Tocy írta:Szerintem meg nem lesz elég. Amíg Del Bosque baromságokat csinál, addig ez a válogatott nem lesz képes úgy játszani, ahogy tudna. A német utánpótlás szintén bombaerős, a VB-n is jók voltak, és most már lassan beérik az új generáció, plusz jönnek még a fiatalok ott is. A hollandok is erősek, nagyon össze vannak rakva, bár egyénileg elmaradnak a másik kettő mögött.
egyetértek, VdB a leggyengébb pontja a válogatottnak...
fájdalom nézni, ahogy visszafogja a csapatot ezzel a felesleges túlbiztosítással, Xabi Alonso totálisan felesleges, ezt sztem elfogultság nélkül is mondhatjuk...a VB-t sem azért nyerték meg, mert ő volt a "zseni", hanem mert akármennyire is gyengítette ez a felállás a válogatott teljesítményét, annyit nem tudott rontani rajta, h ne nyerjék meg a tornát...
egy Pep-szerű edzővel végigverték volna a mezőnyt a legtöbb rúgott góllal, ebben biztos vagyok. nah de majd 2014-ben Brazíliában...

(nem tudom elképzelni, h Pepnek lesz motivációja a Barca padján 2012 után, inkább arra gondolok, h leül a válogatott padjára, megnyeri a VB-t és, ha látja magában az erőt, akkor visszatér a Barcához megújulva

)