Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megtevesztobence-barca írta:De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.![]()
Mond valamit a srác...én is azon gondolkodtam, nem lehet, h végül is egy férfit láttál és esetleg fogyasztottál a lentebb kibeszélt dolgokból?bence-barca írta:De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.![]()
De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.
Hát ez nekem is betennedaffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.
elhiszem, h feldobta a hangulatotdaffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
Mondjuk el tudnék képzelni egy ilyet:shutterisland írta:érdekes ez a zászlós kép, nincs több ? magyar zászló pl ?
ez a szeméttárolás problémáit megoldaná egy időre... (viccen kívül...)
Jo, lehet ez így kicsit erős volt, és sorry!geridoss írta:Attól, hogy nem értek veled egyet még nem... Mindegy.ALEXDP írta: BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
Én úgy gondolom, hogy aki a droghoz nyúl, mint végső megoldás, az igenis viselje a következményeket. Saját döntése, nem hiszem, hogy fegyverrel kényszerítenek bárkit is, hogy forduljon az e fajta szerekhez...
Van kivétel, persze, hogy van. Mindig van. Nem is róluk beszélek.
Számomra aki heroint, krokodilt vagy crack-et használ, mind ugyanolyan.
Ha ez arra utal, akkor igen, buta vagyok. Attól még nem változik a véleményem a kábítószerfüggőkről.
Attól, hogy nem értek veled egyet még nem... Mindegy.ALEXDP írta: BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.geridoss írta:Normális drogfogyasztó? Te miről beszélsz???ALEXDP írta: "normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
Teljesen mindegy, hogy roma, vagy orosz, gazdag vagy szegény aki használja. A drog az drog. Nincs olyan, hogy normális fogyasztó.
Ezt azért igazán nem tudhatod.Xanthor írta:Érdekes nekem sose jutott eszembe se, hogy drogozzak és ha le lennék csúszva akkor is így lenne. Mit segít az az ember helyzetén? Pénz és szétrombol.
(Ez persze a kemény drogokra vonatkozik.)
Normális drogfogyasztó? Te miről beszélsz???ALEXDP írta: "normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
Nem, nem a marihuánára célzok, hanem általában a drogokkal kapcsolatos megítélés és tájékoztatás hibás.Tim írta:Ismerek pár embert aki drogfüggő,és egyik sem úgy kezdte hogy "hej de szépen süt ma a nap! Mi lenne ha főznék egy adagot magamnak.."ALEXDP írta:
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!
Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
........
Ezek az újhullámos cuccok meg nem igazán drogok, hanem mérgező vegyszerek adalékai, és a tudatosan ilyet fogyasztók nagy része 1 társadalmi csoporthoz köthető...
Vagy "ma volt az esküvőm,mivel tehetném még emlékezetesebbé?"
A marihuána fogyasztása (amire te akarsz kilyukadni,ha jól sejtem),teljesen más téma,a maga kultúrájával együtt.
Abban speciel egyetértünk hogy,az új cuccok inkább vegyszerek,amiknek a hosszútávú hatásait még a tervezők sem ismerik. A társdalmi csoportot illetően viszont nem feltétlenül. A mai fiatalok nagy része már találkozott velük,a szokásos hétvégi túrák során.
Idejön, aztán tökönrúg?...Rinku írta:Ártalmas?! A drog ártalmas?!
Ismerek pár embert aki drogfüggő,és egyik sem úgy kezdte hogy "hej de szépen süt ma a nap! Mi lenne ha főznék egy adagot magamnak.."ALEXDP írta:
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!
Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
........
Ezek az újhullámos cuccok meg nem igazán drogok, hanem mérgező vegyszerek adalékai, és a tudatosan ilyet fogyasztók nagy része 1 társadalmi csoporthoz köthető...
Mert alapvetően a függőségek erről szólnak, egy mentálisan teljesen egészséges ember nem szokik rá semmire. (Itt most nem úgy kell érteni, hogy dilisek lesznek függők, "nem egészséges" alatt itt értek depressziót, bármi gondot).ALEXDP írta: Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!Tim írta:Csak azért nem tűnnek veszélyesnek,mert a függőség csak lassabban,vagy a fű esetében nem is alakul ki(bár erről eltérőek a vélemények). A heroin tényleg durva,de a crack simán kenterbe veri.Gyakorlatilag egyetlen alkalom elég a függőséghez,és nagyon gyors leépülést okoz. A mi a jó a drogokban kérdéshez,csak annyit jegyeznék meg,hogy ezer oka lehet hogy valaki drogos lesz..Környezet,családi háttér,magánéleti problémák,traumák,vagy csak egy gyenge pillanat amikor egy "barát" unszolására igent mond.noname írta: A heroin ráadásul a legveszélyesebb drog, a világon gyakorlatilga mindenki tisztában van ezzel. A heroinnal szemben más gyakori drogok(speed,kokain,fű) egyáltalán nem tűnnek veszélyesnek.
Ráadásul csak az első pár alkalom az ami igazán élvezetet okoz,utána már csak a vágy van meg a következő adagért,amiért nagyjából bármire képes az illető. Ha megnézitek hogy ennek a cuccnak milyen összetevői vannak
(kodein tartalmú tabletták,jód,benzin,sósav,vörös foszfor,vegytisztító folyadék) nem csoda hogy így néznek ki a használói..