Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a Milant megvertük, akkor a Juventust is megverjük!Zsolti írta:Én csak egy csapattól félek a BLben ami veszélyes lehet ránk és az a Juventus.Baromi jó csapat.De mi jobbak vagyunk.
Jaja legyen igazad!Taibi írta:Szerintem mindegy, hogy kit kapunk meg a 16 között. Végig verjük az egész mezönyt!Charlie írta:Így van,a legjobb 16között már nincs gyenge csapat.Bodi írta:Hát ha lehet itt beszélni kis meg nagy csapatokról egyátalán.....
Mindenki veszélyes mindenkire!
NAh azért vannak olyanok,akiket szeretnék elkerülni az elején,de olyan,hogy könnyű ellenfél szerintem nem lesz.
C.
Szerintem mindegy, hogy kit kapunk meg a 16 között. Végig verjük az egész mezönyt!Charlie írta:Így van,a legjobb 16között már nincs gyenge csapat.Bodi írta:Hát ha lehet itt beszélni kis meg nagy csapatokról egyátalán.....
NAh azért vannak olyanok,akiket szeretnék elkerülni az elején,de olyan,hogy könnyű ellenfél szerintem nem lesz.
C.
Így van,a legjobb 16között már nincs gyenge csapat.Bodi írta:Hát ha lehet itt beszélni kis meg nagy csapatokról egyátalán.....
Igen, a kiscsapatokkal igazad van. De az h a kiscsapatok tovább,tovább és továbbjussanak nem minden évben fordulhat elő.Silvanus írta:Nem értelek Enrique!?... Ha megnézed a tavalyi BL szezont, akkor láthatod, hogy nem minden a "NAGY" csapat - a kis csapatok is tudnak nagy dolgokat véghez vinni! Ez egy! Kettő: ha az idei formákat nézed, akkor egy Lyon pl. sokkal veszélyesebb ellenfél, mint egy gyengélkedő Bayern, TEHÁT minden szempontból jobb lenne egy gyengélkedő "nagy" csapattal játszani, mint egy formában lévő kisebbel!!! Abba hamarabb beletörhet a katalánok foga, vigyázznunk kell velük, hidd el..........
Neeem.. Bayernt nem kérünk. Azok nagyon szemetek is tudnak lenni! Mondjuk itt már nagyon jó csapatok lesznek, de azért 1 lyon(<-ők már tovább is jutottak) vagy a liverpool, azért kellemesebb lenne...Silvanus írta:Végül is igazatok van, a Chelsea is még a veszélyesebbek közé sorolható, bár azzal én is egyet értek, hogy a MILAN védelménél talán nincs is job, és ha azt ilyen jól át játszottuk, akkor a Chelsea-t is át fogjuk, SIMÁN....
Már én is előre izgulok, hogy ki lesz a Barca ellenfele az egyenes kiesésben!?... Én speciel egy Bayern Münchennek örülnék, mert ők olyan kakik, hogy örülhetnek, ha egyáltalán továbbjutnak...
Bodi írta:Én azért a Chelsea-t is ide sorolnám.Asszem eddig 1 gólt kaptak négy meccs alatt,és a Chelseat én tipikus BL csapatnak látom,ők az egyik legnagyobb esélyesek.Silvanus írta:Hát az eddigi teljesítményeket tekintve a Barcának nincs nagyon oka félni, talán egy-két olyan gárda van, aki veszélyt jelenthet a katalánokra, ezek pedig a: Manchester Utd., Inter, Milan, talán a Dinamo...?! És ennyi... a többiek teljesítménye halovány a miénkhez képest!!!
Ellenük szerintem egy nagyon jó ellenszer van:Egy csúcsformában játszó Ronaldinho!
Én azért a Chelsea-t is ide sorolnám.Asszem eddig 1 gólt kaptak négy meccs alatt,és a Chelseat én tipikus BL csapatnak látom,ők az egyik legnagyobb esélyesek.Silvanus írta:Hát az eddigi teljesítményeket tekintve a Barcának nincs nagyon oka félni, talán egy-két olyan gárda van, aki veszélyt jelenthet a katalánokra, ezek pedig a: Manchester Utd., Inter, Milan, talán a Dinamo...?! És ennyi... a többiek teljesítménye halovány a miénkhez képest!!!
Jah, volt 1-2 meglepi...redlions írta:november 3., szerda
A-csoport
Deportivo-Liverpool 0-1
Olympiakos-Monaco 1-0
B-csoport
D. Kijev-Real Madrid 2-2
Roma-Leverkusen 1-1
C-csoport
Bayern-Juventus 0-1
Maccabi-Ajax 2-1
D-csoport
Lyon-Fenerbahce 4-2
Man. Utd.-Sparta Praha 4-1
Maccabi, Deporivo,Roma,Bayern nekem meglepetés!
november 2., kedd
E-csoport
Arsenal-P'naikos 1-1
PSV-Rosenborg 1-0
F-csoport
Barcelona-Milan 2-1
Celtic-Sahtyor 1-0
G-csoport
Werder-Anderlecht 5-1
Inter-Valencia 0-0
H-csoport
C. Moszkva-Chelsea 0-1
Porto-PSG 0-0
Pana meglepett.
boggabor írta:En is felvetem es orulok, hogy tudom a eredmenyt es koszonom, hogy megtudtam kikaptak![]()
![]()
![]()