Európai játékospiac

Foci a Barçán kívül
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.01. 17:40:05

lluisllach89 írta:
shutterisland írta:
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angel :wink:
Hiába nagyon frappáns az irónia, a Serie A-ban nem lesz meghatározó.
én nem is mondtam azt, hogy olyan nagyot fog robbantani, de a roma igazolásai közül egyáltalán nem lóg ki negatívan, sőt.
a kiemelt listádból szerintem egyik sem jobb (vagy több potenciállal bíró) mint ő, talán a pjanic, de őt nem sokat láttam játszani...

sőt, én gago-t sem tartom akkora kutyaütőnek.
az egy dolog, hogy a realba egyértelműen nem fér be, de ha lesz önbizalma, és megkapja a lehetőséget, simán élhet vele ő is, szerintem a képességei nem rosszak.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.01. 17:35:01

shutterisland írta:
valami kis szerb-spanyol fiatal csatárt is igazoltak, bár ő ezek szerint nem akkora erősítés, mint osvaldo vagy angel :wink:
Hiába nagyon frappáns az irónia, a Serie A-ban nem lesz meghatározó.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Firefox
Capitá del Barça

2011.09.01. 17:27:59

Hát igen, remélem azért belejön a Kicsi. :roll:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.01. 17:21:49

albicelesteX írta:
lluisllach89 írta:Roma: Itt főleg Stekelenburg, Pjanic, Osvaldo, Angel a kiemelhető, Gagot minek? :roll:
A végére belejött a Roma.Én még Kjaert is jó vételnek tartom,de Pjanicot mindenképpen.Gagot én sem értem,nem tudom mit látnak benne,vagy láttak benne anno a madridiak,szerintem nagyon gyenge játékos.
albicelesteX
A Vadász

2011.09.01. 17:11:36

lluisllach89 írta:Roma: Itt főleg Stekelenburg, Pjanic, Osvaldo, Angel a kiemelhető, Gagot minek? :roll:
A végére belejött a Roma.Én még Kjaert is jó vételnek tartom,de Pjanicot mindenképpen.Gagot én sem értem,nem tudom mit látnak benne,vagy láttak benne anno a madridiak,szerintem nagyon gyenge játékos.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.01. 15:58:42

Fernando írta:
shutterisland írta:a széthájpolt, titkokzatos "mr x" az nocerino lenne a milánóiaknál ? :roll:
Aquilani volt.
hát, mondanám, hogy mindjárt más, de aquilanit sem tartom sokkal többre.
főleg ahhoz képest, h xavit( :lol: ), kakát, és hasonló neveket emlegettek mr.x-ként...csalódás lehetett. :o
Fernando
Llegenda del Barça

2011.09.01. 15:50:39

shutterisland írta:a széthájpolt, titkokzatos "mr x" az nocerino lenne a milánóiaknál ? :roll:
Aquilani volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.01. 15:24:11

a széthájpolt, titkokzatos "mr x" az nocerino lenne a milánóiaknál ? :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.01. 13:45:36

messideco írta:Évek óta Cahillel egyetemben az Everton legjobbja. Már egy-két éve felvetődött a neve az ágyúsoknál, de akkor nem volt komoly az érdeklődés.

Szerintetek melyik együttes igazolt a legjobban a nyáron Európában?
Én azt mondom, hogy a City.
Sorrendben: Barca, City, MU, Chelsea, Pool, Roma, Valencia.

Poolt emelném ki, senki nem beszél róluk: nem nevek alapján erősítettek, hanem okos-magyarosan posztra :mrgreen:

Tökös, hajtós játékosok jöttek, csalódás lenne ha 4. helyet nem húznák be.

Roma: Itt főleg Stekelenburg, Pjanic, Osvaldo, Angel a kiemelhető, Gagot minek? :roll:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.01. 13:24:03

elfogultság nélkül is: BARCELONA !
nem tudom megmondani, mikor igazoltunk utoljára ennyire jól, talán 2004-ben, mikor jöttek Samuék ;) (Samu,Giuly,Deco...)

persze minden évre jutott jó igazolás, 2008-ra is, de ott az összkép túlságosan ellentmondásos volt a "sok" felesleges igazolással...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.09.01. 13:20:43

messideco írta:Évek óta Cahillel egyetemben az Everton legjobbja. Már egy-két éve felvetődött a neve az ágyúsoknál, de akkor nem volt komoly az érdeklődés.

BARCELONA, City, Mu. Sztem nem kell magyarázni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
messideco
Presidente del Barça

2011.09.01. 13:18:00

Évek óta Cahillel egyetemben az Everton legjobbja. Már egy-két éve felvetődött a neve az ágyúsoknál, de akkor nem volt komoly az érdeklődés.

