Én lemaradtam tegnap a meccsről most pótoltam.
Meglepetta két szerkesztő jelenléte engem chriss Svejkre a derék katonára emlékeztet és legalább olyan szórakoztató.
Jelenlegi helyzetben hatalmas bravúr volt elhozni a trófeát. Nagyon-nagyon kezdetleges állapotban vagyunk még Alexis-Cesc pakk nagyon működőképesnek tűnik és ha nem pukkadunk ki mint tavaly tavasszal akkor hozhatjuk a bajnokságot különösebb probléma nélkül.
Madridnak top formában sem hozott valós eredményt ez a stílus elég keveset teszek arra hogy zsozé bevállalja ezt egy éles Barca ellen is, mert bőven benne lehet hogy föltöröljük velük a gyepet megint.
Az viszont komoly probléma hogy minden klasszikus vége arról szól hogy rettegünk attól hogy a Ramos,Arbeloa,Pepe,Marcelo tetűkvartettből melyiknek szál el az agya és okoz több hónapos pihit vkinek.
A gyroszárust én ilyen idegbetegnek még nem láttam nyilván nem volt véletlen Villa odaszólhatott vmi szépet.
Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
hatalmas.