Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt csak úgy mellékesen írtam, tőlem miniszoknyában is védhet, ha nem kapunk góltlahertitty írta:Egy kapus megítélésénél nálad még a gatya viselete is számít? Profi vagy.shutterisland írta:nagyon nehéz megítélni valdest, mert a legtöbbször a 75% körüli labdabirtoklás miatt olyan szituáció van, hogy meccsenként 2-3x van dolga, de akkor nagy helyzetben van az ellen.
sok olyan volt már, hogy labdába is alig ért a meccsen, aztán a semmiből jött egy csőziccer, vagy valami.
vannak hibái, potyái szerencsére kevésbé, de olyan bravúrjai, amikor már magamban elkönyveltem, hogy na ez gól. (ilyen volt pl az első benzema fejes, vagy a ronaldo féle földrepattintó lövés a második félidőben.)
ez a túlzott fanatizmus (kirohan a kapuból reklamálni) nem tetszik, illetve nem kéne a nyakáig felhúzni a gatyát, amúgy nem találnánk nála jobbat.
Egy kapus megítélésénél nálad még a gatya viselete is számít? Profi vagy.shutterisland írta:nagyon nehéz megítélni valdest, mert a legtöbbször a 75% körüli labdabirtoklás miatt olyan szituáció van, hogy meccsenként 2-3x van dolga, de akkor nagy helyzetben van az ellen.
sok olyan volt már, hogy labdába is alig ért a meccsen, aztán a semmiből jött egy csőziccer, vagy valami.
vannak hibái, potyái szerencsére kevésbé, de olyan bravúrjai, amikor már magamban elkönyveltem, hogy na ez gól. (ilyen volt pl az első benzema fejes, vagy a ronaldo féle földrepattintó lövés a második félidőben.)
ez a túlzott fanatizmus (kirohan a kapuból reklamálni) nem tetszik, illetve nem kéne a nyakáig felhúzni a gatyát, amúgy nem találnánk nála jobbat.
Továbbra is tartom amit írtam, extra megnézés nélkül, lehet igazat adok neked majd, de még minbdig ott motoszkál a fejemben.ferninho írta:nézd meg légyszíves mégegyszer az esetet.lluisllach89 írta: Ilú!
Azért kevés ismétlést láttunk erről az esetről. De tartom hogy iszonyatos reakcióidő kellett volna hogy ez SZÁNDÉKOS is legyen. Pedig eleve nem semmi amilyennel ő rendelkezik.
És egy profinál nem uralkodhatnak el az érzelmei, csak sípszó után van hogy megvadul a Madrid ellen
De olyat, hogy a kiszorított helyzetbe kerülő Cr-t buktatta volna lehetetlen reakcióidővel?
Kétlem.
Callejón beadta,Valdes egy kicsit elszámította magát és csak kicsit tudott beleérni. ha jól megnézed pont ráesett Ronaldo combjára, térdére.
ezek után indult CR a labdáért és tette ki a kezét Valdes.
nem kellett ehhez semmi extra reakcióidő, hiszen tudta, hogy ott van mellette CR és megy a labda után....