Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Visszakérdezek. Mi tettek a JÁTÉKOSOK, h ne lehessen ennek a csapatnak drukkolni?Initom írta:
Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?
Megkérdezhetem( ne értsétek félre) ,hogy miért is szimpatizáltok 'ezzel' a csapattal?Firefox írta:Remélem a City bajnok lesz.elbandi írta:Most értem haza nézem az eredményeket,azért kicsit megdöbbentem.
Szegény Arsenal kapott egy kisebb fajta verést![]()
Gratulálok a vörösöknek.Gondolom a sok gól mellé szép játék is párosult.
Ha lesz időm végig nézem a meccset![]()
Szerencsére a City is kiütötte a londoni bagázst.Ezt a meccset is megfogom
tekinteni,de ha már 5 gólt lőttek az magában nem rossz.
Nasri gyerek is belelendült.Dzeko meg végre megmutatta hogy
tud annál többet amit eddig nyújtott.
A bajnokságot viszont úgy érzem behúzza a Mu.Örülnék ha a 2. helyet
a City húzná be![]()
3.-4. helyért érzésem szerint a Chelsea,Pool kettős fog versenyezni.
Arsenal,Tottenham meg örülne szerintem egy európa ligás helyezésnek is.
Hajrá City
Remélem a City bajnok lesz.elbandi írta:Most értem haza nézem az eredményeket,azért kicsit megdöbbentem.
Szegény Arsenal kapott egy kisebb fajta verést![]()
Gratulálok a vörösöknek.Gondolom a sok gól mellé szép játék is párosult.
Ha lesz időm végig nézem a meccset![]()
Szerencsére a City is kiütötte a londoni bagázst.Ezt a meccset is megfogom
tekinteni,de ha már 5 gólt lőttek az magában nem rossz.
Nasri gyerek is belelendült.Dzeko meg végre megmutatta hogy
tud annál többet amit eddig nyújtott.
A bajnokságot viszont úgy érzem behúzza a Mu.Örülnék ha a 2. helyet
a City húzná be![]()
3.-4. helyért érzésem szerint a Chelsea,Pool kettős fog versenyezni.
Arsenal,Tottenham meg örülne szerintem egy európa ligás helyezésnek is.
Hajrá City
Ez érdekelne engem is!kanty írta: Off: Honnan töltöd? jöhet privátba is.![]()
Off: Honnan töltöd? jöhet privátba is.Lionel85 írta:Meglepődtem, amikor láttam az eredményt. Kicsit elkerekedett a szemem. Azonnal elkezdtem letölteni a meccset. Wenger túlzott takarékoskodása visszaütött. Megérdemelte.
Azért nem mindegy, hogy a legerősebb, jó formában lévő kezdővel mossák fel a padlót (aminél nincs is sokkal erősebb Európában) vagy egy Arsenal B/C-vel, ahonnan vagy eligazoltak a normális játékosok, vagy sérültek. Persze nem akarom csökkenteni a MU érdemeit, de az tényleg az a nap volt, amikor minden bejött. Young és Rooney tökéletes tekerései... ez magában négy gól.ferninho írta:lehet, hogy hülyén hangzik, de én is erre gondoltam egyből...sjd írta:Szégyellem magam a Barca helyett is, hogy csak 5öt rúgtunk a Realnak tavaly, a Manchester újradefiniálta az alázás fogalmát![]()
nem is olyan gáz az az 5-0![]()
sőt...![]()
Ha józanul értékelne,akkor azt mondaná,hogy okcsá és lemondanaRivaldo11 írta:Kiváncsi vagyok mit nyilatkozik wenger. Murinnyósat ( "nem aláztak meg minket"), vagy józanul értékel majd.
Mi a különbség a két csapat között?Capon írta:Wenger most mehet az ifibe csapatott építeni, lehet azok sem kaptak volna ennyire ki.
Azt nem tagadom, hogy Arsavint ki kellett volna szórni, meg hogy az Arsenalnak kedvezett Webb, de ettől függetlenül egy angol bírótól két ilyen szabálytalanságra két sárgát adni kicsit sok (mint ahogy a két tizenegyes sem volt egyértelmű). Ha a vb-döntőn neki de Jong talpalása is csak sárga volt, akkor most miről beszélünk?ozsimiki írta: sjd! Remélem irónikusan értetted amikor a pirost kifogásoltad, úgy lett 2-8 az Arsenal szemszögéből,hogy a bíró csak kedvezett nekik. Arsha 30perc után ki lett volna állítva, ha nyitott szemmel vezeti a meccset.
Volt némi különbség e között az Arsenal, és 6-2-es, és az 5-0-ás Madrid között. (világlegjobbedzőjekapusajátékosa ugyebár...)Sanama írta:Hm... Azért ezt az Arsenalt nem nagy dolog megverni érzésem szerint. Egy Realt nagyobb dolog volt még tavaly novemberben is. De a 8 az 8sjd írta:Szégyellem magam a Barca helyett is, hogy csak 5öt rúgtunk a Realnak tavaly, a Manchester újradefiniálta az alázás fogalmát
lehet, hogy hülyén hangzik, de én is erre gondoltam egyből...sjd írta:Szégyellem magam a Barca helyett is, hogy csak 5öt rúgtunk a Realnak tavaly, a Manchester újradefiniálta az alázás fogalmát
Hm... Azért ezt az Arsenalt nem nagy dolog megverni érzésem szerint. Egy Realt nagyobb dolog volt még tavaly novemberben is. De a 8 az 8sjd írta:Szégyellem magam a Barca helyett is, hogy csak 5öt rúgtunk a Realnak tavaly, a Manchester újradefiniálta az alázás fogalmát