Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
chonggy
Capitá del Barça

2011.08.09. 12:47:33

Tocy írta:És az milyen hozzáállás, hogy ha nem nyerünk semmit, akkor elmegy? Hát menjen a ***-ba.
Miért,az Arsenal játékosai (nem csak Cesc-re gondolok) nem azt csinálják már évek óta? Egy focista azért focista,hogy cimeket nyerjen. :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.09. 12:41:55

És az milyen hozzáállás, hogy ha nem nyerünk semmit, akkor elmegy? Hát menjen a ***-ba.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 12:36:38

ab1daL írta:
L.Messi 10 írta:Több helyen is olvastam, hogy 20millió eurós fizetést kapna.... Azért az komoly, ha igaz, ha nem.
Plusz kapna egy Bugattit gondolom. Eto'o számára kecsegtető az ajánlat, de remélem nem igazol oda.
Az igaz, h Etoonak az anyagiak is fontosak, ezt már láthattuk tőle. Viszont e mellett szeret a címek közelébe lenni is. Pl. nem tudom emlékeztek-e, mikor a 07/08-s szezon sikertelensége után távozással fenyegetett, ha megint nem nyerünk semmit. Szóval nem hiszem, h elmenne az isten háta mögé. Benne azért ennél jóval több ambíció van. Vannak rossz tulajdonságai is, de egy olyan ember, aki mindig tiszta szívvel küzd a sikerért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.09. 11:41:28

Bajnokságot néztem :lol: De a tényen nem változtat, valóban remek szezonja volt tavaly (mondhatni kicsit negatívan állítottam be szegény, illetve benéztem :lol: )!De Mourinho alatt is sorsdöntő gólokat vágott, s remekül épült be a csapatba, s az nekem nagyon tetszett!
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.09. 11:35:12

nem tudom milyen forrást néztél, de első interes szezonjában 16 gólt és 7 gp-t jegyzett, addig tavaly 37 gól+15 gp volt a mérlege :lol: ;)

igen, ez 2 éve még Messinek is csodálatos teljesítménynek számított ( :lol: :lol: :lol: = Messinemember természetesen :P )

emlékeztető: Messi az első aranybogyóját 38+18-as szezonjára kapta... 2 év alatt mennyit változott a helyzet, most már Samu statja Leo mellett nem számít nagy dolognak :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.08.09. 11:44:35-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.09. 11:32:43

Fecooo írta:
Bob_Marley írta:Samuel nagyot játszott, játszik az Interben, Mourinho tökéletesen beállította a sorba, azóta viszont ő sem találja annyira a helyét!
Balázs, nem egészen így van, ugyanis, míg zsozé kvázi védőt csinált belőle, addig tavaly már ismét ipari mennyiségben termelte a gólokat, azaz éppen tavaly lett újra a régi ;)

az csak a saját véleményem, h sztem még most is lazán beférne a csapatunkba, Villa teljesítményét könnyedén lehozná... korban is csak fél év van köztük, tehát nem lehet azt se mondani, h Samu már öreg ;)
Mindkét bekezdést elfogadom!
Nem a góllövést értettem, maga játékban volt kevesebb!
Nem védőt csinált belőle, hanem védekezéssel is foglalkozó szélsőt!Ilyenekért szeretem többek között Mourinhot, mert mindenkinek talál valami extrát amit el se tudnál róla képzelni!
Megnéztem 19 gólt vágott tavaly, az valóban elég derék :lol:

Viszont pár év és lehetne egy Henke nálunk Samuel, bár nem tudom mennyire ízlene neki a kispad melege
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.09. 11:26:01

Bob_Marley írta:Samuel nagyot játszott, játszik az Interben, Mourinho tökéletesen beállította a sorba, azóta viszont ő sem találja annyira a helyét!
Balázs, nem egészen így van, ugyanis, míg zsozé kvázi védőt csinált belőle, addig tavaly már ismét ipari mennyiségben termelte a gólokat, azaz éppen tavaly lett újra a régi ;)

az csak a saját véleményem, h sztem még most is lazán beférne a csapatunkba, Villa teljesítményét könnyedén lehozná... korban is csak fél év van köztük, tehát nem lehet azt se mondani, h Samu már öreg ;) (de ez csak egy álom...)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.09. 11:25:08

