felician333 írta:ajánlanám mindenki figyelmébe a fegyencedzés című könyvet,a haverom mutatta,hát valami elképesztő.kölcsönadta,felváltva csináljuk az edzéseket,nagyon durva.fent van a neten is,torrent oldalakon,pdf-ben,csak ajánlani tudom.
Én kb Január óta csinálom, és nagyon élvezem, magamon látom is a fejlődést. Természetesen nem kell sokra gondolni, a hátamon és a combomon tényleg egész sok izom "keletkezett", a többi helyen meg max keményebb lett vagy nem is tudom hogy mondjam - kondival ezt kb 1-2 hónap alatt elértem volna, de falun nincs kondi, meg én szeretek saját testsúllyal dolgozni, plusz nem is vágyok nagy és kigyúrt testre... A hihetetlen változások mellett - irónia... - meg érzem is, sokat javult az érőlétem. Ha szégyen ha nem, január előtt volt felmérés tesin, a húzódzkodásból a 12 fél húzódzkodás is alig ment, most meg már teljesből is meg tudok 12-t csinálni úgy, hogy nem remegek a végén és esek le a kimerültségtől... A fekvő résszel meg nagyon könnyen haladok eddig, azt régebben is sokat csináltam, úgyhogy eddig nem megerőltető, viszont falnál már azért nehezebb, de azt is leküzdöm azért.
Aztán hogy mennyit lehet tőle fejlődni látványilag meg mennyi idő alatt az más kérdés. Jó étrenddel - amiről egy árva szó nincs benne, pedig azért elég fontos -, egy kb tornász szintű felsőtest elérhető vele szerintem, a hozzáértőket kérdezném hogy jól gondolom? Meg azt hozzátenném azért, hogy nem kell minden egyes szavát vakon követni az írónak, ír pár hülyeséget benne - a kondi fikázása eléggé idegesítő már benne, pedig én nem is kondizok, aki igen nem csoda hogy utálja a könyvet... A program része viszont nagyon jól fel van építve, változatos és "érdekes", én mindig várom már hogy továbblépjek egy adott szinten, hogy kipróbáljam magam egy nehezebb gyakorlatban is. De a hasizmos részét pl nem követem, ott a már az itt régebben beírt 10 perces valamelyik boxoló hasizmozását csinálom, abba legalább tényleg elfáradok - kb 6 percnél ki is pukkadok még.
De neked kitartást, ne hagyd abba pár hét után, és ne haladj nagyon gyorsan, hogy "óóó, hát ezt meg tudom csinálni", csinálj mindent lassan és szabályosan.

Én pl a guggolással nagyon lassan haladok, mert a combjaim gyengék a többi testrészemhez képest, de nem rohanok, szépen lassan fejlődök, és már elég sokat erősödött is a lábam. Neked is csak ezt tudom tanácsolni, ha okosan használod a könyvet egy elég jónak számító állóképességre szert lehet tenni vele egész rövid időn belül...
shutterisland írta:a fegyencedzéshez annyit, hogy bunny(akinek olvasom az írásait, hallgattam az audioblogját, nézem a bbtv-it) leírta róla egy kérdésre az edző válaszol-ban a véleményét. csekkolja, akit érdekel.
Ezt belinkelnéd nekem? Googleba nem találtam, bár lehet én vagyok a nyomi...