Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tanár Úrnak tisztelettel jelentem, én láttamFecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
Igen, nem sok olyan játékos van mostanában aki egy ekkora ziccernél inkább megszopatja a kapust egy nagyon látványos testcsellel. Én PL azt hittem hogy szokása szerint átemeli a kapus felett, de nem.Fecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
jelentem! NEM láttam mostanába sehol iet:D persze lehet mert csak Barca meg Real meccset nézek meg NB1-et de akkor sem:DFecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
Messi vs Roberto CarlosFecooo írta:jelentkezzen, aki látott ennyire durva testcselt mostanában... (akár tőle, akár mástól...)
Örülök, hogy végre Xavi is ilyen elismerést kapott nem vb évében. Abszolút megérdemelt, hogy megelőzte Roncikát, ugyanis a futball összetettebb sportág annál, hogy csak a gólokat kellene néznünk. Egyszer az első helyet is megérdemelhetné, a peche és egyben szerencséje ( képzavar) csak az, hogy Messivel játszik egy időszakban, egy csapatban.Ilúvatar írta:na, itt vannak hogy melyik újságíró szavazott kire:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html
No, az a 3 db szavazat ronaldonak1 csaj, 1 portugál és egy langyos.
Ez így még csúnyább.Ilúvatar írta:na, itt vannak hogy melyik újságíró szavazott kire:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html
No, az a 3 db szavazat ronaldonak1 csaj, 1 portugál és egy langyos.
Igaz! De olyan jól hangzottszajko írta:európa minden országából 1-1 neves újságíró szavazott,nem pedig a delegáció.Capon írta:Gondolom az a 3 szavazat a 3 madridi küldötté volt. Bár az lenne a vicces ha 4-en lettek volna
Ha belehúz, a Zamora-díj is az övé lesz!Rivaldo11 írta: Jelenleg nincs a futballban olyan egyéni elismerés, ami ne nála lenne a legjobb helyen...