Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami ilyesmit akartam én is írni.kanty írta:Sose lesz a kedvencem, DE finoman szólva is meggyőző és hatékony.Ha így folytatja meglesz a 25 gól, úgy össz-vissz.
Egyszerűen nem is lehet mit mondani.Neki ebben a közegben van a helye és ezt meccsről,meccsre bizonyítja.Mikaos írta:Igazi hiánypótló a csapatunkban: középpályáról egyenesen a kapu felé tör.
Egészen a szerződés aláírásáig nem értettem miért kell Fabregas, most már értem. Ha nincs Iniesta, se Sánchez, itt van ő. Ha nem megy a játék, itt van ő. Ha nincs játszótársa a csatároknak, itt van ő.Gali írta:Remélem, akik ellenezték a leigazolását, most már belátják, hogy nem volt igazuk. Nem csak forintos labdákat osztogat, hanem rendkívül gólérzékeny is. Nem véletlenül volt a 4-es mez félretéve.
Remélem, akik ellenezték a leigazolását, most már belátják, hogy nem volt igazuk. Nem csak forintos labdákat osztogat, hanem rendkívül gólérzékeny is. Nem véletlenül volt a 4-es mez félretéve.MessiFan írta:5 és fél meccs után: Tökéletes igazolás.
Simán megérte a pénzét és azt a sok szenvedést amit leműveltek.
Teljesen beépült a csapatba. Otthon van
Mindemellett elég szabadon is játszhat. Bár nyilatkozta, hogy az Arsenalhoz képest mennyivel jobban oda kell figyelnie mert ott teljes szabadságot kapott. Mégis úgy tűnik, hogy sokkal szabadabban játszhat mint Xavi és Ini.noname írta:Az a sokat kell bizonyítson dolog, hogy elfogadjam, nos, egész jól működik!![]()
Sztem Messi után egyértelműen a legjobb játékosunk ebben a szezonban. Gólok, gólpasszok...Hazatért. Látszik a játékán, hogy felszabadult úgy, hogym végre van akivel játszhasson. Hatalmas felüdülés lehet az Arsenal után az, hogy Messi,Xavi,Thiago,Iniesta,Busquets nevezetű egyénekkel kombinálhat.![]()
Így tovább.
Nem hasznos, hanem klasszis játékos. Fog ő még meccseket eldönteni. Egyértelmű, hogy vele és Thiago-val egy baromi erős "második" sorunk is van a középpályán.MessiFan írta:Cesc a végén még gólkirály lesz
Ha jól vettem ki a rövidhírből, akkor tegnap 2 gólt lőtt. A Barcában meg eddig (nem érdekel, hogy Gamper) 3-at. Remélem ez így is marad, mert eddig hasznos játékos.
kajak mint egy család, vagy 10-en éve együtt bandázó baráti társaság..és van is benne valami.SuperMessi írta:Cesc posztolta ki ezt a képet twitterre. Ebéd Barcások közt!
http://yfrog.com/kisfjuyj