Kép
"And my heart will leave you never."
neobarca
Director del Fútbol

2011.09.01. 13:11:19

noname írta:Nem tudok róla, hogy meg akartuk volna venni. Azért került szóba, mert Barca nevelés, tehát úgy ahogy tudna játsznai a középpályánkon, de egyszer se volt érte konkrét ajánlat. Az se véletlen, hogy szinte sose kapott nagycsapatoktól ajánlatot. A transfermarkt adatai szerint a staisztikái is leromlottak az utóbbi időben. A jelenlegi helyzetben nagy fogás volt az Arsenalnak, de csak azért, mert nem volt nagyobb. Fabregas és Nasri is egészen más kategória. Arteta nálam amolyan köztes megoldás. Ameddig nem találnak jobbat vagy enm nevelnek ki, addig megfelelő teljesítményt nyújt majd, nyilván jobbat mint Rosicky, de a közelében sincs semmiben se a távozóknak. Lassabb, kevésbé technikás, kevésbé gólerős és gólpassza sincs annyi. Arteta egy kényszermegoldás, aki annyira stabilizálhatja az Arsnal középpályáját, hogy harcban legyenek majd az első pár helyért(sztem kb 5-6. helyen végeznek), de ennyi.
Abból a szempontból viszont tényleg nagy fogás, hogy ha nem jön, annyira harmatgyenge marad az Arsenal kreatív kp-je, hogy elégedettek lehettek volna az EL-el.
Részben egyetértek veled, de csak részben. Igen is nagy játékos Ő csak a tipikus rosszkor rossz helyen. A teljesítmény mutatói a sérülések miatt romlottak le. Sajnos ő is picit porcelán srác. De amikor egészséges és formába van, csillagként tündököl.
Idén valóban nem került szóba nálunk de tavaly és előtte lévő évben is igen.
Mind1 is. Kíváncsi leszek mit alkot az ágyúsoknál...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
El fanático
Entrenador del Barça

2011.09.01. 12:46:49

Royston Drenthe :arrow: Everton
Peter Crouch :arrow: Stoke City
Shaun Wright-Phillips :arrow: Queens Park Rangers
Nicklas Bendtner :arrow: Sunderland / kölcsönbe/
Dusko Tosico :arrow: Real Betis
Helder Postiga :arrow: Real Zaragoza
Luis Garcia :arrow: Real Zaragoza / az Espanyolból/
Walter Pandiani :arrow: Espanyol / Osasunából/
Owen Hargreaves :arrow: Man. City
Antonio Nocerino :arrow: AC Milan / Palermo-ból/
André Santos :arrow: Arsenal / Fenerbahce-ból/
Raúl Bravo :arrow: Rayo Vallecano / Olmpiakosz-ból/
Kép
noname
Llegenda del Barça

2011.09.01. 12:45:00

Nem tudok róla, hogy meg akartuk volna venni. Azért került szóba, mert Barca nevelés, tehát úgy ahogy tudna játsznai a középpályánkon, de egyszer se volt érte konkrét ajánlat. Az se véletlen, hogy szinte sose kapott nagycsapatoktól ajánlatot. A transfermarkt adatai szerint a staisztikái is leromlottak az utóbbi időben. A jelenlegi helyzetben nagy fogás volt az Arsenalnak, de csak azért, mert nem volt nagyobb. Fabregas és Nasri is egészen más kategória. Arteta nálam amolyan köztes megoldás. Ameddig nem találnak jobbat vagy enm nevelnek ki, addig megfelelő teljesítményt nyújt majd, nyilván jobbat mint Rosicky, de a közelében sincs semmiben se a távozóknak. Lassabb, kevésbé technikás, kevésbé gólerős és gólpassza sincs annyi. Arteta egy kényszermegoldás, aki annyira stabilizálhatja az Arsnal középpályáját, hogy harcban legyenek majd az első pár helyért(sztem kb 5-6. helyen végeznek), de ennyi.
Abból a szempontból viszont tényleg nagy fogás, hogy ha nem jön, annyira harmatgyenge marad az Arsenal kreatív kp-je, hogy elégedettek lehettek volna az EL-el.
A Fifa egy szégyen
neobarca
Director del Fútbol

2011.09.01. 12:29:20

Akárki akármit mond, Arteta nagy fogás volt az Arsenal számára. Bár nem fogja tudni helyettesíteni Fabregast amikor megy neki a játék akkor nagyon jó. Nem véletlenül akarta többször is megvenni a Barca is. Minden esetre én csípem a fickót, remélem beválik neki a váltás.

