gerzsakov írta:
Hát szerintem Cescnek van joga csókolgatnia a címert! 1. születés óta culé! 2. itt nevelkedett! 3. kifizetett 5 millát hogy itt játszhasson(ennél nagyobb bizonyíték nekem nem kell! Csokolgassa csak!
Pfff... Még a végén a klubhűség mintapéldánya lesz.

Azért kiváncsi lennék, h ha Barca és az Arsenal erőviszonyai fordítottak lettek volna, akkor is mindenképp visszafelé tepert volna.

Sztem a jelenlegi Barca nagyon-nagyon sok játékosnak az álmai klubja, akár született culé, akár nem. Azt is láthattuk, h mások is képesek voltak hasonló pénzáldozatra is, akik nem voltak született culék. Ráadásul ahogy te írtad, h kifizetett 5 millát, az úgy nagyon nagy ferdítés.
Na mind1, üdv a csapatban. Annyi mindent mondtak/mondtatok rá: HAZATÉRT, MI KUTYÁNK KÖLYKE, BARCA DNS, IGAZI CULÉ, A VILÁG 3. LEGJOBB KÖZÉPPÁLYÁSA Xavi és Ini után... Ha ezeket, és a nagy cirkuszt figyelembe veszem, akkor az elvárásaim tőle: nagyon gyors beilleszkedés, és világklasszis játék. Tőle nem elég, egy sima jó szezon, nem lehet kifogás, h idő kell neki: hiszen hazajött, tehát itthon van a Barca DNS-el rendelkező kutyakölykünk...