Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
akkor ezt próbáld ki,mert elég sok javítva lett ezekből,ha nem mindbarca99 írta:-Kapus: Totál szerencsétlen mozgás, reakciók
-Irányítás, passzok: Y-nal hívnád a kapust, ehelyett a védőd megpróbál hátrafelé kiugratni; beívelt labdát sokszor nem lehet elsőre kivágni, _muszáj_ mellre venni, amit könnyen elvesz az ellenfél; a labdát nem képes elengedni, hiába menne az ki, többször mégis beleér feleslegesen (a gép megmenti saját magának, az én játékosommal)
-Csapattársak helyezkedése: 2v1-be lehetne a kapusra vezetni, ami ugye egy bepassz-góllal befejeződne, de a gép által irányított csapattárs totál érthetetlen módon sokszor alig hajlandó túllépni a tizenhatos vonalát; a (gép által irányított) csatár sosem próbál meg a védő mögül a labda irányába mozogni - jön a bepassz, de a védő az esetek többségébe könnyen tisztáz
-passz külsővel, spiccel (talppal?): totál reménytelen átadások, ezt kapcsolja le a gép legkönnyebben, és hiába nézem vissza, nem értem, hogy ebben a helyzetben miért kellett ezt a megoldást választania a játéknak
-fizika: az ellenfél csatára nem egyszer futott már keresztül a kapusom hasán, lábán. Nem jelentkezik sokszor, de annyiszor igen, hogy idegesítő legyen.
felsorolod?barca99 írta:Csak ezzel az a probléma, hogy elég sok alapvető, idegesítő hiba van benne, amit még véletlenül sem javítanak ki évek óta. Ma kipróbálom a demót, de sok reményt nem fűzök hozzá. Biztosan jobb, mint a 11, de tutira van benne öt olyan hiba, amitől már most elmegy a kedvem.ferninho írta:nekem már meg van 09 óta az összes fifa PS3-ra, én látom a folyamatos fejlődést, főleg úgy lehet észrevenni, ha fifa 12 demo után kipróbálsz egy 09-eset...
Csak ezzel az a probléma, hogy elég sok alapvető, idegesítő hiba van benne, amit még véletlenül sem javítanak ki évek óta. Ma kipróbálom a demót, de sok reményt nem fűzök hozzá. Biztosan jobb, mint a 11, de tutira van benne öt olyan hiba, amitől már most elmegy a kedvem.ferninho írta:nekem már meg van 09 óta az összes fifa PS3-ra, én látom a folyamatos fejlődést, főleg úgy lehet észrevenni, ha fifa 12 demo után kipróbálsz egy 09-eset...
ferninho írta:nem tudom te mivel játszottál, de....Rezi Torres írta:Ps3as verzióról pár szóba: fos [auto_cenzúra] kukába való![]()
a grafikától elkezdve minden jobb lett...
belehet dobni a labdát játékmegszakítás nélkül
van játékvezetői labda ha úgy adódik
és még egy csomó apró dolog.
jobb lett az egész
a védekezés lett teljesen más, amit szokni kell, de ha jól megtanulod, akkor ez sokkal jobb mint a tavalyi..- olyanokat lehet csinálni védőként, hogy nézek...
tudom, hogy nem szabadna látatlanba írnom, de sztem én többet játszottam a Fifákkal mint te.
nekem már meg van 09 óta az összes fifa PS3-ra, én látom a folyamatos fejlődést, főleg úgy lehet észrevenni, ha fifa 12 demo után kipróbálsz egy 09-eset...
a 11-gyel én valami irdatlan mennyiségűt játszottam... de valami nagyon sokat... higyj nekem, ez a fifa sokkal jobb lett a demo alapján mint az előző
nem tudom te mivel játszottál, de....Rezi Torres írta:Ps3as verzióról pár szóba: fos [auto_cenzúra] kukába való
Hogyhogy?Rezi Torres írta:Ps3as verzióról pár szóba: fos [auto_cenzúra] kukába való
Szerencse, hogy már alapból leakartam törölni a 11t, ha nehéz szívvel töröltem volna le most enne a fene...ronaldinho89 írta:
köszi de közben én meg máshogy oldottam meg, a fifahungary ajálnlották az angol ea forumon. csak egy notpad filet kellet csinálni és belemásolni egy szöveget és így nem kellett letörölni a 11-et. még most telepítem a demot kiváncsi vagyok mi lesz, elindul e.
köszi de közben én meg máshogy oldottam meg, a fifahungary ajálnlották az angol ea forumon. csak egy notpad filet kellet csinálni és belemásolni egy szöveget és így nem kellett letörölni a 11-et. még most telepítem a demot kiváncsi vagyok mi lesz, elindul e.bence-barca írta:Le kell törölni a 11-t. Legalábbis én így oldottam meg.ronaldinho89 írta:Hello Sracok. végre én is letöltöttem de máris hiba. a telepítőt elindítom és kiirja hogy egy előző verzio már telepítve van, gondolom a 11-re gondol. mi a teendő?(sorry ha már volt.)
Le kell törölni a 11-t. Legalábbis én így oldottam meg.ronaldinho89 írta:Hello Sracok. végre én is letöltöttem de máris hiba. a telepítőt elindítom és kiirja hogy egy előző verzio már telepítve van, gondolom a 11-re gondol. mi a teendő?(sorry ha már volt.)
hát,a tube-on vannak fent tutorial videok. írd be,hogy "fifa tricks tutorial" és kiad majd nem is egyet. remélem gamepadot használsz,mert ha nem,akkor 6 kezed kell,hogy legyenMessiFan írta:Én is így voltam a 09-el meg a 10-el de a 11 mindent megváltoztatott.
10-el nagyon sokáig játszottam, aztán mikor csak a 11-el játszottam, majd sok kihagyás után kipróbáltam a 10-et ismét, nagyon idegen, nehéz volt. És le is töröltem.
Amúgy azokon a videókon amik fent vannak yt-n, amin simán becselezi magát a tizenhatoson belülre, kicselezi a kapust majd beollózza stb. hogyan csinálják? Én egy normális cselt nem tudok megcsinálni Lavezzivel. Bár vannak olyanok amikor csak pislogok hogy húú de megszívattam.
Meg hogy 30-40 méterről olyan erővel lövi a felső sarokba hogy a kapus csak nézi.
Igaz, hogy ez 10, de nagyon durva: http://www.youtube.com/watch?v=x0XSIo1Z ... ideo_title
az idő pénz,de gyorsan lejönMessiFan írta:A videók láttán a fifa utolérte a PES-t. Még ha grafikában nem is olyan hűdeszuper, de játékélményben és a valósághoz viszonyítva a fifa a jobb. Szerintem nem fogom egyből beszerezni, csak majd ha olcsóbban meg lehet szerezni.
kakasugynok007 írta:Lennének kérdéseim:
-Fontásnak mennyi a ratingje?
-Fontás arca élethű?
-Busquets arca élethű?
-Thiago ratingje mennyi?
-Thiago arca élethű?
Köszi a válaszokat.