Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vezet az OEMED Ayew góljávalbence-barca írta:Én csak a 2. gólnál jártam így, az 1. meglepetés voltlluisllach89 írta:Jó. Első gól előtt itt olvasom hogy gól lesz, nem volt meglepi. Most livescore-on láttam hogy 2-0. De ha nem lenne elég, akkor az eleve késésben lévő streamen a kép késik, tehát a szpíker is ellövi a poént
Én csak a 2. gólnál jártam így, az 1. meglepetés voltlluisllach89 írta:Jó. Első gól előtt itt olvasom hogy gól lesz, nem volt meglepi. Most livescore-on láttam hogy 2-0. De ha nem lenne elég, akkor az eleve késésben lévő streamen a kép késik, tehát a szpíker is ellövi a poént
Aha persze, hogy megint 2-2 legyen?Bob_Marley írta:Na a BL-ben az egyik legeredményesünk Petike is betalált!Jól kezdtünk, most már lehet pihenni!Szép volt Pedro
Mert az is...lluisllach89 írta:Öngólnak írjákBob_Marley írta:Messi sokat visszalép, de borzasztó pontatlan.....Na írniom kellett, s betalált
Öngólnak írjákBob_Marley írta:Messi sokat visszalép, de borzasztó pontatlan.....Na írniom kellett, s betalált
Megszabhatjuk ha random labdákat löbbölgetünk be, KÖZÉPEN.hady írta:Támadgatunk.....