Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez megint egy szerencsétlen döntés szerintem. Nem volt elég nyomás így is rajta, most még ez is. Arról nem is beszélve hogy Mascherano sokkal alkalmasabb csapatkapitánynak. Mindegy, hátha pozitív hatással lesz Messire, ami a válogatott béli játékát illeti.ab1daL írta:Alejandro Sabella, az argentin válogatott új szövetségi kapitánya megerősítette, hogy Lionel Messi lesz az argentin válogatott csapatkapitánya.
Nagyon remélem, hogy Puskás az.wessel írta:Hihetelen ez a csávó, mindig meg tud lepni valamivel minket.
És még mindig fejlődik, mindig felül tudja magát múlni, egyszerűen öröm nézni a játékát, eszméletlen.
Nagyon kívánom neki, hogy Argentínával összejöjjön egy rohadt VB cím, még ha szerencsével is, és akkor már nem lesz kérdés, hogy ki a legjobb focista ebben emberi életben, aki megfordult ezen a világon.
MESSI FOREVER!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Tanár Úrnak tisztelettel jelentem, én láttamFecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
Igen, nem sok olyan játékos van mostanában aki egy ekkora ziccernél inkább megszopatja a kapust egy nagyon látványos testcsellel. Én PL azt hittem hogy szokása szerint átemeli a kapus felett, de nem.Fecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
jelentem! NEM láttam mostanába sehol iet:D persze lehet mert csak Barca meg Real meccset nézek meg NB1-et de akkor sem:DFecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
Messi vs Roberto CarlosFecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
Örülök, hogy végre Xavi is ilyen elismerést kapott nem vb évében. Abszolút megérdemelt, hogy megelőzte Roncikát, ugyanis a futball összetettebb sportág annál, hogy csak a gólokat kellene néznünk. Egyszer az első helyet is megérdemelhetné, a peche és egyben szerencséje ( képzavar) csak az, hogy Messivel játszik egy időszakban, egy csapatban.Ilúvatar írta:na, itt vannak hogy melyik újságíró szavazott kire:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html
No, az a 3 db szavazat ronaldonak1 csaj, 1 portugál és egy langyos.
Ez így még csúnyább.Ilúvatar írta:na, itt vannak hogy melyik újságíró szavazott kire:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html
No, az a 3 db szavazat ronaldonak1 csaj, 1 portugál és egy langyos.