Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen erre a válaszra számítottam!Barcaboy!!! írta:Jó de egyikőjük se kimondott befejező csatár...Bár valóban azért nem lenne meglőve a csapat ígyse mert olyan hosszú a pad...De azért örülnék ha tavasszal maxi lenne a csatárposzton...Bár ha Rijkaard ígyse fogja jáccatni akkor menjen inkább...Fernando írta:Ezquerro? Giuly? ezekkel is lehetne valamit kezdeni hisz biztos nem bénulnak le a pályán
Jó de egyikőjük se kimondott befejező csatár...Bár valóban azért nem lenne meglőve a csapat ígyse mert olyan hosszú a pad...De azért örülnék ha tavasszal maxi lenne a csatárposzton...Bár ha Rijkaard ígyse fogja jáccatni akkor menjen inkább...Fernando írta:Ezquerro? Giuly? ezekkel is lehetne valamit kezdeni hisz biztos nem bénulnak le a pályán
Ezquerro? Giuly? ezekkel is lehetne valamit kezdeni hisz biztos nem bénulnak le a pályánBarcaboy!!! írta:Jó de akkor larsson lesz az 1etlen csatár ha eto'o elmegy afrika kupára...Az pedig nemjó ha csak 1 csatár van...Fernando írta:Szerintem egy jobb-hátvéd azt csá meg Maxit adjuk kölcsön és kész!
Jó de akkor larsson lesz az 1etlen csatár ha eto'o elmegy afrika kupára...Az pedig nemjó ha csak 1 csatár van...Fernando írta:Szerintem egy jobb-hátvéd azt csá meg Maxit adjuk kölcsön és kész!
Ott volt a RSOC elleni bajnokinkon, ezért az újságok (MD, Sport) 1ből elkezdett kombinálni, hogy leigazoljuk..Szakacs írta:valaki segitsen mit ir az elmundo podolski rol es a sport is irja
Ezzel én is tisztába vagyok de legalább megpróbálhattaMorminho írta:Ha nem őlövi be akkor a csatár...barcakiraly írta:Emlékezzün vissza! Tavaly Belletti nem valami nagyot produkált a Cselzi ellen. Lőtt egy öngólt is!egy védő télleg kéne, de sztem nem fogja Laporta megerőltetni magát...
Ha nem őlövi be akkor a csatár...barcakiraly írta:Emlékezzün vissza! Tavaly Belletti nem valami nagyot produkált a Cselzi ellen. Lőtt egy öngólt is!