Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy olyan topic, hogy egyéb sportok. Gondolom ott lehet beszélni róla.AndrésGerardHernandez írta:Ez itt off lesz, de érdekel, nem vagyok olyan régóta tag itt. Motorversenyes topik nincs és nem is volt? Ha még nem, lehetne nyitni, ha esetleg másokat is érdekelne? Vagy nem tudom hogy szokás ilyesmit kezdeményezni, egyáltalán érdekelne e valakit? Ilyenkor valami közvélemény kutatás van, vagy hogy? Köszi és bocs, ha idegesítő lennék.
áá de jó kis cikk ez, jó volt nosztalgiázni picit a videókkal..ozsimiki írta:Fincsi kis összeállítás:
http://f1gp.hu/hirek/2011-08-25/Schumac ... en---video
nem semmi jubileum lesz a Májsztrónak!
Valószínűleg Vettel,Rosberg,és Kubica is hasonló kaliber mint Alo,és Hamilton. Előbbi gyorsaságához nincs sok kétség, míg Rosberg és Kubica is rendre gyengébb autóval tűn ki elég sokszor. Csak Rosberg és Kubica pechjére még egyik sem kapott VB esélyes cuccot, ellenben Hamiltonnal aki egyből, és ellenben Alonsoval, akit viszonylag hamar elvitt tehetsége okán a Renault,és egy nyerő csapat alakult ki. De kétségem sincs,hogy Rosberg,és Kubica is képes lenne felvenni Hamilton,Vettel,és Alonso tempóját,szintjét, ha huzamosan kapnának egy nyerő kocsit.Scooby Bent Bwoy írta:Valószínűleg nincs még egy pilóta, aki gyorsabb tudna lenni Alonsónál, mint az a "más, máshol". A kitenyésztett nem túl szofisztikált kifejezés, ez egy tudatosan felépített karrier, amihez extra tehetség párosult, de a többi pilótára is igaz, mindenki valahol tanult versenyezni, valakinek a támogatásával.Fernando írta:Akárki akármit mondd én lennék egy kicsit Bruno Senna.
Belefutottam egy cikkbe: Kiss Ramónával melegedett össze Bruno Senna.![]()
Perez-t én is megnézném a Ferrariban. Nem hinném, hogy Deja Vu érzése lenne Alonsonak. Valószínűleg nem egy kitenyésztett csapatkedvencét játszana Perez, mint anno más, máshol.
Valószínűleg nincs még egy pilóta, aki gyorsabb tudna lenni Alonsónál, mint az a "más, máshol". A kitenyésztett nem túl szofisztikált kifejezés, ez egy tudatosan felépített karrier, amihez extra tehetség párosult, de a többi pilótára is igaz, mindenki valahol tanult versenyezni, valakinek a támogatásával.Fernando írta:Akárki akármit mondd én lennék egy kicsit Bruno Senna.
Belefutottam egy cikkbe: Kiss Ramónával melegedett össze Bruno Senna.![]()
Perez-t én is megnézném a Ferrariban. Nem hinném, hogy Deja Vu érzése lenne Alonsonak. Valószínűleg nem egy kitenyésztett csapatkedvencét játszana Perez, mint anno más, máshol.
Szerintem majd ha látják,h az aktuális fiatal tehetség veszélyes lehetne Alora, kiküldik 3 keréken,vagy nemtomLG írta: Csak lehet Fernandonak lenne egy kis dejavu érzése ebben az esetben.
de azt is hozzátette, hogy a következő másfél évben még Alonso és Massa fogja irányítani a Ferrarikat.Bob_Marley írta:Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke egy médiaeseményén elárulta: Fernando Alonso következő csapattársa egy „feltörekvő, ifjú tehetség” lesz. Ez azt jelenti, hogy Felipe Massa széke igencsak inog. A bennfentesek a brazil utódjaként Jules Bianchira vagy Sergio Pérezre tippelnek.A korábban felröppenő pletykákat, amelyek szerint a csapat meg akarja szerezni Lewis Hamiltont, Domenicali megcáfolta, mondván, a csapat stratégiája az, hogy legyen egy tapasztalt, világszínvonalú pilótája és egy fiatal tehetsége.