gPROject írta:Hihetetlen...magyarazd már el légyszives, honnan a jó k...................ból veszitek, hogy jobbak lennénk Laporta és Rijkaard nélkül. Először arra válaszolj légyszi: egyáltalán, hogy lehetnénk még ennél is jobbak?
Talán, ha leigazolnánk a kedvenceket(Henry, Lampard, stb.), 70%-ról 99%-ra nőne a labdabirtoklási arányunk, 15 helyett csak minden 100. meccsen veszítenénk, na és persze 3 gól helyett 10-et vágnánk minden meccsen?
Elnézést, de már rohadtul elegem van abból, hogy magukat Barca drukkereknek beállító emberek csak azt hajtják mindenhol, hogyan baszhatnánk szét a végre jól működő csapatunkat. Évekkel ezelőtt mit megnem adtunk volna ilyen eredményekért és ilyen játékosokért, és ilyen vezetésért.
Kicsi fiú! Mielőtt túlizgulnád magad azon, hogy Barca-drukker vagyok-e, vagy nem, számolj el tízig, higgadj le. Nem tudom, te mióta ismered egyáltalán a Barca szót, én kb. 10 éves korom óta szurkolok a csapatnak, tehát nem egy-két éve. (Ha érdekel, hány éves vagyok, nézd meg a "Portrék" topicban.)
Brilliáns hsz-ed végéhez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy bár pár éve sokkal gyengébb volt a csapat, én azt a Barcát inkább magaménak éreztem, mint ezt, sokkal nagyobb örömet szerzett nekem, ha nyertek.
Az meg, hogy nem bírom laportát és rijkaardot, az hadd legyen már az én dolgom. Egyesek bizonyos játékosok távozását szeretnék, én meg e két emberét. És ha régebben járnál ide a fórumra, azt is tudnád, miért. Olvasgass vissza, és majd rájössz. Esetleg ha lesz kedvem, majd leírom neked.
Az igazolásokról pedig: keress vissza, hogy hány ember leigazolását "követeltem". Én csak egyet szeretnék: azt, hogy Saviolát ne adják el.
Kíváncsi vagyok, hogy pár hete, mikor nem úgy ment a csapatnak, akkor is tökéletesnek tartottad-e... Én akkor sem fröcsögtem, mint ahogy az ilyen jó időszakokban sem állok ki az utcára a mellemet döngetve és a világba kiabálva: Barca-drukker vagyok!!!