Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezzel tokéletesen 1etértek. A Bernabeuban akár mi ki is lehet kapni, a Nou Camban ugysem lex semmi esélyuk..de ha mégis pontot/pontokat tudnánk elhozni, az meg már oriási elony lenne minden szempontbol.Enrique írta:Én - persze titkon reménykedve egy apró győzelemben - is azt mondom, hogy ha pontot szerzünk, az már rendben lesz. Legalábbis így előre azt mondom, mert ha 5-20 lesz a kapuralövések aránya, és csak 1-1 lesz, akkor persze csalódott leszek.![]()
Nehéz meccs lesz, de legalább szombaton nyomják, így irány vmi söröző/pub!!
Éééés, akkor sem dől össze a világ, ha esetleg kikapna a csapat, hiszen messze még a bajnokság vége.. Majd április másodikán...
Gyere inkább CoD-ban támadni,úgyis 1edül vok eddig"támadást szervezek az EUROBARCÁN!cSALÓ KATATLÁNOK néven.Nem jösztök? "
pedig kiváncsi lettem volna..cSALÓ KATALÁNOK! írta:hát csak azért nem lesz semmi mert kirúgnának otthonról-Madridista
Rendben, így lesz ez jó. Köszi h megtiszteltél személyeddel minket, a neved törlöm... Legközelebb vmi normálisabbat válassz...cSALÓ KATALÁNOK! írta:hát csak azért nem lesz semmi mert kirúgnának otthonról-Madridista
Kedves Cissé!Cissé írta:"támadást szervezek az EUROBARCÁN!cSALÓ KATATLÁNOK néven.Nem jösztök? "
Annyi, hogy Podolski szeretne jönni...de hát ki nem?Richi írta:a focivilag.hu-n olvastam hogy a barcát hírbe hozták lukas podolskyval ebből vajon mi igaz?