L.Messi 10 írta:Több helyen is olvastam, hogy 20millió eurós fizetést kapna.... Azért az komoly, ha igaz, ha nem.
Plusz kapna egy Bugattit gondolom. Eto'o számára kecsegtető az ajánlat, de remélem nem igazol oda.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.08.09. 11:22:28

Több helyen is olvastam, hogy 20millió eurós fizetést kapna.... Azért az komoly, ha igaz, ha nem.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.09. 11:14:51

albicelesteX írta:Olvastam az NSO-n La gazettára hivatkozva,hogy az Anzsi ajánlatot tett Eto'o-ért.Ha elmegy oda akkor nagyot csalódok benne.
Samuel nagyot játszott, játszik az Interben, Mourinho tökéletesen beállította a sorba, azóta viszont ő sem találja annyira a helyét!Ha érkezik Tevez, jön még egy konkurens, nem hiszem, hogy elmenne az oroszokhoz, de ha menne én örülnék neki, hogy az Anzsiba megy, mert erősítés lenne mindenféleképpen!
És most 8 pont a hátránya az Anzsinak a CSZKA-val szemben!Azért össze se lehet hasonlítani az Intert egy Anzsival!Biztos ha nagyon menni akar Etoo talál csapatot akár Olaszországban vagy másutt Nyugat-Európában
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.08.09. 10:49:19

Olvastam az NSO-n La gazettára hivatkozva,hogy az Anzsi ajánlatot tett Eto'o-ért.Ha elmegy oda akkor nagyot csalódok benne.
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.07. 11:07:04

sjay írta:Yuri Zhirkov :arrow: FC Anzhi Mahacskala

13 millióért érkezett. Kezd izmosodni az orosz csapat, úgy látom náluk is beindul a City effektus.
A Chelsea-nél gondolom többre számítottak, amikor kiadtak érte 21 millát. A 2008-as EB-n nagyon tetszett a játéka, ahogy Arshaviné is, aztán voltak jó időszakaik de igazából egyikük sem azt nyújtja amit vártam, vártunk.
Az orosz bajnokságban a legjobban kereső játékos lesz amúgy!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sjay
Entrenador del Barça

2011.08.07. 10:34:07

Yuri Zhirkov :arrow: FC Anzhi Mahacskala

13 millióért érkezett. Kezd izmosodni az orosz csapat, úgy látom náluk is beindul a City effektus.
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.03. 19:36:31

fanbarca írta:Szerintem ez az arab milliárdos nem épp a megfelelő klubot választotta. (PSG). A pénz az egy dolog, de a játékosok nagy része még így sem választaná a Francia Bajnokságot. Előtte áll az Olasz-, Német- s főleg az Angol- és a Spanyol B. Persze, azt mondják néha, hogy erősebb az Olasznál, de akkor sem. Sőt, a PSG nem is nevezhető topcsapatnak. Néha-néha kifog egy jó szezont, de nincs tartós jó teljesítménye, és a játékosállománya se túlságosan erős. Szóval nem hiszem, hogy sztárigazolásokat várhatunk. Habár Dzsudzsák is elment Mahacskalába. :roll: :roll:

