Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért,az Arsenal játékosai (nem csak Cesc-re gondolok) nem azt csinálják már évek óta? Egy focista azért focista,hogy cimeket nyerjen.Tocy írta:És az milyen hozzáállás, hogy ha nem nyerünk semmit, akkor elmegy? Hát menjen a ***-ba.
Az igaz, h Etoonak az anyagiak is fontosak, ezt már láthattuk tőle. Viszont e mellett szeret a címek közelébe lenni is. Pl. nem tudom emlékeztek-e, mikor a 07/08-s szezon sikertelensége után távozással fenyegetett, ha megint nem nyerünk semmit. Szóval nem hiszem, h elmenne az isten háta mögé. Benne azért ennél jóval több ambíció van. Vannak rossz tulajdonságai is, de egy olyan ember, aki mindig tiszta szívvel küzd a sikerért.ab1daL írta:Plusz kapna egy Bugattit gondolom. Eto'o számára kecsegtető az ajánlat, de remélem nem igazol oda.L.Messi 10 írta:Több helyen is olvastam, hogy 20millió eurós fizetést kapna.... Azért az komoly, ha igaz, ha nem.
Mindkét bekezdést elfogadom!Fecooo írta:Balázs, nem egészen így van, ugyanis, míg zsozé kvázi védőt csinált belőle, addig tavaly már ismét ipari mennyiségben termelte a gólokat, azaz éppen tavaly lett újra a régiBob_Marley írta:Samuel nagyot játszott, játszik az Interben, Mourinho tökéletesen beállította a sorba, azóta viszont ő sem találja annyira a helyét!
az csak a saját véleményem, h sztem még most is lazán beférne a csapatunkba, Villa teljesítményét könnyedén lehozná... korban is csak fél év van köztük, tehát nem lehet azt se mondani, h Samu már öreg
Balázs, nem egészen így van, ugyanis, míg zsozé kvázi védőt csinált belőle, addig tavaly már ismét ipari mennyiségben termelte a gólokat, azaz éppen tavaly lett újra a régiBob_Marley írta:Samuel nagyot játszott, játszik az Interben, Mourinho tökéletesen beállította a sorba, azóta viszont ő sem találja annyira a helyét!
Plusz kapna egy Bugattit gondolom. Eto'o számára kecsegtető az ajánlat, de remélem nem igazol oda.L.Messi 10 írta:Több helyen is olvastam, hogy 20millió eurós fizetést kapna.... Azért az komoly, ha igaz, ha nem.
Samuel nagyot játszott, játszik az Interben, Mourinho tökéletesen beállította a sorba, azóta viszont ő sem találja annyira a helyét!Ha érkezik Tevez, jön még egy konkurens, nem hiszem, hogy elmenne az oroszokhoz, de ha menne én örülnék neki, hogy az Anzsiba megy, mert erősítés lenne mindenféleképpen!albicelesteX írta:Olvastam az NSO-n La gazettára hivatkozva,hogy az Anzsi ajánlatot tett Eto'o-ért.Ha elmegy oda akkor nagyot csalódok benne.
A Chelsea-nél gondolom többre számítottak, amikor kiadtak érte 21 millát. A 2008-as EB-n nagyon tetszett a játéka, ahogy Arshaviné is, aztán voltak jó időszakaik de igazából egyikük sem azt nyújtja amit vártam, vártunk.sjay írta:Yuri ZhirkovFC Anzhi Mahacskala
13 millióért érkezett. Kezd izmosodni az orosz csapat, úgy látom náluk is beindul a City effektus.
Szerintem a francia liga és a PSG tökéletes választás. A párizsi klub ugyan viszonylag "fiatal", de tradíciókkal rendelkezik és a szűk élvonalba tartozik. Az elmúlt években is inkább a vezetőség blamája, h gyengébben szerepeltek. De most ha tényleg ennyi pénz lesz, akkor a vezetőség sem lehet annyira szerencsétlen, h ne nyerjenek valamit.fanbarca írta:Szerintem ez az arab milliárdos nem épp a megfelelő klubot választotta. (PSG). A pénz az egy dolog, de a játékosok nagy része még így sem választaná a Francia Bajnokságot. Előtte áll az Olasz-, Német- s főleg az Angol- és a Spanyol B. Persze, azt mondják néha, hogy erősebb az Olasznál, de akkor sem. Sőt, a PSG nem is nevezhető topcsapatnak. Néha-néha kifog egy jó szezont, de nincs tartós jó teljesítménye, és a játékosállománya se túlságosan erős. Szóval nem hiszem, hogy sztárigazolásokat várhatunk. Habár Dzsudzsák is elment Mahacskalába.![]()
![]()
OFF: Nem tudjátok mi adja a Vasas-Roma meccset?
