Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nem is mondtam azt, hogy olyan nagyot fog robbantani, de a roma igazolásai közül egyáltalán nem lóg ki negatívan, sőt.lluisllach89 írta:Hiába nagyon frappáns az irónia, a Serie A-ban nem lesz meghatározó.shutterisland írta:
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angel
Hiába nagyon frappáns az irónia, a Serie A-ban nem lesz meghatározó.shutterisland írta:
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angel
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angelalbicelesteX írta:A végére belejött a Roma.Én még Kjaert is jó vételnek tartom,de Pjanicot mindenképpen.Gagot én sem értem,nem tudom mit látnak benne,vagy láttak benne anno a madridiak,szerintem nagyon gyenge játékos.lluisllach89 írta:Roma: Itt főleg Stekelenburg, Pjanic, Osvaldo, Angel a kiemelhető, Gagot minek?
A végére belejött a Roma.Én még Kjaert is jó vételnek tartom,de Pjanicot mindenképpen.Gagot én sem értem,nem tudom mit látnak benne,vagy láttak benne anno a madridiak,szerintem nagyon gyenge játékos.lluisllach89 írta:Roma: Itt főleg Stekelenburg, Pjanic, Osvaldo, Angel a kiemelhető, Gagot minek?
hát, mondanám, hogy mindjárt más, de aquilanit sem tartom sokkal többre.Fernando írta:Aquilani volt.shutterisland írta:a széthájpolt, titkokzatos "mr x" az nocerino lenne a milánóiaknál ?
Aquilani volt.shutterisland írta:a széthájpolt, titkokzatos "mr x" az nocerino lenne a milánóiaknál ?
Sorrendben: Barca, City, MU, Chelsea, Pool, Roma, Valencia.messideco írta:Évek óta Cahillel egyetemben az Everton legjobbja. Már egy-két éve felvetődött a neve az ágyúsoknál, de akkor nem volt komoly az érdeklődés.
Szerintetek melyik együttes igazolt a legjobban a nyáron Európában?
Én azt mondom, hogy a City.
elfogultság nélkül is: BARCELONA !Szerintetek melyik együttes igazolt a legjobban a nyáron Európában?
BARCELONA, City, Mu. Sztem nem kell magyarázni.messideco írta:Évek óta Cahillel egyetemben az Everton legjobbja. Már egy-két éve felvetődött a neve az ágyúsoknál, de akkor nem volt komoly az érdeklődés.
Szerintetek melyik együttes igazolt a legjobban a nyáron Európában?
Részben egyetértek veled, de csak részben. Igen is nagy játékos Ő csak a tipikus rosszkor rossz helyen. A teljesítmény mutatói a sérülések miatt romlottak le. Sajnos ő is picit porcelán srác. De amikor egészséges és formába van, csillagként tündököl.noname írta:Nem tudok róla, hogy meg akartuk volna venni. Azért került szóba, mert Barca nevelés, tehát úgy ahogy tudna játsznai a középpályánkon, de egyszer se volt érte konkrét ajánlat. Az se véletlen, hogy szinte sose kapott nagycsapatoktól ajánlatot. A transfermarkt adatai szerint a staisztikái is leromlottak az utóbbi időben. A jelenlegi helyzetben nagy fogás volt az Arsenalnak, de csak azért, mert nem volt nagyobb. Fabregas és Nasri is egészen más kategória. Arteta nálam amolyan köztes megoldás. Ameddig nem találnak jobbat vagy enm nevelnek ki, addig megfelelő teljesítményt nyújt majd, nyilván jobbat mint Rosicky, de a közelében sincs semmiben se a távozóknak. Lassabb, kevésbé technikás, kevésbé gólerős és gólpassza sincs annyi. Arteta egy kényszermegoldás, aki annyira stabilizálhatja az Arsnal középpályáját, hogy harcban legyenek majd az első pár helyért(sztem kb 5-6. helyen végeznek), de ennyi.
Abból a szempontból viszont tényleg nagy fogás, hogy ha nem jön, annyira harmatgyenge marad az Arsenal kreatív kp-je, hogy elégedettek lehettek volna az EL-el.
Na ezt magyarázza már el nekem valaki pls. Most akkor vajon mi is a terve Porto-nak? Ezen az áron ők 5 későbbi klasszist tudnak importálni Dél-Amerikából. 1 kisebb sérülés, egy vagy egy hosszabb formavesztés és buknak rajta 60 millát. Azt megértem, hogy ha egy élklub nem adja el ennyiért a legjobbját, de a Porto anyagilag nem tart ott, hogy ilyet húzzon. Ha meg minden áron BL-t akarnak idén nyerni, akkor Falcao-t miért engedték el, ehhez képest apróért? Ez a hír vagy kacsa, vagy vannak gondok a vezetők fejében.gyuri03 írta:http://hvg.hu/sport/20110727_mahacskala_csatarjaCumbee írta:Ez most komoly? Ennyiért hülyék lesznek nem eladni.Forrás van esetleg?
http://hvg.hu/sport/20110727_mahacskala_csatarjaCumbee írta:Ez most komoly? Ennyiért hülyék lesznek nem eladni.shutterisland írta:mahacskaláék odalépnek hulkért, 87 milla...így a végén....Forrás van esetleg?
Jaja, én is ezen lepődtem meg. Ilyen nyári átigazolási szezon eddig még nem volt, hogy az utolsó 2 napban, tonna számra vándorolnak a játékosok.shutterisland írta:pedig követtem az átigazolásokat a nyár folyamán, de most akkora összevisszaság lett itt hirtelen pár órán belül, hogy azt sem tudom, hol a fejem...főleg a PL-ben.
milyen Bellamy? mert Craig a Mersey partjára tette székhelyét, úgyhogy lehetőleg ne írjunk butaságokat...DLpiton. írta:BellamyArsenal
akkor maradjunk annyiban,hogy szerinted.gerzsakov írta:Szerintem akárki akármit mondhat, de a legnagyobbat a Chelsea igazolta (Meirelesel)!!!