Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én erre azt mondom, hogy Chicharito fele akkora játékos sincs, hogy egy new chicharitonak húdenagyon örüljek...samy85 írta:Így van Bob, és mindkét tábornak elég jó érvei vannak. Én a "Cesc-et a csapatba" tábort erősítem....
off:http://www.goal.com/en-us/news/114/mexi ... celona-are
Ha jol értelmeztem az utolsó sorok alapján nálunk fog játszani![]()
elég jó volna
Lehet keveset is mondtál...daffy írta:ezt már olvashattuk 888 alkalommal csak ezen a nyáronbarcaaa91 írta:A deal between Arsenal and Barcelona on the transfer of Cesc Fabregas is close after new talks in the past days. Only details left. [sport]
ezt már olvashattuk 888 alkalommal csak ezen a nyáronbarcaaa91 írta:A deal between Arsenal and Barcelona on the transfer of Cesc Fabregas is close after new talks in the past days. Only details left. [sport]
Az nézőpont kérdése. Én örülnék inkábbalbicelesteX írta:Akkor van baj,ha pályára lép.Skeraj írta:Hello!
Lenne egy kérdésem most olvasom hogy Fabregas rajta van az Arsenal BL-re jelölt keretében! Akkor ettől még ha leigazoljuk, még játszhatna itt a Bl-be vagy már nem?
Azt a szabályt nem törölték már el? Mintha tavaly lett volna valami ilyesmiről szó.albicelesteX írta:Akkor van baj,ha pályára lép.Skeraj írta:Hello!
Lenne egy kérdésem most olvasom hogy Fabregas rajta van az Arsenal BL-re jelölt keretében! Akkor ettől még ha leigazoljuk, még játszhatna itt a Bl-be vagy már nem?
Akkor van baj,ha pályára lép.Skeraj írta:Hello!
Wenger múltkor elismerte,hogy Fabre nem sérült,csak külön edz,mert még nem tudják hogy milesz vele.LG írta:Én ezt nem tartom túl hihetőnek, mármint azt, h egyáltalán létezik ez a záradék.mekkora írta:Tocy írta:Daily Mail szerint Fabre 4,5 millióról mondana le, hogy idejöhessen. Tudom, Daily Mail, de most úgyis csend van róla
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/08/ ... a_barcaba/
De amúgy Fabregas tényleg sérült? Mert ha nem, akkor jó lenne azért, ha csinálna vmi alapozást, nem?
Én ezt nem tartom túl hihetőnek, mármint azt, h egyáltalán létezik ez a záradék.mekkora írta:Tocy írta:Daily Mail szerint Fabre 4,5 millióról mondana le, hogy idejöhessen. Tudom, Daily Mail, de most úgyis csend van róla
http://sportgeza.hu/futball/2011/08/08/ ... a_barcaba/
Tocy írta:Daily Mail szerint Fabre 4,5 millióról mondana le, hogy idejöhessen. Tudom, Daily Mail, de most úgyis csend van róla
Jövőre viszont kell egy stabil középhátvéd. A kapitány már nem lesz igazán az álomtizenegy tagja, bár ne így legyen. Abidal sem fiatalodik, viszonylag jól teljesít ott középen, de maradjon inkább szélen. Sok függ Fontás-tól is, ha nem tudja elkapni a ritmust, vagy nem nagyon bízik benne Pep jövőre nagy sz...ban lehetünk. Egy Thiago Silvát elnézegetnék ott.Tocy írta:Szerintem sem érkezik már senki, hátul Alves/Adriano, Piqué/Puyol/Fontás/Abidal, Abidal/Maxwell/Adriano és még tud hátul játszani akár Masch is, meg még ott lehet Montoya.fanbarca írta:Milito távozott a csapatból. Szerintem így szükségünk lenne még egy védőre, aki bírja a padot, viszonylag tapasztalt. De Guardiola azt mondta, hogy csak egy valakire van szükség, mindenki tudja ki az. Tehát Cescen kívül senki más nem fog már érkezni? Ez biztos vajon?