Ettől függetlenül én az Arsenalt jelenleg egy nagy haláltusát folytató süllyedő gőzösként tekintem. Amolyan Titanic 2. És Wenger kapitány mivel nem hajlandó elhagyni a hajót, vele együtt fog elsüllyedni. 1-2 újgazdag klub örömére akik alig várják, hogy dobják a mentőgumit... :lol: 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
noname
Llegenda del Barça

2011.09.01. 12:28:09

Nem kell mindent elhinni, amit írnak. Annak idején a Juvétól kiszivárogtattak egy olyan hírt h a Real 70 milliót adna Ibráért, hogy ezzel felverjék az árát.
Más játékosok esetében is előszeretettel szivárognak ki ilyen hülyeségek. Meggyőződésem, hogy ez is csak az. A Portonál tisztában vannak vele, hogy jöüvő nyáron el kell adják a legjobb játékosukat(ha vmelyik nagycsapat csatára lesérül, már lehet télen), így megpróbálják felverni az árát.
A Fifa egy szégyen
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.01. 12:16:56

gyuri03 írta:
Cumbee írta:Ez most komoly? Ennyiért hülyék lesznek nem eladni.:D Forrás van esetleg?
http://hvg.hu/sport/20110727_mahacskala_csatarja
Na ezt magyarázza már el nekem valaki pls. Most akkor vajon mi is a terve Porto-nak? Ezen az áron ők 5 későbbi klasszist tudnak importálni Dél-Amerikából. 1 kisebb sérülés, egy vagy egy hosszabb formavesztés és buknak rajta 60 millát. Azt megértem, hogy ha egy élklub nem adja el ennyiért a legjobbját, de a Porto anyagilag nem tart ott, hogy ilyet húzzon. Ha meg minden áron BL-t akarnak idén nyerni, akkor Falcao-t miért engedték el, ehhez képest apróért? Ez a hír vagy kacsa, vagy vannak gondok a vezetők fejében.:D
u.i.: A 3. lehetőség, hogy Hulk valami kísérleti mutáns és teljesen biztosak benne, hogy nem tud megsérülni és ennél még jobb is lesz.
gordi.
Barça B

2011.09.01. 11:33:34

Raul Meireles az átigazolási időszak vége előtt fél órával (!) adott be a vezetőknek írásbeli átigazolási kérelmet. A Chelsea a BBC Sports értesülései szerint 12 millió fontot fizetett érte.
Nem semmi :!: :shock: ilyen rövid idő alatt nyélbe ütni az üzletet, bár pletykák szerint menni akart, meg ugye a Villas-Boas személye is inspirálhatta..
gyuri03
Jugador d'estrella

2011.09.01. 11:29:53

Cumbee írta:
shutterisland írta:mahacskaláék odalépnek hulkért, 87 milla...így a végén....
Ez most komoly? Ennyiért hülyék lesznek nem eladni.:D Forrás van esetleg?
http://hvg.hu/sport/20110727_mahacskala_csatarja
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
ab1daL
Director del Fútbol

2011.09.01. 11:09:40

shutterisland írta:pedig követtem az átigazolásokat a nyár folyamán, de most akkora összevisszaság lett itt hirtelen pár órán belül, hogy azt sem tudom, hol a fejem...főleg a PL-ben.
Jaja, én is ezen lepődtem meg. Ilyen nyári átigazolási szezon eddig még nem volt, hogy az utolsó 2 napban, tonna számra vándorolnak a játékosok.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.01. 10:44:51

DLpiton. írta:Bellamy :arrow: Arsenal
milyen Bellamy? mert Craig a Mersey partjára tette székhelyét, úgyhogy lehetőleg ne írjunk butaságokat...
DLpiton.
Barça C

2011.09.01. 10:37:57

Bellamy :arrow: Arsenal
daffy
Madridista

2011.09.01. 10:05:57

gerzsakov írta:Szerintem akárki akármit mondhat, de a legnagyobbat a Chelsea igazolta (Meirelesel)!!!
akkor maradjunk annyiban,hogy szerinted.
cesc,alexis,mata,agüero,stb szerintem ők nagyobb fogások
gerzsakov
Barça B

2011.09.01. 09:52:11

Szerintem akárki akármit mondhat, de a legnagyobbat a Chelsea igazolta (Meirelesel)!!!
Kép
Egy Club mindörökre! FC BARCELONA!
"Sok évet vártam erre a pillanatra. Ez egy különleges nap. 8 év után tértem haza. Ez a legkeményebb kihívás az életemben, de tudom, hogy segítetek átjutni rajta. Remélem, hogy sok emléket adok nektek a Camp Nouban." -CESC FABREGAS
Válasz küldése