OFF: Nem tudjátok mi adja a Vasas-Roma meccset?
Szerintem a francia liga és a PSG tökéletes választás. A párizsi klub ugyan viszonylag "fiatal", de tradíciókkal rendelkezik és a szűk élvonalba tartozik. Az elmúlt években is inkább a vezetőség blamája, h gyengébben szerepeltek. De most ha tényleg ennyi pénz lesz, akkor a vezetőség sem lehet annyira szerencsétlen, h ne nyerjenek valamit.
Az arabok belepumpálnak 100-150 milliót és kész is van a bajnok csapat. Egy angol, spanyol, olasz bajnokságban ennél jóval több pénz kellene.
Ha a PSG ilyen szinten nyomják a pénzt, akkor már idén meglesz a BL szereplést érő hely, jövőre pedig már könnyen meglehet e Ligue 1 serleg is.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.03. 19:26:19

fanbarca írta:Szerintem ez az arab milliárdos nem épp a megfelelő klubot választotta. (PSG). A pénz az egy dolog, de a játékosok nagy része még így sem választaná a Francia Bajnokságot. Előtte áll az Olasz-, Német- s főleg az Angol- és a Spanyol B. Persze, azt mondják néha, hogy erősebb az Olasznál, de akkor sem. Sőt, a PSG nem is nevezhető topcsapatnak. Néha-néha kifog egy jó szezont, de nincs tartós jó teljesítménye, és a játékosállománya se túlságosan erős. Szóval nem hiszem, hogy sztárigazolásokat várhatunk. Habár Dzsudzsák is elment Mahacskalába. :roll: :roll:
Viszont francia bajnoki címet könnyebb szerezni, mint spanyolt/olaszt/németet/angolt. Sőt, spanyolt kb. lehetetlen a két nagy ellen, lehet bármekkora pénzt tenni egy klubba. Angliában ugye a Citynek az is évekbe és rengeteg pézbe került, h a BL selejtezős helyet megszerezzék. Olaszországba és Németországba talán lehetne keresni való, de kérdés, h az ottani klubok és a szurkolóik mennyire látják szívesen az megalomániás olajsejkeket.
Szóval jó döntés lehet a PSG.
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.08.03. 09:11:19

Szerintem ez az arab milliárdos nem épp a megfelelő klubot választotta. (PSG). A pénz az egy dolog, de a játékosok nagy része még így sem választaná a Francia Bajnokságot. Előtte áll az Olasz-, Német- s főleg az Angol- és a Spanyol B. Persze, azt mondják néha, hogy erősebb az Olasznál, de akkor sem. Sőt, a PSG nem is nevezhető topcsapatnak. Néha-néha kifog egy jó szezont, de nincs tartós jó teljesítménye, és a játékosállománya se túlságosan erős. Szóval nem hiszem, hogy sztárigazolásokat várhatunk. Habár Dzsudzsák is elment Mahacskalába. :roll: :roll:

OFF: Nem tudjátok mi adja a Vasas-Roma meccset?
més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.03. 08:40:56

sjd írta:
Viszont a béreket is szabályozni fogják, tehát ezek után mondjuk egy Touré 2x is meggondolja majd, hogy elmegy-e egy BL-ért küzdő csapatba egy BL-győztes csapat helyett ugyanannyi pénzért
+ játéklehetőségért, nem? ](*,)
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 19:19:17

MichaaBee írta: Tessek? :D Itt nem akartak megadni neki a fizuemelest, ezert elment a PL-be, ahol perpill o a legjobban fizetett jatekos. :wink:
Éppen erről beszélek, ha a béreket szabályozzák, ez nem történhet meg
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.08.02. 19:00:41

visca el barca írta: alex rodriguez (ny yankees) - 22,4 M (heti 430e)
Mondjuk o mar 2-3 eve messze nem a legjobb es tobbet serult mint egeszseges... :)
Viszont a béreket is szabályozni fogják, tehát ezek után mondjuk egy Touré 2x is meggondolja majd, hogy elmegy-e egy BL-ért küzdő csapatba egy BL-győztes csapat helyett ugyanannyi pénzért
Tessek? :D Itt nem akartak megadni neki a fizuemelest, ezert elment a PL-be, ahol perpill o a legjobban fizetett jatekos. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.02. 18:36:09

Capon írta:Jó dolognak tartom ezt az szabályt, de már előre látom a kiskapukat.
Ezek az arabok akik aranytat meg olajat sz.rnak majd alapítanak egy kamu céget, vagy nem is kell mert biztos van tucatjával ilyen cégük és majd azokkal szponzorálja a saját focicsapatát 100 millákkal és akkor megint ugyan ott vagyunk ahol elkezdtük.
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.02. 17:56:53

