Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tökéletes, szép munka!Stalkyard írta:
V2
Nekem bejön! Egyszerű de nagyszerűdavidvilla77 írta:Na látom nem volt elhamarkodott döntés megcsinálni a mostani aláírásképemet : )
Szóval megint megkérdezem, mik a vélemények? : ) igaz, csak egy kis egyszerű sig. de az a lényeg hogy ki van rajta : )))
Még mindig nincs kedved regisztrálni a hungfx-re?:Ddavidvilla77 írta:Na látom nem volt elhamarkodott döntés megcsinálni a mostani aláírásképemet : )
Szóval megint megkérdezem, mik a vélemények? : ) igaz, csak egy kis egyszerű sig. de az a lényeg hogy ki van rajta : )))
Köszi, igyekszem ahogy tudok!S.Agüero írta:nagyon jó sigeid vannak!NEOX írta:Ismét egy sig a nagy kedvencemről:
ahhoz képest, h kezdő vagy jól nyomod!
egy kis tanulással mesterré válhatsz!![]()
V2El fanático írta: Bejövős, de kicsit világosíthatnál Leo bronzos árnyalatán és akkor tuti lesz.
Tocy írta:Némileg cserélném az aláírásképemet, most már Pep öltönyben kéne rá, amint a pálya mellől figyeli az eseményeket, vagy egy íróasztalnál ül, vagy valami hasonlóAkik megcsinálná, annak ezer köszönet!
Bejövős, de kicsit világosíthatnál Leo bronzos árnyalatán és akkor tuti lesz.Stalkyard írta:Gondoltam megpróbálkozok egy Messis siggel. Figyelem, még eléggé kezdő vagyok.![]()
hoppá, ezt most vettem csak észre! köszönöm Májsztró!poldi. írta:
Azt a kutyarágtasárcipőjétneki ez nagyon odab.szósNEOX írta:Megcsináltam neked, remélem tetszik!bowlinggolyo írta: Elnézésed kell h kérjem a fáradozásért,de ahogy most keresgéltem nagyobb kép után találtam egy sokkal jobb képet ha megkérhetnék valakit megcsinálná nekem![]()
Természetesen! Én örülök neki ha valaki használja!adam_1519 írta:ezt én vinném is ha szabad ?
Megcsináltam neked, remélem tetszik!bowlinggolyo írta: Elnézésed kell h kérjem a fáradozásért,de ahogy most keresgéltem nagyobb kép után találtam egy sokkal jobb képet ha megkérhetnék valakit megcsinálná nekem