mond,hogy mindenki úgy lesz függő,hogy Én függő akarok lenni, és meg akarok halni.
+1Lionel85 írta:Csak a szokásos mondatom, ami ilyenkor elhangzik: aki hülye, haljon meg...Game90 írta:Nagyon kemény![]()
http://www.gepnarancs.hu/2011/06/krokod ... kat-eszik/
Videót csak erős idegzetűeknek...
Mostanában sok antipatikus dolgot olvastam Tőled, na de ez... Közhelyes dolog. Sok ember nem tudja mivel jár, nem tudja mit vállal. Veled is volt már ilyen nem? Szerencséd, hogy nem pont ezzel vagy hasonlóval történt a dolog. Ráadásul rengetegen ámítják magukat, hogy rájuk nem hat, ők erősek, meg tudják állni. Aztán persze nem.barca99 írta:Aki heroinhoz nyúl, az kábé tisztában van vele, hogy ennyi volt. Szerintem kevés embernek adják be erőszakkal, hogy függővé váljon.Innentől kezdve az emberi gyengeségen múlik, szóval nem, nem érzek empátiát.
Az mondjuk durva, hogy ez a krokodil mit művel, a csajnak a karján alig volt bőr, a singcsontja teljesen látszott.
Neked tudok igazat adni,senkit nem kényszerítenek arra,hogy beadja magának!barca99 írta:Aki heroinhoz nyúl, az kábé tisztában van vele, hogy ennyi volt. Szerintem kevés embernek adják be erőszakkal, hogy függővé váljon.Innentől kezdve az emberi gyengeségen múlik, szóval nem, nem érzek empátiát.
Az mondjuk durva, hogy ez a krokodil mit művel, a csajnak a karján alig volt bőr, a singcsontja teljesen látszott.
Nem!!Sanama írta:Mert gondolom mindenki,direkt lett kábítószerfüggő,ugye?!Lionel85 írta:Csak a szokásos mondatom, ami ilyenkor elhangzik: aki hülye, haljon meg...Game90 írta:Nagyon kemény![]()
Itt most mi a konkrét kérdés?Fecooo írta:van itt, aki tud latinul?
google translateigazság becsület bátorság
Verum decus in virtute
ha ezt a mondatot visszafordíttatodDe a dicsőség a hatalom
ez tényleg így van, vagy csak poén?(gyanús, h utóbbi
)
Mert gondolom mindenki,direkt lett kábítószerfüggő,ugye?!Lionel85 írta:Csak a szokásos mondatom, ami ilyenkor elhangzik: aki hülye, haljon meg...Game90 írta:Nagyon kemény![]()
Csak a szokásos mondatom, ami ilyenkor elhangzik: aki hülye, haljon meg...Game90 írta:Nagyon kemény![]()