UI:Miért nem akkor írtok ti is, amikor épp Fecoooval vitázok?!
Fecoooval elég nehéz vitázni:) olyan mint egy meteor,egyszer csak becsapódik:)
Rosell számára Pep az aranytojást tojó tyúk, ezt ő is nagyon jól tudja a kezdetektől. Nem fogja elüldözni.
Ez is egy érdekes dolog....
Ha azt vesszük,valóban nem is tudna nélküle élni,viszont a kis magánakcióit megteszi ,lásd mostani dolgok,igazolás..
Mindenesetre rávilágított kőkeményen a pénzügyi helyzetre és próbál profitot termelni,hogy ez mennyire jó vagy rossz,lehetne napokig beszélni róla.
Én bízom abban,tudja mit csinál,szerintem nagyon jól átlátja a pénzügyi dolgokat,bár ehhez többet kellene tudnunk,nem csa azt amit közhírré tesznek vagy amit a sajtó össze-vissza beszél..
Sokszor már nem tudjuk kinek hihetünk és kinek nem,valakinek alacsony az olvasottsága hát bezúznak egy olyan hírt,az ember eldobja a haját:)
Már nem is emlékszem mely (nívós) netes lap írta fabreg. ról hogy nem érzi jól magát meg ilyen agyas dolgok.
Komolyan mondom,vég nevettem a cikket,hogy a francba lehet ekkora marhaságokat kitalálni?
Andersen nem bírna űberelni pár bloggert vagy ki a kutyafile írja ezeket.
Kerestem kinek tulajdoníthatjuk ezt a komoly cikket,persze nem csalódtam,a nevét nem adta fergeteges írásához,ez talán mindent elmagyaráz:)