Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most szedem, de van amikor fix 1mb/sel jön, van amikor meg egyáltalán nem... Egyébként még se crack se cd kulcs... Nem lesz ez így jó, én még ma játszani akarokkanty írta:Egy verizó fent van az ncore-n. Valaki szedte már le?
Szoktak rossz torrentet felrakni, de nyelvel csak nem trükköznek. Egyébként kalózöbölön is van fent egy Reload verzió meg Deathlordon is. Valaki rakja már fel magra...szajko írta:pedig szoktakL.Messi 10 írta: Le volt fényképezve a magyar nyelvfájl mappája. Egy ncore-ra csak nem raknak fel fake-et...
pedig szoktakL.Messi 10 írta: Le volt fényképezve a magyar nyelvfájl mappája. Egy ncore-ra csak nem raknak fel fake-et...
Le volt fényképezve a magyar nyelvfájl mappája. Egy ncore-ra csak nem raknak fel fake-et...szajko írta:még tuti nem magyar... magyarul elsőnek xboxos verzióban rakják fel és még csak angolul van fent boxra,szóval még 2-3 nap.
az a baj ezzel az angolos verzióval,hogy nem mindegyik box viszi,mert van vele valami. én nem szedem le. kibirok még 2 napot.daffy írta:nem is baj,én falra mászok a magyartól
jól le is szedtem egyből. most meg ideges vagyok tőleL.Messi 10 írta:Na már nem kell sok, és lehet játszani a FIFA12-vel. Nemrég rakták fel ncore-ra magyarul, csak crack és key nélkül, meg igénytelen munka is volt szóval törölték. De türelem, már csak pár pillanat, és kint az év focis játéka
nem is baj,én falra mászok a magyartólmég tuti nem magyar... magyarul elsőnek xboxos verzióban rakják fel és még csak angolul van fent boxra,szóval még 2-3 nap.
ha flashelsz,akkor minek veszel eredeti játékot? neten úgysem tudod majd tolni,onnantól pedig pont olyan dvd lesz,mint a másoltak.MessiFan írta:Egy legelső flashelés mennyibe kerül? És akkor majd ha x idő után kijön egy új game akkor megint? Szeretném ezt megcsinálni mert rengeteg játékkal szeretnék játszani ingyen.
Ettől függetlenül október 4.-én suli után rohanok megvenni az ún nba-t és egész nap azzal fogok játszani
Nem fog menni!Bobberto írta:Sziasztok!
Egy tapasztaltabb boxos nem tudja véletlenül, hogy 12625ös dashel menni fog a fifa 12 vagy teljesen reménytelen? A flash is régebbi :/ Köszi!
Fú de idegesítő tud lenni... Remélem nem marad így, mert akkor be kell kalkulálnom pár új billentyűzet árát...MessiFan írta:Na x meccs után tényleg más és jobb, kivéve az amikor megnyomod az x-et és rámegy az emberre, de megáll tőle 2 méterre és csak követi..
PC kedd/szerda körül lesz elvileg. Hivatalos megjelenés péntekre van kiirva, de mivel Amerikában 3nappal elöbb kijön, megy ugye még rá kell számolni az előrendelést... Nem véletlen jött ki kedden az F1, azt is mára írták.kanty írta:Már?daffy írta:magon fent van egyféle xbox360 és egy ps3-as verzió a teljes fifa 12ből.
Nem úgy volt, h csak a hónap végére lesz meg.
PC-ről valamit tudtok?
Már?daffy írta:magon fent van egyféle xbox360 és egy ps3-as verzió a teljes fifa 12ből.