Viszont francia bajnoki címet könnyebb szerezni, mint spanyolt/olaszt/németet/angolt. Sőt, spanyolt kb. lehetetlen a két nagy ellen, lehet bármekkora pénzt tenni egy klubba. Angliában ugye a Citynek az is évekbe és rengeteg pézbe került, h a BL selejtezős helyet megszerezzék. Olaszországba és Németországba talán lehetne keresni való, de kérdés, h az ottani klubok és a szurkolóik mennyire látják szívesen az megalomániás olajsejkeket.fanbarca írta:Szerintem ez az arab milliárdos nem épp a megfelelő klubot választotta. (PSG). A pénz az egy dolog, de a játékosok nagy része még így sem választaná a Francia Bajnokságot. Előtte áll az Olasz-, Német- s főleg az Angol- és a Spanyol B. Persze, azt mondják néha, hogy erősebb az Olasznál, de akkor sem. Sőt, a PSG nem is nevezhető topcsapatnak. Néha-néha kifog egy jó szezont, de nincs tartós jó teljesítménye, és a játékosállománya se túlságosan erős. Szóval nem hiszem, hogy sztárigazolásokat várhatunk. Habár Dzsudzsák is elment Mahacskalába.![]()
![]()
+ játéklehetőségért, nem?sjd írta:
Viszont a béreket is szabályozni fogják, tehát ezek után mondjuk egy Touré 2x is meggondolja majd, hogy elmegy-e egy BL-ért küzdő csapatba egy BL-győztes csapat helyett ugyanannyi pénzért
Éppen erről beszélek, ha a béreket szabályozzák, ez nem történhet megMichaaBee írta: Tessek?Itt nem akartak megadni neki a fizuemelest, ezert elment a PL-be, ahol perpill o a legjobban fizetett jatekos.
Mondjuk o mar 2-3 eve messze nem a legjobb es tobbet serult mint egeszseges...visca el barca írta: alex rodriguez (ny yankees) - 22,4 M (heti 430e)
Tessek?Viszont a béreket is szabályozni fogják, tehát ezek után mondjuk egy Touré 2x is meggondolja majd, hogy elmegy-e egy BL-ért küzdő csapatba egy BL-győztes csapat helyett ugyanannyi pénzért
Viszont a béreket is szabályozni fogják, tehát ezek után mondjuk egy Touré 2x is meggondolja majd, hogy elmegy-e egy BL-ért küzdő csapatba egy BL-győztes csapat helyett ugyanannyi pénzértCapon írta:Jó dolognak tartom ezt az szabályt, de már előre látom a kiskapukat.
Ezek az arabok akik aranytat meg olajat sz.rnak majd alapítanak egy kamu céget, vagy nem is kell mert biztos van tucatjával ilyen cégük és majd azokkal szponzorálja a saját focicsapatát 100 millákkal és akkor megint ugyan ott vagyunk ahol elkezdtük.
Ha jól tudom 2013-tól jön az FFP (Financial Fair Play):visca el barca írta:be kell vezetni olyat mint az usában, hogy nincsennek átigazolási díjak, vagy csak minimális. vagy kitölti egy jatekos a szerzodeset, és utana ingyen mehet ahova akar (bár ekkor is apénzes klubok vinnék el), vagy egy-az egybe mennek a jatekos cserék.
biztos hőzöngene egy pár klub, de egy-két év és helyre rázódna minden.
Hűha, azért nem olcsó egyik játékos sem.gerzsakov írta:Hát röpködnek a hírek rendesen Snejder ára 30 milla+Berbatov. Közben Berbatovért érdeklődik a Malaga! Modricot 35 millió fontért viheti a Chelsea! A helyére a Tottenhambe érkezhet Moutinho!
Az, viszont nso is már lehozta, ami tudtommaal nem tiltott oldal, úgyhogy most ezt megúszta...Barca_10 írta:MQuC írta:Sporthiradó írja, hogy Snejder a MU-é lehet a héten.
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-s ... esz_-53098
nem tiltott oldal?