Jó dolognak tartom ezt az szabályt, de már előre látom a kiskapukat.
Ezek az arabok akik aranytat meg olajat sz.rnak majd alapítanak egy kamu céget, vagy nem is kell mert biztos van tucatjával ilyen cégük és majd azokkal szponzorálja a saját focicsapatát 100 millákkal és akkor megint ugyan ott vagyunk ahol elkezdtük.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.02. 15:33:17

visca el barca írta:be kell vezetni olyat mint az usában, hogy nincsennek átigazolási díjak, vagy csak minimális. vagy kitölti egy jatekos a szerzodeset, és utana ingyen mehet ahova akar (bár ekkor is apénzes klubok vinnék el), vagy egy-az egybe mennek a jatekos cserék.

biztos hőzöngene egy pár klub, de egy-két év és helyre rázódna minden.
Ha jól tudom 2013-tól jön az FFP (Financial Fair Play):

-A kluboknak nullszaldósnak kell lenniük, különben kizárhatják őket az európai kupasorozatokból a 2013-2014-es szezontól.

-A gazdag jótevők, mint a Manchester City tulajdonosa, Manszúr sejk, többé nem önthetik korlátlanul a pénzüket a klubba, szabályozzák az átigazolásokat és a béreket. A "türelmi időszak" 2018-ig még lehetővé teszi a veszteséges működtetést, de vége az évi több százmilliós hiányoknak.

-A stadionokra, az utánpótlásra és a közösségi projektekre költött pénz nem számít veszteségnek az FFP-ben. Az UEFA az átigazolási díjakat és a béreket akarja csökkenteni.

-A klubok nem fogadhatnak el pénzt más egyesületektől, játékosoktól és az adóhatóságoktól.

-A Premier League nem tervezi, hogy azonnal megfeleljen az új szabályoknak, de a klubok többsége fontosnak tartja, hogy az angol csapatokat ne tiltsák ki Európából.

Ez az utolsó pont érdekes. :D A legnagyobb adósok (Mu, Chelsea, City, stb.) nem tervezik, de indulnának a nemzetközi kupákban. Talán pont miattuk lesz ez létrehozva, de őket nem érdekli. Kb. a kakinak adni egy pofont :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.02. 15:21:29

gerzsakov írta:Hát röpködnek a hírek rendesen Snejder ára 30 milla+Berbatov. Közben Berbatovért érdeklődik a Malaga! Modricot 35 millió fontért viheti a Chelsea! A helyére a Tottenhambe érkezhet Moutinho!
Hűha, azért nem olcsó egyik játékos sem. :roll: Sneijder jó játékos, de 30 millió, meg még Berbatov, akit a MU több mint 30 millió fontért vett, az úgy nagyon durva. 50-60 millió euró között jön ki így az ára. Modric meg sztem egy jó közepes játékos.
gerzsakov
Barça B

2011.08.02. 14:11:54

Hát röpködnek a hírek rendesen Snejder ára 30 milla+Berbatov. Közben Berbatovért érdeklődik a Malaga! Modricot 35 millió fontért viheti a Chelsea! A helyére a Tottenhambe érkezhet Moutinho!
Kép
Egy Club mindörökre! FC BARCELONA!
"Sok évet vártam erre a pillanatra. Ez egy különleges nap. 8 év után tértem haza. Ez a legkeményebb kihívás az életemben, de tudom, hogy segítetek átjutni rajta. Remélem, hogy sok emléket adok nektek a Camp Nouban." -CESC FABREGAS
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.08.02. 14:09:17

Barca_10 írta:
MQuC írta:Sporthiradó írja, hogy Snejder a MU-é lehet a héten.

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-s ... esz_-53098

nem tiltott oldal? :roll:
Az, viszont nso is már lehozta, ami tudtommaal nem tiltott oldal, úgyhogy most ezt megúszta... :D
Válasz küldése